Köszöntünk a szépség norvég birodalmában!

Rólunk Marina Miracle

Ha fontos számodra, hogy bőröd mindig ápolt, élettel teli és lélegzetelállítóan természetes legyen, ugyanakkor nem akarsz lemondani a minőségi, innovatív és széleskörű gondos táplálást nyújtó vegán natúrkozmetikumokról, tudjuk a megoldást! Válassz bőrprobléma-specifikusan összeállított termékcsomagjaink és utazó méretű szettjeink közül. Próbálj ki minket. Próbáld ki magad! 

Marina Miracle

Kedves Nő, ott a tükörben!

Éveken át szenvedtem a bőrápoló szerekben található szintetikus összetevők káros hatásaitól, melyek irritálták arcbőrömet. Minél többféle terméket teszteltem, annál súlyosabb lett a helyzet. Idővel már nemcsak atópiás ekcémával kellett szembenéznem, hanem további tünetek is megjelentek érzékeny és irritált bőrömön. Már nemcsak az volt a fontos, hogy mielőbb gyógyírt találjak, hanem az is, hogy az enyhülés tartós és környezetbarát legyen.

Ráébredtem, hogy a természet választ és megoldást nyújt minden kérdésemre, „csak” meg kellett tanulnom beszélni a nyelvét!
Sok-sok tanulás és kísérletezés után született meg az a számomra csodálatos erővel bíró gyógyhatású arcolaj, mely segített, hogy újra pontosan azt az embert lássam a tükörben, aki vagyok. A Herbal Face Oil lett az első saját fejlesztésű termékem. Az első, amit Norvégia – szerte számos nő és férfi használ, amikor 100%-ban természetes, vegyszermentes arcápoló termékre van szüksége.

Szenvedélyemmé vált a hatékony és kiváló minőségű, lehetőség szerint organikus tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagok használata. Mindig újabb eljárások után kutatok és a minőség érdekében nem félek változtatni. 

Csak a legjobb elég jó számomra, ha Marina Miracle termékekről van szó. A kompromisszummentes törődés élményét szeretném megadni neked. Magabiztosságot, melynek mélyén saját erőd és szépséged megélése rejtőzik. A bőrtípusodnak megfelelő termékekkel elérheted, hogy arcodon tükröződjön mindaz, amit belül már érzel. Döntsd le magad körül a falakat a Marina Miracle termékeivel- kívül és belül egyaránt! 

Ismerd meg a Marina Miracle történetét, less be a színfalak mögé videónkban:

 

KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY!

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@marinamiracle.hu e-mail címen vagy közösségi felületeinken.

Marina aláírás

Marina Elisabeth Engervik
 Marina Miracle alapítója

Marina Miracle Hungary: A szépség magyarul 

Vályi-Bercsényi Renáta
Vályi-Bercsényi Renáta vagyok, a norvég Marina Miracle natúrkozmetikai termékgyártó kizárólagos magyar forgalmazója. Fantasztikus lehetőség számomra, hogy Marinát és az általa fejlesztett organikus bőrápoló termékeket képviselhetem.

Életem egy fontos szakaszában megfogalmazódott bennem az igény, hogy a klasszikus irodai munka helyett teremtő-segítő feladatkörben támogassam nőtársaimat. Szükségem volt egy olyan márkára, amelyet teljes szívvel és teljes vállszélességgel képviselni tudok. Valamire, amiben hiszek. Aminek az erejéről és képességeiről magam is meggyőződtem. Amit magabiztosan ajánlhatok másoknak és amire büszke lehetek.

Minőség és minimalizmus: ez a valódi norvég szépségápolás. Probiotikus törzsek, tudományos eljárások, vegán hozzávalók: ez a Marina Miracle.

Pontosan emlékszem, milyen volt az első tesztcsomagra várni. Tudtam, hogy számomra sorsdöntő lesz ez a találkozás, mégsem hittem, hogy alapjaiban változtatja majd meg az életem. Ugyanezt az élményt kínálom neked is. A mindent elsöprő és újrateremtő rácsodálkozást. Annak megélését, hogy különleges vagy. Annak bizonyosságát, hogy bőrproblémáid csak átmeneti állapotot jelentenek és lehetsz az, akinek valójában érzed magad.
Keltsd életre belső szépségedet a Marina Miracle-lel! 

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben