Kosár

Bezárás

Angyalgyökér

Angyalgyökér

ANGYALGYÖKÉR - NORWEGIAN ANGELICA ARCHANGELICA - Orvosság a fertőzésekre

 Orvosság a fertőzésekre

Gyógyszerként használják

 Simítja a bőrt

 

MI AZ ANGYALGYÖKÉR?

Angelica, más néven norvég angyalgyökér, egy olyan növény, amely édes illatú, ehető a szára és a gyökere. Ez a virág nagyon hasonlít számos mérgező virágra, ezért használat előtt mindig azonosítani kell. Az angyalgyökér a vadonban nő Norvégiában. Ezt a növényt régóta gyógynövényként használják.

Az angyalgyökér az "Arkhangelos" görög szóból származik, ami arkangyalt jelent, mivel a történet szerint Mihály arkangyal mondta, hogy ez a növény gyógyszer.

 

MIBEN SEGÍT AZ ANGYALGYÖKÉR?

Gyógyító hatással van a bőrre. Teljesen egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik a fertőzések kezelésére, emellett a légúti megbetegedések, láz, influenza és az emésztőrendszeri betegségek kezelésére is használják.

Javítja a vérkeringést. Tele van aktív antioxidánsokkal, csodálatos természetes összetevője segít az öregedésgátlásban.

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ANGYALGYÖKÉR?

Norvég angyalgyökeret használunk! A norvég angyalgyökér nagyon magas antioxidánsokban és valóban a bőrben fejti ki hatását és kezeli a problémás bőrt. Kiegyenlíti a bőrt és harcol a fertőzések ellen, megtalálható a Herbal Face Oil és a Geranium Face Oil arcolajunkban.

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN