Norvég organikus natúrkozmetikumokKöszöntünk a szépség norvég birodalmában!

Rólunk Marina Miracle

Ha fontos számodra, hogy bőröd mindig ápolt, élettel teli és lélegzetelállítóan természetes legyen, ugyanakkor nem akarsz lemondani a minőségi, innovatív és széleskörű gondos táplálást nyújtó vegán natúrkozmetikumokról, tudjuk a megoldást! Válassz bőrprobléma-specifikusan összeállított termékcsomagjaink és utazó méretű szettjeink közül. Próbálj ki minket. Próbáld ki magad! 

Marina Miracle

Kedves Nő, ott a tükörben!

Éveken át szenvedtem a bőrápoló szerekben található szintetikus összetevők káros hatásaitól, melyek irritálták arcbőrömet. Minél többféle terméket teszteltem, annál súlyosabb lett a helyzet. Idővel már nemcsak atópiás ekcémával kellett szembenéznem, hanem további tünetek is megjelentek érzékeny és irritált bőrömön. Már nemcsak az volt a fontos, hogy mielőbb gyógyírt találjak, hanem az is, hogy az enyhülés tartós és környezetbarát legyen.

Ráébredtem, hogy a természet választ és megoldást nyújt minden kérdésemre, „csak” meg kellett tanulnom beszélni a nyelvét!
Sok-sok tanulás és kísérletezés után született meg az a számomra csodálatos erővel bíró gyógyhatású arcolaj, mely segített, hogy újra pontosan azt az embert lássam a tükörben, aki vagyok. A Herbal Face Oil lett az első saját fejlesztésű termékem. Az első, amit Norvégia – szerte számos nő és férfi használ, amikor 100%-ban természetes, vegyszermentes arcápoló termékre van szüksége.

Szenvedélyemmé vált a hatékony és kiváló minőségű, lehetőség szerint organikus tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagok használata. Mindig újabb eljárások után kutatok és a minőség érdekében nem félek változtatni. 

Csak a legjobb elég jó számomra, ha Marina Miracle termékekről van szó. A kompromisszummentes törődés élményét szeretném megadni neked. Magabiztosságot, melynek mélyén saját erőd és szépséged megélése rejtőzik. A bőrtípusodnak megfelelő termékekkel elérheted, hogy arcodon tükröződjön mindaz, amit belül már érzel. Döntsd le magad körül a falakat a Marina Miracle termékeivel- kívül és belül egyaránt! 

Ismerd meg a Marina Miracle történetét, less be a színfalak mögé videónkban:

 

KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY!

Kérdésed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot az info@marinamiracle.hu e-mail címen vagy közösségi felületeinken.

Marina aláírás

Marina Elisabeth Engervik
 Marina Miracle alapítója