Norvég organikus natúrkozmetikumok

Hogyan szeresselek Marina? Használati útmutató

2021 október 08 – Renata Bercsenyi

Te is egy vagy azok közül, akik, ha valamit hoz a futár, azonnal bontanak, örülnek és használatba vesznek? Megértjük! Kinek van kedve kisbetűket silabizálni és használati utasításokat olvasgatni? Minden régi és új vásárlónknak szeretnénk megadni a teljes és minőségi Marina Miracle-élményt, ezért fontos tudnod, hogy a termékek hatékony alkalmazásához be kell tartanod néhány egyszerű, de a termékek hatásfokát jelentősen befolyásoló szabályt. Olyan apró praktikák ezek, melyek biztosítják az összetevők homogenitását, maximális felszívódását és így a professzionális otthoni arcápolás kulcsfontosságú lépései.

 

Hogyan használd a termékeket

 

FONTOS! A termékek kizárólag természetes tartósítószert tartalmaznak, így a felbontást követően a termékek / dobozuk oldalán (nyitott üveg tégely) jelzett határidőn belül felhasználandóak!
Felbontás nélkül a termékek alján jelzett időpontig használhatóak fel biztonsággal.
Mivel termékeink kizárólag természetes összetevőkből, virágkivonatokból és más különleges alkotóelemekből állnak, szavatossági időn túl a termékekben minőségromlás tapasztalható, annak lejárta után arcbőrre nem alkalmazható! 


A startmező: arctisztítás

A szépségápolás alfája és omegája a rendszeres és alapos arctisztítás, melyhez a Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztító tej a legjobb választás. Kíméletes a bőröddel, miközben könyörtelenül elbánik akár az erősebb esti vagy partisminkkel is.
Távolítsd el a bőrödre tapadt szennyeződéseket és a sminket néhány egyszerű lépésben így:

  1. Nedvesítsd be arcbőrödet langyos vízzel. Sminkeltávolítás során legyél különösen alapos a szempilláknál és környékükön!
  2. A nedves bőrfelületre körkörös masszírozó mozdulatokkal vidd fel a terméket!
  3. Se túl sok, se túl kevés: használj ALKALMANKÉNT KÉT-HÁROM PUMPÁNYIT a termékből.
  4. Öblítsd le arcodat langyos vagy hideg vízzel, majd az arcolaj vagy szérum alkalmazása előtt puha törölközővel szabadítsd meg a felesleges víztől!

Ezzel a rövid és hatékony eljárással kiváló alapot teremtesz arcápoló olajaink számára, hiszen tökéletesen tiszta bőrödön maximális a felszívódás. Mivel a Sweet & Creamy Oil Cleanser 100%-ban természetes alapanyagokból készül, attól sem kell tartanod, hogy esetleg a szembe kerül: öblítsd ki és menj tovább!
Csak erős alapra van értelme építkezni. Van napi két perced magadra?

 

A nagy dobás: virágos- gyümölcsös toner és arcpermet

A körültekintő arctisztítást követően jöhet az illatos és virágkivonatokban gazdag Flower Berry Essence 3:1 hidratáló arcpermet és toner probiotikumokkal, mely felvirágoztatja arcbőrödet. Elsőként rázd fel az üvegben található elegyet, majd az arcodtól nagyjából tíz centiméteres távolságból negy-öt nyomásnyi permetet oszlass el az arcon!

Meglepő lehet, de ezután nincs szükség további várakozásra! A még nedves arcbőrre azonnal jöhet a bőrtípusodnak megfelelő, alaposan felrázott arcolaj, vagy tápláló pakolás, hiszen a Flower Berry Essence nemcsak hidratál, hanem támogatja is a többi Marina Miracle termék teljes felszívódását.

 

Szépségkoktél rázva, nem keverve

Ha fontolgatod, hogy a Marina arcápoló olajok közül választasz, bizonyára fontos Neked, hogy organikus, natúr és vegán arcápoló kozmetikumot használj. Tudnod kell azonban, hogy az összetevők sokféleségének köszönhetően arcápoló olajaink tényleges hatásfoka megváltozhat, ha nem tartasz be néhány apróságot.

 

A legfontosabb: shake it, baby!

A többféle olajból, fermentált alapanyagokból, kivonatokból és vitaminokból előállított arcolajok egyik jellegzetessége, hogy az üvegben nyugalmi állapotban elkülönülnek egymástól a hatóanyagok. Ezért vedd kezedbe az üveget FEJJEL LEFELÉ és használat előtt MINDEN ESETBEN alaposan RÁZD FEL. Tíz másodpercnyi aktív mozgatás után már használhatod is!
Akár a Herbal Face Oil-t, akár a Geranium Face Oil-t, az Amaranth Face Oil-t vagy pasiként az Active Face Oil-t választod, egyszerű dolgod lesz: ALKALMANKÉNT 4-6 CSEPP arcápoló olajat a tenyeredbe csepegtetve oszlasd el bőrödön alaposan a terméket, elkerülve a szem közvetlen környékét. Finoman a bőrbe masszírozva néhány hét alatt látványos és csodás lesz az eredmény!

 

Szérum kisokos

Az éjszakai hámlasztás a hatékony arcápolás megkerülhetetlen lépése, hiszen a Marina Miracle szérumokban található AHA gyümölcssavak segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, biztosítva ezzel az arcápolók tökéletes felszívódását. Bőrtípusodnak megfelelően már megvásároltad az Argan Night Serum-ot vagy az Amaranth Night Serum-ot? A legjobb úton vagy ahhoz, hogy megváltoztasd az életed. Már csak pár apróságra kell figyelned!

  1. A hámlasztást megfelelő időközönként alkalmazva megújíthatod arcbőrödet, de ha túl sokszor jársz el így, épp ellenkező hatást érsz el. HÁMLASSZ HETENTE KÉT-HÁROM ALKALOMMAL az esti arctisztítás után!
  2. Az éjszakai szérumok használatát megelőzően tisztítsd meg arcbőrödet alaposan és ne felejtsd: RÁZD MEG, rázd meg, rázd!
  3. ALKALMANKÉNT 4-6 CSEPP szérumot a kezedbe cseppentve enyhe masszírozó- simogató mozdulatokkal vidd fel arcodra a szérumot!
  4. Legyél alapos, ugyanakkor óvatos is: a szem és a száj közvetlen környékét hagyd ki! Ott vékonyabb és érzékenyebb a bőr, így ez a legegészségesebb és legbiztonságosabb döntés.
     

I mask you: így használd

HETENTE KÉTSZER kiemelt figyelmet fordítanál arcbőrödre? Kiváló döntés, melyben a Rosehip Peeling Mask és a Shea Hydration Mask mélyhidratáló arcmaszk egyaránt támogatnak téged! Bármelyiket választod is, antioxidánsokban és hatóanyagokban bővelkedő, gazdag és selymes állagú tápláló maszkra számíthatsz. Hogyan csináld?

  1. Ne feledkezz meg a tökéletesen tiszta bőrről, használd a Sweet & Creamy Oil Cleanser-t!
  2. Az arctisztító tej eltávolítása után itasd le bőrödről a felesleges vizet, majd vidd fel a maszkot arcbőrödre, gondosan elkerülve a szem és a száj közvetlen környékét!A bőrünkön élő mikroorganizmusok megváltoztatják a maszkok egyensúlyát és a termékbe kerülve annak szavatossága megváltozik. Ezért kimondottan fontos, hogy a tégelybe CSAK KOZMETIKAI SPATULÁVAL nyúlj bele, megelőzve ezzel a termék minőségromlását.
  3. Oszlasd el bőrödön egyenletesen csipkebogyós vagy shea olajos arcmaszkunkat és tizenöt- húsz percig élvezd a semmittevés örömét. Ezután öblítsd le arcodat alaposan langyos vízzel!
  4. A szépségperceket zárd bőrtípusodnak megfelelő arcolajjal a maximális hatás érdekében!

 

Krémes élvezetek

Az Acai Hydra Cream vagy az Amaranth Day Cream- ek közül válassz bőrtípusodnak megfelelően és légy nyugodt! Mindkét nappali krémünk tökéletesen alkalmas önálló használatra, de az arcolajokat szérumként, majd az arckrémeket fedőrétegként alkalmazva komplex ápolást nyújthatsz bőrödnek. Könnyed, lágy és üde krémeinkből REGGELENKÉNT 1-2 PUMPÁNYIt vigyél fel megtisztított bőrödre. Használd az arcolaj után vagy helyett és élvezd a maximális hatást!

 

A pillamester: Eyelash Serum

Extrahosszú, életerős és dús pillák, karakteres és természetesen telt szemöldök mindössze 6-8 hét alatt? Éjszakai, Eyelash Serum szempillaszérumunkkal lehetséges! Ha valaha használtál már szempillaspirált, most csak ismételd a megszokott mozdulatsort. Zárd az esti szépségrutint a színtelen és kellemesen illatos szempillaszérummal minden nap.

Néhány hét múlva ragyogj legszebb valódban!

 

Használati útmutató Marina Miracle

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!