Kosár

Bezárás

B5 Vitamin

BúzakalászB5 Vitamin - PANTHENOL - A ragyogó bőrért

♦ Hidratál és véd

♦ Javítja a bőr rugalmasságát és puhává varázsol

♦ Enyhíti a bőr viszketését és bőrpírjét 

♦ Csökkenti a ráncokat

♦ Javítja a bőr szerkezetét és ragyogást biztosít


A B5 provitamin, a panthenol gabonafélékből származik. A B5-provitamin a bőrrel érintkezik, hogy a B5-vitaminra váljon, ami szükséges ahhoz, hogy a bőr optimálisan működjön. A vitamin regeneratív, gyógyító, hidratáló és védő hatású. A B5 provitamin stabilizálja a bőrt, csökkenti a bőrön elveszett vízmennyiséget, ezáltal javítja a bőr puhaságát és rugalmasságát.


A B5-provitamin enyhíti a viszketést és csökkenti a vörösséget. A B5 provitaminnal kezelt sebek regenerált szövetet eredményeztek, amelyek szilárdabbak és rugalmasabbak. A B5 provitamin gátként is hat, megvédi a bőrt az irritációtól.


A B5 provitamin nagyon jó öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik, mivel megnyugtatja, lágyítja és hidratálja a bőrt, és csökkenti a finom vonalak és ráncok megjelenését. Hámlasztó tulajdonságai harcolnak a szabad gyökökkel, és elősegítik az új bőrsejteket.


A panthenollal a kulcs az, hogy a nedvességet a bőr felszínén tartja. Ez a nedvesség „kitölti” a felhasznált területet, és a finom vonalak kevésbé lesznek láthatók. Ezt az egyedülálló vitamint éjszakai szérumunkban használjuk!

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN