Norvég organikus natúrkozmetikumok

A dupla arctisztítás szerepe a bőrápolásban

2022 február 25 – Renata Bercsenyi

Az első nagy igazság, amit kamaszként te is megtanultál az arcápolásról, hogy a sminket lefekvés előtt el kell távolítani. De arra, hogy ez tényleg kötelező, csak a húszas éveidben jöttél rá, nem igaz?! Idővel azonban mind ráébredünk, hogy az arctisztítás elengedhetetlenül fontos, ha valóban ragyogó, pattanás- és aknementes bőr nélkül szeretnénk élni.

Tökéletes arctisztítás az új Habzó arctisztítóval

Legújabb termékünk, a probiotikus és vegán Habzó arctisztító és sminkeltávolító igazi luxuskiegészítő a mindennapi arctisztítás és bőrápolás területén. Lágyan habzik, táplálja és kényezteti a bőrt, ugyanakkor könyörtelen a szennyeződésekkel, a sminkkel és az elhalt hámsejtekkel szemben.

Fermentált uborka- és cukor-, valamint akáckivonatot, illetve B- és E-vitaminokat tartalmaz, friss citrus illatával pedig kényezteti érzékeidet. Hatékonyan tisztítja a bőrfelszínt, támogatja a gyengéd és kíméletes hámlasztást is.

Mi történik bőrünkkel, ha elmarad az arctisztítás?

Legyen szó bármely bőrtípusról, a rendszeres, alapos, ugyanakkor kíméletes arctisztítás a szép és egészséges bőr alapja. Ha elhanyagoljuk ezt az alig néhány perces mindennapos gondoskodást, az elhalt hámsejtek és szennyeződések eltömíthetik a faggyúmirigyek kivezető nyílásait, illetve felborulhat azok működésének egyensúlya. 

Ennek következtében az arctisztítás hiánya olyan további kellemetlenségeket és problémákat von maga után, mint a zsírosan fénylő bőr, a pattanások és mitesszerek kialakulása, valamint a hegesen gyógyuló aknék nyomai. 

Hogy mi a megoldás? A legtöbbször bőven elég, ha naponta kétszer - reggel és este - valóban figyelmet és időt fordítasz önmagadra és az arctisztításra.

Foaming Cleanser

Arctisztítás probiotikumokkal: garantált siker

A leggyakoribb arctisztítók használói gyakran tapasztalják, hogy a népszerű termékek használatát követően nemhogy nem javul, hanem akár még romlik is arcbőrük állapota. Ennek oka a helytelen használat mellett - kevesen tudják például, hogy a micellás vizet minden esetben le kell mosni az arcbőrről! - a túlzottan agresszív szerek használata. Ezek a kemikáliákból készült termékek megbontják a bőr barrier rétegének harmóniáját és ezzel további problémák kialakulását idézhetik elő.

Az arctisztítás során akkor “dolgozunk” jól, ha a bőrön nyoma sem marad szennyeződéseknek, sminknyomoknak, felesleges faggyúnak és az elhalt hámsejtekből származó sejttörmeléknek, a bőr legfelső hámrétege azonban sértetlen marad.

A Marina Miracle termékekben található probiotikumok - az úgynevezett jó baktériumok- segítenek fenntartani bőröd egyedi, csak rád jellemző mikrobiomjának egyensúlyát.


A hatékony dupla arctisztítás receptje Marina-módra

A sima és makulátlanul ragyogó arcbőr eléréséhez mi a probiotikus és vegán “testvérpárt”, a Habzó arctisztító és sminkeltávolítót, valamint a Sweet & Creamy Oil Cleanser 4:1 arctisztító tejet ajánljuk.

Első lépésként alkalmazd a felrázás után lágy habot képező, tisztító és hámlasztó hatású habzó arctisztítót! Ezután a megnedvesített muszlinkendővel távolítsd el a felesleget, majd vidd fel arcbőrödre a Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztító tejet, mely megnyugtatja, revitalizálja és hidratálja azt. A lemosást követően folytasd a szépségrutint a bőrtípusodnak megfelelő arcápoló olajjal és ragyogj természetesen!

 

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!   

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!