Norvég organikus natúrkozmetikumokChia

ChiaCHIA OLAJ - SALVIA HISPANICA - Egy extra hidratáló olaj

○ Csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat

○ Az omega-3 zsírsavak leggazdagabb természetes forrása

○ Hidratálja a száraz és érett bőrt

 

MI A CHIA?

Chia mag a Lamiaceae növény virágaiból származik, ami a menták családjába tartozik. Természetes lelőhelye Mexikó és Bolívia.

A Chia magjai magas fehérjetartalommal rendelkeznek. Chia magok alacsony koleszterin és nátrium, de magas antioxidáns tartalmúak. Jó forrásai a káliumnak, kalciumnak, vasnak, foszfornak és a mangánnak.Tudjuk, ami jó szervezetünk számára belső használatra, gyakran jó külső használatra is :)

 

MIBEN SEGÍT A CHIA?

A Chia vetőmagolaj növeli a bőr nedvesség tartalmát, megnyugtatja a viszketést, csökkenti a ráncokat, lágyítja és simítja a bőrt.

Chia remek B3-vitamin és a cink forrás. A kutatások szerint a chia magolaj antioxidánsai erősebbek, mint a C-vitamin és az E-vitamin antioxidánsai.

Chia magokat a természetben található omega-3 zsírsavak leggazdagabb forrásának tekintik. Segít a bőr nedvességtartalmának megtartásában.

 

MI A KÜLÖNLEGES AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT CHIÁBAN?

Az általunk használt Chia magolaj egyedülálló. Bolívia gazdálkodók által organikusan termesztett chia magokat használunk. Bolíviában található a a világon a legnagyobb természetes Chia lelőhely. Az innen származó magok rendkívül gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban! 

Az olajat Norvégiában préseljük. Több napig, naponta többször átszűrjük, ami kemény munka, de olyan tiszta és friss végeredményre van szükségünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb minőségű chia-olajjal dolgozhassunk! Az általunk sajtolt Chia magolaj élelmiszer-minőségű.

Termékek amelyek tartalmazzák

Feszesítő és hámlasztó éjszakai szérum - Amaranth Night Serum - 5 ml

Normál ár
8.990 Ft
Akciós ár
8.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként 

Feszesítő és hámlasztó éjszakai szérum - Amaranth Night Serum - 30 ml

Normál ár
44.990 Ft
Akciós ár
44.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként