Norvég organikus natúrkozmetikumokSzállítási információk

ÁTVÉTELI LEHETŐSÉG ÉS SZÁLLÍTÁSI MÓDOK

Az Eladó által üzemeltetett webáruházban megrendelt termékeket az Express One Hungary Kft. juttatja el a Vásárlóhoz Magyarország területén belül.

 

A házhoz szállítás díja:

20.000 Ft értékű vásárlásig:                         1.350,- Ft.

20.000 Ft érték feletti vásárlás esetén:         ingyenes

A Vásárló által megadott címre a futár kiszállítja a csomagot. Az Eladó ezúton is kéri Vásárlóit, hogy kizárólag olyan esetben válasszák ezt a szállítási módot, amennyiben a megadott szállítási címen munkaidőben, 8-17 óra között van, aki átvegye a küldeményt. Miután a futár a terméket a Vásárlónak átadja, a Vásárlónak kötelessége meggyőződni a termék sértetlenségéről, mert utólagosan nem érvényesíthetők törésre, lyukadásra, szakadásra, nyomódásra, hiányosságra illetve egyéb fizikai sérülésre vonatkozó jótállási követelések. Amennyiben a termék sérülten érkezik, azt a futárszolgálat munkatársa jegyzőkönyvben rögzíti, az Eladó csak ebben a formában fogadja el a reklamációt.

A szállítási költség minden esetben a Vásárlót terheli, az ő kötelezettsége megfizetni a szállítás díját.

 

Személyes átvétel:    

 

Ezen kívül a termékek személyes átvételére is van lehetőség előre egyeztetett időpontban, az alábbi helyszíneken:

Szentendrei átvételi pont: 2000 Szentendre, Villasor köz 7. (telefonszám: +36703805591).

Személyes átvétel esetén készpénzes fizetésre van lehetőség. A termék kizárólag akkor kerül átadásra a Vásárló részére, amennyiben annak ellenértékét kiegyenlítette. 

Szállítási költség személyes átvétel esetén nem kerül felszámításra.

 

ÁT NEM VETT TERMÉKEK

Át nem vett termék esetén a következő megrendelést kizárólag akkor kézbesítjük, amennyiben az új termék vételára, szállítási költsége és a korábban esedékes szállítási költség is kiegyenlítésre került.

 

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) további részei IDE kattintva olvashatóak.