Amaránt

AmaranthAMARANTH - AMARANTHUS CAUDATUS - Olaj a száraz és érett bőr számára

○ Lágy lesz tőle a bőr

○ Magas a szkvalén tartalma

○ Száraz és érett bőrre alkalmas

 

MI AZ AMARANTH?

Az amaránt olaj az Amaranth virágából készül. Természetes termőhelye Dél-Amerikába és Görögország. A neve a görög eredetű. Jelentése: "A soha nem hervadó virág". A történelem során az amarant a halhatatlanság szimbóluma lett, ez abból ered, hogy erős színeit szárításkor sem veszíti el.

 

MIBEN SEGÍT AZ AMARANTH?

Az amaránt a világ legmagasabb szkvalén tartalmú növénye. A szkvalén olyan anyag, amely a bőrben természetesen is megtalálható, de a kor előrehaladtával csökken a termelődése.

Az amaránt olaj lassítja a bőr öregedését és a ráncok kialakulását. Az olaj gyorsan beszívódik, könnyen kenhető, nem hagy zsíros érzetet használatakor. Az amaránt bőrpuhító, táplálja és nedvesíti a bőrt, illetve nyugtatja az irritációkat.

Az amarant olaj linolsav tartalma 40%, segít megőrizni a sejtmembránok egészségét és növeli a sejtek működését. Ennek eredménye egészségesebb és finomabb bőr.

 

MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ AMARANTH?

Amaránt olajunkat a DEBIO tanúsítja. Az általunk használt préselt amaránt magokat brazil organikus farmon termesztik és rendkívül magas minőségűek. A magokat hidegen sajtoljuk. Omega-6 zsírsavakban rendkívül gazdagok és omega-3 zsírsav-linolénsavat is tartalmaznak. Amarántot találhatsz az Amaranth Face Oil-ban, az Amaranth Night Serum-ban és Amaranth Day Cream-ben.

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben