Fenyőtömjén

FenyőtömjénFENYŐTÖMJÉN - BOSWELLIA CARTERI - kiütések és sebek gyógyítója

♦ Kiváló az érett bőrre

♦ A korai öregedés ellen küzd

♦ Enyhíti a fájdalmakat és gyógyítja a kiütéseket


Fenyőtömjén, más néven Virak, a Boswellia fából kivont esszenciális olaj. Ez az olaj nagyszerű a bőr számára! Meggyógyítja az égést, kiütéseket, vágásokat és horzsolásokat. A fenyőtömjén az érett bőrre, az idő előtti öregedésre és más bőrproblémákra is kitűnő.


A fenyőtömjén olajat Olibanum olajnak vagy Libanonolajnak is nevezik, és valóban szent olajnak tekintik a Közel-Keleten. Ennek az olajnak az használata az egyiptomi időkből származik. Bőrápolóként és gyomorfájás kezelésére is használták.


A frankincense 75% monoterpént, szeszkviterpént, monoterpenolt és szeszkviterpenolt tartalmaz. Ezek az anyagok nagyon antibakteriálisak.


Tudtad, hogy a Fenyőtömjén (Virak) 52-szer kerül említésre a Bibliában? Ez az olaj az egyik olyan ajándék, amelyet Jézus születéskor kapott a Biblia szerint.


Ez a finom illóolaj évezredek óta népszerű és ma is ugyanolyan jó és hatékony tulajdonságokkal rendelkezik. Több termékünkben Fenyőtömjént használunk, mert tele van antioxidánsokkal, amelyek segítik a korai öregedést. Ezt az olajat Herbal Face Oil-ban és Argan Night Serum-ban használjuk.

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben