Kosár

Bezárás

Általános szerződési feltételek

Jelen szerződés, a Marina Miracle Hungary (Bercsényi Renáta e.v.) által forgalmazott kozmetikai cikkeket megvásároló, illetve a honlapot egyszer, vagy többször használó jogalany közötti jogviszony általános feltételeit rendezi.

Kereskedő adatai:

Cég neve:

Nyilvántartási szám:

Adószám:

Statisztikai számjel:

Fő tevékenység:

Email:

Telefon:

Cím:

 

 

Marina Miracle Hungary - Bercsényi Renáta e.v.

52316052

68833051-1-33

68833051-4791-231-13

479102 - Csomagküldő internetes kiskereskedelem

info@marinamiracle.hu

+36 20 321 8933

Kassai u. 16.

2230 Gyömrő

Magyarország

 

Az ÁSZF 2019. március 15-től, annak visszavonásáig lép hatályba. 

Ezt az oldalt a Marina Miracle Magyarország működteti. Mikor az általános szerződési feltételekben, a "mi", "nekünk" és "miénk" terminológiát használjuk, akkor az a Marina Miracle Magyarországra utal. Az oldal a Marina Miracle Magyarország tulajdona, beleértve minden információt, terméket és azokkal kapcsolatos információt. Az oldal használatával a felhasználó saját akaratából elfogadja a felhasználási feltételeinket, szabályainkat és iránymutatásainkat.

Amikor meglátogatja az oldalt és/vagy vásárol valamit tőlünk, elfogadja az alábbi szabályokat és feltételeket ("Általános szerződési feltételek"), beleértve minden egyéb szabályt és útmutatást, amire internetes hivatkozások mutatnak ebben a dokumentumban. Az "Általános Szerződési feltételek" minden felhasználóra vonatkoznak, akik az oldalt használják. Beleértve az azt böngészőket, beszállítókat, vásárlókat és tartalom készítőket. 

Kérjük figyelmesen olvassa el ezeket a szabályokat, mielőtt a honlapunkat használja. A honlap használatával elfogadja a Felhasználási és Általános szerződési feltételeket.

Minden új szolgáltatás vagy eszköz ami az üzlethez jelenleg hozzá van adva, a felhasználási feltételek témája lesz. A Felhasználási feltételek legfrissebb változatát mindenkor ezen az oldalon fogja megtalálni. Fenntartjuk a jogot a Felhasználási és Általános szerződési feltételek dokumentum frissítésére, módosítására, vagy bizonyos részeinek cseréjére. Az Ön felelőssége, hogy időnként ellenőrizze, hogy történtek e frissítések ezen az oldalon. Az oldal folyamatos használatával, Ön elfogadja ezeket a változásokat. 

Webáruházunk, a Shopify Inc. rendszerét használja. A cég egy online e-kereskedelmi platformot biztosít számunkra, amely lehetővé teszi termékeink és szolgáltatásaink értékesítését.

1. szakasz - AZ OLDAL FELHASZNÁLÁSI SZABÁLYZATA

A feltételek elfogadásával, Ön igazolja, hogy nagykorú, és cselekvőképes, vagy kiskorú gyermekének Ön biztosított hozzáférést oldalunk használatához. 

Termékeinket nem használhatja illegális, vagy engedély nélküli tevékenységekre. Nem küldhet, vagy építhet be oldalunkba bármilyen férget, vírust, vagy egyéb kártokozó eszközt. A felhasználási feltételeink megszegése, vagy sorozatos megszegése az Ön számára biztosított szolgáltatásaink azonnali felfüggesztésével jár.

2. szakasz - ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megtagadjuk a szolgáltatásunkat.
Ön elfogadja, hogy az adatait (a hitelkártya adatait nem beleértve) titkosítatlan formában továbbíthatja rendszerünk (a) különböző hálózatokon keresztül; és (b) a csatlakoztatott hálózatokhoz technikai szükségleteinek megfelelően esetleges változtatásokkal. A hitelkártya információk minden esetben titkosított formában továbbítódnak.

Ön elfogadja, hogy írásos engedélyünk nélkül nem reprodukál, duplikál, másol, értékesít, viszont értékesít, vagy használ fel semmilyen terméket, vagy termékinformációt, amit internetes áruházunkban talál. A jelen szerződésben használt fejlécek, csak a fejezetek közötti egyszerűbb tájékozódást segítik, és nem korlátozzák, vagy befolyásolják ezeket a Feltételeket.

3. szakasz - MEGBÍZHATÓSÁG

Nem vállalunk felelősséget az oldalon található esetleges pontatlan, vagy hiányos információkért. Az oldalon található anyagok, csak általános tájékoztatást nyújtanak és nem tartalmaznak olyan, a vásárlási döntést alapjaiban befolyásoló információkat, amelyek előzetes konzultáció, vagy pontosabb, teljesebb vagy több időt igénylő tájékozódás nélkül alkalmazhatók. 

Fenntartjuk a jogot, hogy oldalunk tartalmát bármikor megváltoztassuk, és nem is vagyunk kötelesek annak folyamatos frissítésére.

4. szakasz - VÁLTOZTATÁSOK

Az árainkat előzetes értesítések nélkül megváltoztathatjuk.
Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk, vagy beszüntessük szolgáltatásainkat (vagy azoknak bármelyik részét) minden előzetes tájékoztatás nélkül. Nem vagyunk felelősek Ön, vagy bármely harmadik fél felé a szolgáltatások módosításaiért, felfüggesztéséért, megszüntetéséért és az ár változtatásokért.

5. szakasz - TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS

Vannak olyan termékeink, amelyek csak online módon, a honlapunkon keresztül érhetők el. Ezek a termékek lehetnek limitált mennyiségű, vagy a visszáru feltételeinknek megfelelő módon vásárlóktól visszavett, visszárus termékek is. 

Minden tőlünk telhetőt elkövetünk, hogy a termékeink színét és képeit a lehető legéletszerűbb módon mutassuk meg. Azonban azt nem tudjuk garantálni, hogy az Ön komputerének kijelzője pontosan fogja a színeket visszaadni. 
Fenntartjuk a jogot, de nem kötelezzük magunkat, hogy bárki számára korlátozzuk a termékeink vásárlását. Minden egyes ügylet esetében fenntartjuk ezt a jogunkat. Szintén fenntartjuk a jogunkat, korlátozzuk a termékek eladási mennyiségét.
Termékleírásainkat, vagy árainkat időről-időre előzetes értesítés nélkül, saját döntésünk alapján megváltoztathatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy befejezzük egy adott termék forgalmazását.
Nem tudjuk garantálni, hogy a megvásárolt termék, szolgáltatás, információ, vagy egyéb tájékoztató anyagok megfelelnek az Ön elvárásainak, vagy ahhoz igazodva bármelyik szolgáltatásunkon változtatni tudunk.

6. SZAKASZ - CSOMAGOLÁS ÉS SZÁLLÍTÁS

Arra törekszünk, hogy a megrendelt csomagot a lehető leghamarabb, de a rendeléshez képest legalább 2-3 munkanapon belül megkapja. Szállítási feltételeinket megtalálja honlapunk kapcsolódó szakaszában.

7. SZAKASZ - SZÁMLÁZÁS ÉS  FELHASZNÁLÓI FIÓK INFORMÁCIÓK

Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk, vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként, vagy megrendelésenként vásárolt mennyiségeket. 
Ezek a korlátozások olyan rendelésekre vonatkoznak, amelyek ugyanazzal az ügyfél azonosítóval, hitelkártyával és/vagy szállítási és/vagy számlázási címmel rendelkeznek. Abban az esetben, ha megrendelését megváltoztatjuk, vagy töröljük, minden esetben megpróbálunk kapcsolatba lépni Önnel, a megrendeléskor megadott email címen és telefonszámon. 
Az Ön felelőssége, hogy érvényes, teljes és pontos rendelési és fiók adatokat szolgáltasson, amennyiben áruházunkban vásárol. Ön vállalja, hogy amennyiben bármilyen adata, a hitelkártya száma változik, vagy elévül, frissíti azokat felhasználói fiókjában, hogy teljesülhessen a fizetési tranzakció és szükség esetén bármikor fel tudjuk Önnel venni a kapcsolatot.

8. SZAKASZ - KIEGÉSZÍTŐ ESZKÖZÖK

Hozzáférést adhatunk Önnek olyan harmadik féltől származó eszközhöz, amelyeket nem mi felügyelünk, vagy amelyeknek működéséhez kapcsolódóan nincs ellenőrzési, vagy hozzáférési lehetőségünk.
Ön elfogadja és tudomásul veszi, az eszközökhöz csak hozzáférést biztosítunk, bármilyen garancia, képviseleti jog vagy ajánlás nélkül. Nem vállalunk felelősséget, a harmadik féltől származó opcionálisan használható eszközök, vagy azok használatából eredő problémák miatt.
A webhelyen keresztül biztosított eszközök használata az Ön saját felelőssége és mérlegelési jogköre. Az Ön felelőssége, hogy megismerje és elfogadja a harmadik fél által biztosított feltételeket.

9. SZAKASZ - HARMADIK FÉLTŐL SZÁRMAZÓ HIVATKOZÁSOK

Bizonyos tartalmakból és szolgáltatásokból elérhető termékek és szolgáltatások tartalmazhatnak harmadik féltől származó anyagokat. 
A honlapon található harmadik felek hivatkozásai, a harmadik fél webhelyeire mutathatnak, amelyek jogilag nem kapcsolódnak hozzánk. Nem vagyunk felelősek az ott található tartalomért, vagy annak pontosságáért és nem vállalunk felelősséget a harmadik féltől származó anyagokért, weboldalak tartalmáért, termékeiért és szolgáltatásaiért.
Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért, vagy sérülésért, amely az áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalmaka harmadik féltől származó szolgáltatásával, vagy annak megvásárlásával kapcsolatosak. Olvassa el figyelmesen a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát és győződjön meg róla, hogy  megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakcióba kezdene. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félnek kell címeznie.

10. SZAKASZ - HOZZÁSZÓLÁSOK, VISSZAJELZÉSEK ÉS MÁS JOGÁLLÁSOK

Amennyiben felhívásunkra, vagy anélkül küld nekünk beadványokat, kreatív ötleteket, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat, akár emailben, akár más úton (közös néven "megjegyzések"), akkor elfogadja, hogy azokat bármikor korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és egyéb módokon hozzáfűzést mellé rendelve felhasználhatjuk. Kötelesek vagyunk és kötelesek leszünk, minden megjegyzést bizalmasan megőrizni. 
Lehetőségünk van, de nem kötelezzük magunkat, hogy figyelemmel kísérjük szerkesszük, vagy eltávolítsuk azokat a tartalmakat, amelyek saját belátásunk szerint jogellenesek, obszcénak, fenyegetők, másokat megfélemlítőnek, rágalmazók, pornográfok, vagy egyéb kifogásolható módon sértik bárki jogait, vagy a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt jogokat.
Ön elfogadja, hogy nem sérti meg semmilyen harmadik személy jogait, beleértve a szerzői jogokat, védjegyeket, a magánélethez való jogot, személyiségi, vagy más személyes és tulajdonjogokat. Ön a továbbiakban egyetért azzal, hogy megjegyzései nem tartalmaznak másokat nevetségessé tevő, jogellenes, bántalmazó vagy obszcén tartalmakat, vagy olyan számítógépes vírusokat, vagy egyéb rosszindulatú programokat, amelyek bármilyen módon befolyásolhatják szolgáltatásunk, vagy más kapcsolódó webhelyeink működését. Nem használhat hamis email címet, nem adhatja ki magát valaki másnak, vagy vezethet félre más módon minket, vagy a harmadik feleket. Kizárólagosan Ön felelős az Ön által tett megjegyzésekért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget, semmilyen megjegyzésért, amit Ön, vagy az Ön nevében bárki tesz.

11. SZAKASZ - SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK

A áruház használata közben megadott személyes információk használata, az adatvédelmi irányelvek hatálya alá tartozik. Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez látogassa meg a következő hivatkozást: Adatkezelési tájékoztató.

12. SZAKASZ - HIBÁK, NYOMDAHIBÁK ÉS HIÁNYOSSÁGOK

Webhelyünk és termékeink csomagolása tipográfiai hibákat, elírásokat, pontatlanságokat, vagy hiányosságokat tartalmazhat. Ezek kapcsolódhatnak termékleírásokhoz, árazáshoz, promóciókhoz, ajánlatokhoz, szállítási időhöz és költségekhez vagy a termékek rendelkezésre állásához. Fenntartjuk a hibák, pontatlanságok, tévedések javításának, módosításának és frissítésének jogát.

Nem vállalunk kötelezettséget a szolgáltatásaink, vagy a kapcsolódó weboldalak információinak frissítésére, módosítására vagy rendbetételére. Beleértve az árinformációkat kivéve, ha azokat a törvény szabályozza.

13. SZAKASZ - JOGTALAN HASZNÁLAT

A Felhasználási Feltételekben meghatározott egyéb tilalmak mellett tilos a webhelyet, vagy annak tartalmát: (a) jogellenes célokra, (b) másokat illegális cselekvésre ösztönző, (c) nemzetközi, vagy állami törvényeket, szabályokat, helyi rendeleteket sértő, (d) mások, vagy a mi jogainkat megsértő (e) nemi, szexuális irányultság, vallási vagy etnikai hovatartozás, faj, kor, nemzetiség, vagy fogyatékosság miatt zaklató, visszaélő, megfélemlítő, megkülönböztető módú, (f) hamis vagy félrevezető információkat küldő, (g) vírusok, vagy más rosszindulatú kódok feltörésére, vagy továbbítására használni és így az oldal vagy más oldalak működését befolyásoló, (h) mások személyes adatait gyűjtő, vagy nyomon követő, (i) levélszeméttel zaklató, (j) tetszőleges vagy erkölcstelen célból, (k) az oldal vagy más oldalak biztonsági szolgáltatásait megzavaró módon használni. Fenntartjuk a jogot, hogy az oldal illegális használata esetén, beszüntessük a Szolgáltatás nyújtását, vagy a kapcsolódó weboldalak használatának lehetőségét.  

14. SZAKASZ  - JOGI NYILATKOZAT, KORLÁTOZÁSOK

Nem garantáljuk szolgáltatásunk zavartalanságát, folyamatos rendelkezésre állását, vagy hibák nélküli működését. 
Ön elfogadja, hogy időnként, határozatlan időre eltávolíthatjuk, vagy felfüggeszthetjük, vagy értesítés nélkül bármikor törölhetjük a szolgáltatást. 
Ön kifejezetten egyetért azzal, hogy a termékek saját felhasználása, vagy használatának lehetősége saját felelősségre történik.
A Marina Miracle vezetői, alkalmazottai, leányvállalatai, ügynökei, vállalkozói, beszállítói nem vállalnak felelősséget semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért, közvetett vagy közvetlen, véletlen, büntetésből adódó, vagy bármilyen egyéb bekövetkezett káresemény esetén. Beleértve az elveszett nyereséget, jövedelmet, megtakarításokat, adatok elvesztését, vagy hasonló károkat, akár szerződéses, kártérítési ügyekben (beleértve a gondatlanságot is), amely az Ön által beszerzett termék használatából ered. A szolgáltatás vagy a termék használatával kapcsolatos, bármilyen egyéb követelés, beleértve, de nem kizárólagosan, a Tartalom bármely hibáját vagy hiányosságát, vagy bármilyen a tartalom használatából eredő veszteségért, vagy kárért. Felelősségünk a törvény által meghatározott módon korlátozott.

15. SZAKASZ- ELVÁLASZTHATÓSÁG

Abban az esetben, ha a szolgáltatási feltételek bármely rendelkezése illegális, érvénytelen, vagy végrehajthatóvá válik, az alkalmazható jogszabályok által megengedett módon kell eljárni.

16. SZAKASZ - FELMONDÁS

Ezen felhasználási feltételek, csak addig érvényesek, ameddig az Ön vagy Mi nem mondjuk fel. A webhely használatának befejezésével, bármikor felmondhatja a szerződést. 
Amennyiben azt feltételezzük, hogy Ön nem teljesítette jelen Általános Szerződési Feltételek valamelyikét, bármikor felmondhatjuk egyoldalúan a szerződést. Azonban Ön továbbra is felelősséggel tartozik, minden  függő tartozásáért, és tevékenységéért, amely a szerződés felmondásának időpontja előtt fennállt.

17. SZAKASZ  - TELJES MEGÁLLAPODÁS

Ezen Általános Szerződési Feltételek, valamint az általunk honlapunkon közzétett egyéb szabályzatok szabályozzák az Ön és közöttünk létrejött megállapodást, és az Ön által elfogadott szolgáltatás használatát. Ez a megállapodás hatályon kívül helyez minden korábbi, vagy egyidejű megállapodást, szóbeli, vagy írásbeli megegyezést. (Beleértve a Felhasználási feltételek bármely korábbi változatát.)

18. SZAKASZ - ALKALMAZANDÓ JOG

Ezen felhasználási feltételek és minden olyan kiegészítő megállapodás ami az általunk kínált szolgáltatásokkal és termékek vásárlásával kapcsolatos, Magyarország törvényeivel összhangban alkalmazandó.

19. SZAKASZ - A FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

Bármikor elérheti ezen az oldalon, a használati feltételeink legutolsó változatát. 
Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk, vagy kicseréljük a Felhasználási Feltételek valamely részét. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze a feltételekben bekövetkezett esetleges változásokat. Amennyiben továbbra is látogatja és használja oldalunkat, az esetleges változtatások után is, azzal elfogadja azokat.

20. SZAKASZ - JOGORVOSLAT

A termékek minőségével, biztonságosságával és a termékfelelősségi szabályok alkalmazásával, valamint a szerződés megkötésével és teljesítésével kapcsolatos fogyasztói jogvita bíróságon kívüli, békés rendezése céljából Vevő eljárást kezdeményezhet a lakóhelye szerint illetékes szakmai kamara mellett működő békéltető testületnél (2008. évi XLII. törvény 28.§). A békéltető testületek illetékességi területe a megyei kereskedelmi és iparkamarák illetékességi területéhez igazodik (2008. évi XLII. törvény 20.§ (5) bekezdés). Eladót a békéltető testületi eljárásban együttműködési kötelezettség terheli, ennek keretében köteles válasziratát megküldeni a békéltető testület számára. A fogyasztói jogviták online rendezéséről, valamint a 2006/2004/EK rendelet és a 2009/22/EK irányelv módosításáról szóló, 2013. május 21-i 524/2013/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet alkalmazásának kivételével Eladó a meghallgatáson egyezség létrehozatalára feljogosított személy részvételét biztosítani köteles. Amennyiben Eladó székhelye, telephelye vagy fióktelepe nem a területileg illetékes békéltető testületet működtető kamara szerinti megyébe van bejegyezve, Eladó együttműködési kötelezettsége a fogyasztó igényének megfelelő írásbeli egyezségkötés lehetőségének felajánlására terjed ki.
A Pest Megyei Békéltető Testület címe: 1119 Budapest, Etele út 59-61. II. emelet 240. Telefonszáma: +36-1-269-0703. Levelezési címe: Pest Megyei Békéltető Testület 1364 Budapest, Pf.: 81. Weboldala a panaszrendezes.hu internetes címen érhető el.

Ha nem elégedett a panaszkezelési folyamattal vagy annak eredményével, nyújtson be panaszt az Európai Bizottság online vitarendezési platformján.
PANASZ BENYÚJTÁSA AZ ONLINE VITARENDEZÉSI PLATFORMON az alábbi linken: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.showlng=HU
Ezzel a hivatkozással nyissa meg a vitarendezési platformot.
Töltse ki az űrlapot.
A kereskedő adatainak megadásakor adja meg az info@marinamiracle.hu címet.
Küldje be a panaszt.

21. SZAKASZ - FELBONTOTT TERMÉK

Vevő tudomásul veszi, hogy a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet (a továbbiakban: Kr.) 29. § e) pontja alapján kozmetikumok vonatkozásában egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem illeti meg a Kr. 20.§-ában meghatározott elállási jog, amennyiben a termék az átadást követően felbontásra került, vagyis a Vevő a terméket közvetlenül védő csomagolást már felbontotta.

22. SZAKASZ - ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Amennyiben további kérdése van a Felhasználási feltételeinkkel kapcsolatosan, írjon nekünk az info@marinamiracle.hu email címre.

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS