Kosár

Bezárás

Rólunk

Marina Miracle díjak

A BŐRÁPOLÁSBAN HASZNÁLT VEGYI ANYAGOK PROBLÉMÁKAT OKOZHATNAK

Megértem a problémát, mert személyesen is érintett vagyok. Az általános  bőrápolószerekben található vegyszerek kellemetlen mellékhatásaitól szenvedtem. Atópiás ekcémám, érzékeny és irritált bőröm volt, sokat küzdöttem aknéval és a panaszaimat a hagyományos bőrápolási szerek a leggyakrabban csak felerősítették. 

 

KERESTEM, KUTATTAM ÉS MEGTALÁLTAM A MEGOLDÁST A TERMÉSZETBEN

Az általam készített természetes alapanyagokból álló olajtól a bőröm szép lassan meggyógyult és egészséges lett. Folyamatosan tökéletesítettem a receptet, és a különböző bőrtípusokkal rendelkező családtagjaim és barátaim is elkezdték használnia az első arcolajamat, a Herbal Face Oil-t. A termék jó híre gyorsan elterjedt Norvégia szerte, és az emberek elkezdték követelni a „csodát”, melyet ma „Marina Miracle” -nek hívunk

 

SZENVEDÉLYEMMÉ VÁLT A HATÉKONY, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK HASZNÁLATA

A Marina Miracle teljesen természetes és organikus bőrápoló. Norvégiában készül olyan vásárlók számára, akiknek érték a minőségi összetevőkből álló vegyszermentes bőrápolás. Az alapanyagokat gondosan megválogatom. A termékekben lehetőség szerint organikus tanúsítvánnyal rendelkező összetevőket használok. Csak a legjobb minőségű alapanyagok elég jók. Ezt a kompromisszummentes élményt szeretném átadni neked is szépségápolási termékeimmel. Gondosan válogatott összetevőkből álló, a bőrtípusodnak megfelelő termékekkel szeretnék hozzájárulni az életedhez, hogy a mindennapjaidat biztonságosabban és egészségesebben élhesd.

 Marina Miracle küldetés

KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY!

Remélem annyira fogod szeretni a termékeket, mint amennyire én szeretem őket! Kérlek, ha bármilyen kérdésed van, ne habozz feltenni. Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@marinamiracle.hu címen.

 

DÍJAK

Szeretett termékeink számos nemzetközi díjat nyertek az elmúlt években.

Kattints ide, hogy megtudd milyen szakmai elismerésekben részesültek termékeink!

Marina aláírás

 

 

 

 

Marina Elisabeth Engervik

 Marina Miracle alapítója

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN