Kosár

Bezárás

E-Vitamin

E vitamin forrásE-VITAMIN - TOCOPHEROL - Természetes tartósítószer

○ Antioxidánsokban gazdag

Megakadályozza az idő előtti öregedést

Természetes tartósítószer

 

MI AZ E-VITAMIN?

Az E-vitamin olaj, más néven Tocophferol, nagyon gazdag antioxidánsokban, amelyek megvédik a bőrt a szabad gyököktől és megelőzik az idő előtti öregedést. Az E-vitamin megakadályozza a ráncok kialakulását a szabad gyökök blokkolásával, miközben a ráncokat és a vonalakat a kollagéntermelés növelésével kezeli. A kollagén olyan kötőszövet, amely rugalmasan tartja a bőrt, és elősegíti az új sejtek termelését.

Az E-vitamin nagyon stabil, növeli a növényi olajok tartósságát, és tartósítószerként működik - teljesen természetes!

 

MIBEN SEGÍT AZ E-VITAMIN?

Az E-vitamint étrend-kiegészítőként is használják, magas vérnyomás kezelésére.

Az E-vitamin jó táplálékot biztosít a bőrnek. Nedvességet biztosít és gyorsabban segít a bőr megújításában. Hatékonyan csökkenthetők és kevésbé láthatóvá válik az akne, ráncok, finom vonalak és hegek . Az E-vitamin a bőr hidratálására is alkalmas.

 

MIÉRT SPECIÁLIS AZ E-VITAMIN?

Teljesen tiszta és természetes eredetű Tocopherolt (E-vitamin) használunk növényekből és gabonatermékekből. Minden termékünkben Tocopherolt használunk, mert ez az olaj nagyon jó mind a bőrre, mind a hajra, és kiválóan működik természetes tartósítószerként.

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN