Norvég organikus natúrkozmetikumok

Természetes szépség és innováció: körömápoló olaj Norvégiából

2021 november 08 – Renata Bercsenyi

Eleged van abból, hogy géllak nélkül a körmöd szinte semmit sem bír? A kézszárazság és a gyenge, törékeny körmök szinte az őrületbe kergetnek? Nincs az a vitaminkomplex, amit ne próbáltál volna, a körmöd mégsem bírja a mindennapokkal járó gyűrődést? Tudjuk, mire van szükséged. Az erős és ellenálló körmök legjobb barátja a tápláló olajokban és aktív összetevőkben gazdag Essential Nail Elixir körömápoló olaj!

Marina és Tone Lise


Két nő, egy cél, közös siker: Essential Nail Elixir körömápoló olaj

Marina és Tone Lise egyaránt szakmájának meghatározó alakja. Mindketten fontosnak tartják a természetes és organikus összetevők felkutatását, illetve alkalmazását termékeikben. Elsődleges számukra a felelős termelés és a környezettudatos értékesítés épp úgy, ahogy a minőség.

Kettejük kooperációjában egyesül a Marina Miracle természetközpontúsága és gyengéd ápolása a Tone Lise Akadémia, valamint a TL Design már-már mérnöki pontosságával és profizmusával. Az eredmény egy fantasztikusan citrusos, hatékony és látványos körömápoló olaj, mely nemcsak a körömlemezeket, hanem a körömágybőrt és a kéz bőrét is gyengéden táplálja.

Körömápoló olaj kézben


Az Essential Nail Elixir körömápoló olaj eredete

Magyarként Norvégia a kegyetlenül hideg időjárás, a halászat és az elemi erők, valamint a sós tengeri levegő országa. Ki tudhatná hát a norvégoknál jobban, mit kíván az igénybe vett, száraz és töredezett körömágy, valamint a gyenge és törékeny köröm?!

A Marina Miracle ötletgazdája és alapító-tulajdonosa, valamint barátnője, a Norvégiában csak körömkirálynőként ismert Tone Lise Forbergskog ugyanabban a csodálatos panorámájú halászközpontban, Båtsfjordban született és nőtt fel. Korán megtapasztalták, milyen az igazi téli hideg és mit bír az emberi test még a legzordabb körülmények között is.

Felnőttként aztán mindketten a szépségipar felé fordultak. Azonban míg Marinát a felnőttkorban sem múló bőrproblémáinak megoldása foglalkoztatta igazán, Tone Lise mindig is tudatosan építette karrierjét a körmös szakma felé. Tizennyolc évesen Los Angelesbe költözött, hogy kéz- és körömápolást tanulhasson egy ottani beauty akadémián. Az iskola elvégzése után szülőföldjére vitte a megszerzett tudást és megnyitotta első körömszalonját Oslo legnépszerűbb utcájában. A többi már szinte történelem.

Körömápoló olaj


A körömápoló olaj a puha érintések és az erős körmök titka

Az Essential Nail Elixir körömápoló olaj cégünk legújabb innovatív terméke, melyet már bármelyik erős és tudatos magyar nő magáénak tudhat. Próbáld ki te is és tapasztald meg a gyógynövények fantasztikus erejét!

Ez a körömápoló olaj olyan izgalmas és tápanyagokban gazdag összetevőket tartalmaz, mint a kajszibarack-, szőlőmag- és homoktövisolaj, vagy a rozmaring- és zöldtea-kivonat. Használd minden nap és megtapasztalod, hogy

  • az Essential Nail Elixir körömápoló olaj gyorsan és könnyen, nyom nélkül felszívódik;
  • körmöd erőssé és ellenállóvá válik;
  • a körömágybőr hidratált, puha és esztétikus lesz;
  • kézfejed bőre újra pihe-puha és csábítóan tökéletes;
  • ráadásul a körömápoló olaj friss és üde citrus illata minden helyzetben felvillanyoz.

Rendeld meg ezt az elegáns fekete üvegcsébe töltött titokzatos körömápoló olaj elixírt és tapasztald meg bámulatos hatását az elsők között! Erős körmök, erős nők: Marina Miracle.

Körömápoló olaj

Körömápoló olajunkról itt olvashatsz bővebben!

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon! 

 

 

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!