Kosár

Bezárás

AHA

AHA gyümölcs

AHA - ALPHA HYDROXY ACID - Természetes gyümölcssav

○ Hámlasztó

○ Csökkenti a vonalakat és a ráncokat

○ Antioxidánsokban gazdag

 

MI AZ AHA?

Az AHA gyümölcs savak a cukornádból és a citrusfélékből származó természetes glikolsavon alapulnak. Az AHA hámlasztó hatású és hatékonyan eltávolítja az elhalt hámsejteket, lehetővé teszi az új, egészséges sejtek növekedését. A sav tisztítja a pórusokat és minimalizálja a bőr és az arc szabálytalanságait.

 

MIBEN SEGÍT AZ AHA?

Az AHA jól illeszkedik az érett bőrhöz. A sav megkezdi a sejtek megújulását és stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ezáltal javítja a bőr rugalmasságát és minimalizálja a ráncokat. Az AHA növeli a bőr saját nedvességmegkötő anyagainak előállítását és megakadályozza a bőr szárazságát.
A legkisebb molekulatömegű glikolsav a legnagyobb biológiai hozzáférhetőséggel rendelkező és a bőrbe könnyen behatoló gyümölcssav. Az AHA gyümölcssav mélyen behatol a bőrbe, és lehetővé teszi az Argan Night Serum természetes finomolajainak mély behatolását és hatékonyabb működését. Az AHA simítja a bőrfelületet, a bőr tónusát és ragyogást ad az arcnak.
Csak néhány csepp AHA-t használunk, mert a gyümölcssav erős, illetve néhány csepp elegendő a kívánt hatás eléréséhez.

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN