AHA

AHA gyümölcs

AHA - ALPHA HYDROXY ACID - Természetes gyümölcssav

○ Hámlasztó

○ Csökkenti a vonalakat és a ráncokat

○ Antioxidánsokban gazdag

 

MI AZ AHA?

Az AHA gyümölcssavak a cukornádból és a citrusfélékből származó természetes glikolsavon alapulnak. Az AHA hámlasztó hatású, hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, lehetővé teszi az új, egészséges sejtek növekedését. A sav tisztítja a pórusokat és minimalizálja a bőr és az arc szabálytalanságait.

 

MIBEN SEGÍT AZ AHA?

Az AHA jól illeszkedik az érett bőrhöz. A sav beindítja a sejtek megújulását és stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezáltal javítja a bőr rugalmasságát és minimalizálja a ráncokat. Az AHA növeli a bőr saját nedvességmegkötő anyagainak előállítását és megakadályozza a bőr szárazságát.
A legkisebb molekulatömegű glikolsav a legnagyobb biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező, a bőrbe könnyen behatoló gyümölcssav.

 

Az AHA gyümölcssav mélyen behatol a bőrbe, és lehetővé teszi az Argan Night Serum természetes finomolajainak mély felszívódását és hatékonyabb hatását. Az AHA simítja a bőrfelületet, a bőr tónusát és ragyogást ad az arcnak.
Termékeinkben csak néhány csepp AHA-t használunk, mert ez egy rendkívül erős gyümölcssav és néhány csepp is elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben