Kosár

Bezárás

Amaránt

AmaranthAMARANTH - AMARANTHUS CAUDATUS - Olaj a száraz és érett bőr számára

○ Lágy lesz tőle a bőr

○ Magas a szkvalén tartalma

○ Száraz és érett bőrre alkalmas

 

MI AZ AMARANTH?

Az Amarant olaj az Amaranth virágból származik - '' A soha nem fakadó virág ''. Ez a virág Dél-Amerikában és Görögországban található, és Amaranth-nak nevezték el, amely görögül „A virág, amely soha nem fakul”. A történelem során az amarant a halhatatlanság szimbóluma volt, mert ez a virág megtartja erős színeit szárításkor. 

 

MIBEN SEGÍT AZ AMARANTH?

Az amarant az a növény a világon, amely  szkvalénben a leggazdagabb. A szkvalén olyan anyag, amely természeténél fogva a bőrben megtalálható, de a kor előrehaladtával termelődése csökken. Azt is kimutatták, hogy száraz és nagyon száraz bőrűekre jó hatással van a szkvalén. 

Az amaránt olaj lassítja a bőr öregedését és a ráncok kialakulását. Az olaj gyorsan beszívódik, könnyen kenhető, nem hagy zsíros érzést használatakor. Az amaránt bőrpuhító, táplálja és nedvesíti a bőrt, illetve nyugtatja az irritációt.

Az amarant olaj 40% -os linolsavtartalmú, ami segít megőrizni a sejtmembránok egészségét és növeli a sejtek működését, ami egészségesebb és finomabb bőrt eredményez.

 

MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ AMARANTH?

Amarant olajunkat a DEBIO tanúsítja. A préselt amaránt magokat Brazíliában organikusan termesztik és nagyon jó minőségűek. A magok hideg sajtolásúak és rendkívül gazdagok omega-6 zsírsavakban, linolsavban és omega-3 zsírsav-linolénsavat is tartalmaznak.

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN