Aloe Vera

Aloe Vera


ALOE VERA - ALOE BARBADENSIS - Enyhíti és hidratálja az irritált bőrt. 

○ Enyhíti a nap által megégett és irritált bőrt

Segíthet a pattanásoknak és aknés bőrnek

Javítja a bőr rugalmasságát

 

MI AZ ALOE VERA?

Az aloe vera egy nagyon sokoldalú növény, amely trópusi éghajlaton nő. Italként és élelmiszerként is kapható, illetve bőrre kenve is alkalmazható. Az aloe vera 75 tápanyagból, 20 ásványból, 12 vitaminból, 18 aminosavból és 200 aktív enzimből áll. Az Aloe vera A, B1, B2, B6 és B12 vitaminokat, C és E vitaminokat, folsavat és niacint tartalmaz. Az aloe vera olyan egészséges tápanyagokkal van ellátva, amelyek mind alkalmasak a bőrre .

 

MIBEN SEGÍT AZ ALOE VERA?

Az aloe vera enyhíti a napégett és irritált bőrt. Az aloe vera antiallergén tulajdonsága különböző bőrbetegségek, például ekcéma, pikkelysömör és viszkető bőr kezelésében is hatásos. Az aloe vera segíthet a rovarcsípéseken és más allergiás reakciókon is.

Az Aloe Vera segít a pattanások és az akne kezelésében, csökkenti a bőr gyulladását és vörösödését. Az aloe vera antioxidánsokat, például béta-karotint, C- és E-vitaminokat tartalmaz, amelyek javítják a bőr szerkezetét.

Az Aloe Vera hidratálja a bőrt. Javítja a bőr rugalmasságát és minimalizálja a finom vonalak és ráncok megjelenését. A bőr frissebb és puhább lesz.

Az aloe vera nagyon jó a száraz bőrre is, amikor a bőrre kerül, az enzimeket és vitaminokat bocsátj ki a bőrön, segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát.

 

MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ ALOE VERA?

A világ legjobb minőségű Aloe Vera-ját használjuk. Texasi organikus terméeklsből származik és hitelesített organikus minősítésű. A klinikai vizsgálatok támasztják alá, hogy ez a világ legtáplálóbb aloe vera gyümölcsleve.

Az Aloe Verát számos termékünkben használjuk, mert hipoallergén, a bőrnek nélkülözhetetlen tápanyagokban gazdag és hatékonyan hidratál.

USDA organic Certified organic aloe vera certified

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben