Kosár

Bezárás

Chia

ChiaCHIA - SALVIA HISPANICA - Egy extra hidratáló olaj

○ Csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat

○ Az omega-3 zsírsavak leggazdagabb forrása a természetben

○ Hidratálja a száraz és érett bőrt

 

MI A CHIA?

Chia magok a Lamiaceae növény virágaiból származnak, amelyek a menta családjába tartoznak. Természetesen nőnek Mexikóban és Bolíviában.

A Chia magjai magas fehérjetartalommal rendelkeznek. Chia magok alacsony koleszterin és nátrium, de magas antioxidáns tartalmúak, jó forrása a káliumnak, kalciumnak, vasnak, foszfornak és a mangánnak. És ami jó belső használatra, gyakran jó külső használatra is :)

 

MIBEN SEGÍT A CHIA?

A Chia vetőmagolaj növeli a bőr nedvességét, megnyugtatja a viszkető bőrt, csökkenti a vonalak, lágyítja és simítja a bőrt.

Chia a B3-vitamin és a cink jó forrása. Kimutatták, hogy a chia magolaj antioxidánsai még erősebbek, mint a C-vitamin és az E-vitamin antioxidánsai.

Chia magokat a természetben található omega-3 zsírsavak leggazdagabb forrásának tekintik. Ezek a zsírsavak a bőr nedvességtartalmának megtartásához segítenek.

 

MI A KÜLÖNLEGES A MI CHIÁNKBAN?

Chia magolajunk egyedülálló. Bolívia helyi gazdálkodóitól organikusan termesztett chia magokat használunk. Bolívia az a terület, ahol Chia természetesen nő, ezekből a magokból származó olaj nagyon gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban! 

Az olajat itt Norvégiában helyben préselik - az olajat több nap alatt többször szűrni kell, így kemény munka, de szeretnénk teljesen friss olajat kapni, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a lehető legjobb chia-olajat biztosítsuk! Az olaj is élelmiszer-minőségű.

Termékek amelyekben - Chia - összetevőt találsz

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN