B5 Vitamin

BúzakalászB5 Vitamin - PANTHENOL - A ragyogó bőrért

♦ Hidratál és véd

♦ Javítja a bőr rugalmasságát és puhává varázsol

♦ Enyhíti a bőr viszketését és pirosodását

♦ Csökkenti a ráncokat

♦ Javítja a bőr szerkezetét és ragyogást biztosít


A B5 provitamin, másnéven panthenol gabonafélékből származik. A B5 provitamin a bőrrel érintkezve B5-vitaminná vállik, ami szükséges a bőr optimális működéséhez. A B5 vitamin regeneratív, gyógyító, hidratáló és védő hatású. A B5 provitamin stabilizálja a bőrt, csökkenti a bőr vízveszteségét, ezáltal puhábbá és rugalmassabbá teszi.


A B5-provitamin enyhíti a viszketést és csökkenti a vörösséget. A B5 provitaminnal kezelt sebek szövetei regenerálódnak, amelyek szilárdabbá és rugalmasabbá válnak. A B5 provitamin védőpajzsként is működik, megvédi a bőrt az irritációtól.


A B5 provitamin erős öregedésgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Megnyugtatja, lágyítja és hidratálja a bőrt, és csökkenti a finom vonalak és ráncok mennyiségét. Hámlasztó tulajdonságai harcolnak a szabad gyökökkel, és elősegítik az új bőrsejtek termelődését.


A panthenol titka az, hogy megköti a bőr felszíni víztartalmát. Ez a nedvesség „kitölti” a bőrt és a finom vonalak kevésbé lesznek láthatók. Ezt az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező vitamint éjszakai szérumainkban használjuk!

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben