Köszöntünk a szépség norvég birodalmában!

Marina Miracle díjak

Ha fontos számodra, hogy bőröd mindig ápolt, élettel teli és lélegzetelállítóan természetes legyen, ugyanakkor nem akarsz lemondani a minőségi, innovatív és széleskörű gondos táplálást nyújtó vegán natúrkozmetikumokról, tudjuk a megoldást! Válassz bőrprobléma-specifikusan összeállított termékcsomagjaink és utazó méretű szettjeink közül. Próbálj ki minket. Próbáld ki magad!

sjekk 100% TERMÉSZETES  sjekkORGANIKUS  sjekkVEGÁN  sjekk PROBIOTIKUS  

sjekk ÁLLATKÍSÉRLET-MENTES  sjekk BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

 

Marina Miracle Hungary: A szépség magyarul 

Bercsényi Renáta Marina Miracle

 

Vályi-Bercsényi Renáta vagyok, a norvég Marina Miracle natúrkozmetikai termékgyártó kizárólagos magyar forgalmazója. Fantasztikus lehetőség számomra, hogy Marinát és az általa fejlesztett organikus bőrápoló termékeket képviselhetem.

Életem egy fontos szakaszában megfogalmazódott bennem az igény, hogy a klasszikus irodai munka helyett teremtő-segítő feladatkörben támogassam nőtársaimat. Szükségem volt egy olyan márkára, amelyet teljes szívvel és teljes vállszélességgel képviselni tudok. Valamire, amiben hiszek. Aminek az erejéről és képességeiről magam is meggyőződtem. Amit magabiztosan ajánlhatok másoknak és amire büszke lehetek.

Elfoglalt nőként tudom, mennyire fontos, hogy a nap végén időt szakítsunk bőrünk és lelkünk felfrissítésére. Ahogy az is, hogy a szépségrutin ne teher és nyűg, hanem pihentető és varázslatos kényeztetés legyen. Mi szépséget és időt adunk neked.
Minőség és minimalizmus: ez a valódi norvég szépségápolás. Probiotikus törzsek, tudományos eljárások, vegán hozzávalók: ez a Marina Miracle.

Pontosan emlékszem, milyen volt az első tesztcsomagra várni. Tudtam, hogy számomra sorsdöntő lesz ez a találkozás, mégsem hittem, hogy alapjaiban változtatja majd meg az életem. Ugyanezt az élményt kínálom neked is. A mindent elsöprő és újrateremtő rácsodálkozást. Annak megélését, hogy különleges vagy. Annak bizonyosságát, hogy bőrproblémáid csak átmeneti állapotot jelentenek és lehetsz az, akinek valójában érzed magad. Keltsd életre belső szépségedet a Marina Miracle-lel!

 

Ismerd meg a Marina Miracle történetét!

Filmünk megmutatja, hogy miért és hogyan indult a Marina Miracle, mi teszi termékeinket egyedivé. Less be a színfalak mögé! 
(A "CC" ikon lenyitásával elérhető a magyar felirat.)

 

Kedves Nő, ott a tükörben!

Sokféle kozmetikumot kipróbáltál már, hogy megtaláld az arcbőröd számára megfelelőt? Megértelek! Éveken át szenvedtem a bőrápoló szerekben található szintetikus összetevők káros hatásaitól, melyek irritálták arcbőrömet. Minél többféle kencét teszteltem, annál súlyosabb lett a helyzet. Idővel már nemcsak atópiás ekcémával kellett szembenéznem, hanem további tünetek is megjelentek érzékeny és irritált bőrömön. Már nemcsak az volt a fontos, hogy mielőbb gyógyírt találjak, hanem az is, hogy az enyhülés tartós és környezetbarát legyen.

Ráébredtem, hogy a természet választ és megoldást nyújt minden kérdésemre. „Csak” meg kellett tanulnom beszélni a nyelvét!
Sok-sok tanulás és kísérletezés után született meg az a számomra csodálatos erővel bíró gyógyhatású olaj, mely segített, hogy újra pontosan azt az embert lássam a tükörben, aki vagyok. A Herbal Face Oil lett az első saját fejlesztésű termékem. Az első, amit Norvégia – szerte számos nő és férfi használ, amikor 100%-ban természetes, vegyszermentes arcápoló termékre van szüksége.

Szenvedélyemmé vált a hatékony és kiváló minőségű, lehetőség szerint organikus tanúsítvánnyal rendelkező alapanyagok használata. Mindig újabb eljárások után kutatok és a minőség érdekében nem félek változtatni. Probiotikus törzsek, fermentált alapanyagok, norvég gyógynövények és déli gyümölcsök egyetlen arcápoló termékben? Ez csak a kezdet!

Csak a legjobb elég jó számomra, ha Marina Miracle termékekről van szó. A kompromisszummentes törődés élményét szeretném megadni neked. Magabiztosságot, melynek mélyén saját erőd és szépséged megélése rejtőzik. A bőrtípusodnak megfelelő termékekkel elérheted, hogy arcodon tükröződjön mindaz, amit belül már érzel. Döntsd le magad körül a falakat a Marina Miracle termékeivel- kívül és belül egyaránt!  

 

Marina Miracle


KÖSZÖNÖM, HOGY ITT VAGY!

Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot velem és csodás magyar csapatommal az info@marinamiracle.hu e-mail címen és  közösségi felületeinken.

Szeretett termékeink számos nemzetközi díjat nyertek az elmúlt években, tudj meg többet róluk IDE kattinva.

Marina aláírás

Marina Elisabeth Engervik
 Marina Miracle alapítója

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben