Kosár

Bezárás

Makadámia olaj

MakadámiaMAKADÁMIA

♦ Tökéletes olaj a haj számára

♦ Növeli a haj rugalmasságát

♦ Erősíti a hajat, a hajhagymáktól a hajvégekig

♦ Proteinekben és zsírsavakban gazda

♦ A haj és a szempilla egészséges és hosszú lesz tőle


A makadámia olaj 60% olajsavat, 19% palmitolinsavat, 1-3% linolsavat, 1-2% α-linolénsavat tartalmaz. Az olaj omega-6-ot és omega-3-at tartalmaz.


A makadámia olaj kitűnő hajápoló. Erősíti és fokozza a haj rugalmasságát, hogy az ellenálló legyen és megakadályozza a szempillák ritkulását. A makadámia olaj minden hajtípus számára tápláló és kondicionáló hatással rendelkezik.


Ez a csodálatos olaj könnyen és gyorsan felszívódik a hajba . A zsírsavakban gazdag olaj védi a hajat és a fejbőrt. Minden hajtípus selymesebb, frissebb és rugalmasabb lesz tőle. A makadámia olaj használata megelőzi a hajszálak töredezését és ragyogó, selymesen sima hajszálakat biztosít.


Ezt az olajat megtalálhatod szempilla erősítő olajunkban is. Szempilla szérumunk használata természetessé és egészségessé teszi szempilládat. Mindezt vegyi anyagok használata nélkül, kizárólag természetes összetevőkből!

Termékek amelyekben - Makadámia olaj - összetevőt találsz

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS