Kosár

Bezárás

Angyalgyökér

Angyalgyökér

ANGYALGYÖKÉR - NORWEGIAN ANGELICA ARCHANGELICA - Orvosság a fertőzésekre

 Orvosság a fertőzésekre

Gyógyszerként is használják

 Simítja a bőrt

 

MI AZ ANGYALGYÖKÉR?

Angelica, más néven norvég angyalgyökér, egy édes illatú, ehető szárú és gyökerű növény. Számos mérgező virágra hasonlít és ezért használat előtt mindig azonosítani kell. Az angyalgyökér a Norvég vadonban nő, régóta gyógynövényként használják.

Az angyalgyökér az "Arkhangelos" görög szóból származik, ami arkangyalt jelent. A történet szerint Mihály arkangyal mondta ki először, hogy az angyalgyökér gyógyszer.

 

MIBEN SEGÍT AZ ANGYALGYÖKÉR?

Gyógyító hatássa van a bőrre. Teljesen egyedülálló tulajdonságokkal rendelkezik a fertőzések kezeléséhez és a légúti megbetegedések, láz, influenza és az emésztőrendszeri betegségek kezelésére is használják.

Javítja a vérkeringést. Tele van aktív antioxidánsokkal, csodálatos hatású természetes összetevője segít az öregedésgátlásban.

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ANGYALGYÖKÉR?

Termékeinkben eredeti norvég angyalgyökeret használunk! A norvég angyalgyökér antioxidáns tartalma nagyon magas és hatékonyan kezeli a problémás bőrt. Kiegyenlíti azt és harcol a fertőzések ellen. A Herbal Face Oil és a Geranium Face Oil arcolajunkban is megtalálható.

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS