Norvég organikus natúrkozmetikumokMarina Miracle Hungary - Kezdőlap

Természetes, organikus és vegán bőrápolás

Engedd meg, hogy eláruljuk, mi különbözteti meg termékeinket, a többi természetes márka kínálatától! Olyan összetett formulákkal, valamint északi-, egzotikus- és probiotikus összetevők keverékével dolgozunk, mint senki más. Új termékeink kidolgozásakor, egy adott problémából vagy a bőr kondíciójából indulunk ki, majd egészen addig dolgozunk az alapanyagokkal, míg megtaláljuk a leghatékonyabb komplexet. Ez a folyamat aprólékos fermentációs eljárást igényel, mely az összetevőket molekulaira bontja. Ebben a folyamatban jó mikrobákat használunk, amelyek szinte csodát tesznek a bőrrel! Ha otthonodban is megtapasztalnád az egyszerű, mégis egyedülálló skandináv szépségápolás hatását, olvass tovább!

Mitől egyediek bőrápoló termékeink?

Amikor új termékeket álmodunk meg, a fejlesztés egészen addig tart, míg alapítónk, Marina és a márkánk tesztelői is úgy vélik, hogy a termék hibátlan, és pontosan arra a problémára nyújt hatékony megoldást, amire tervezték. Ez a mentalitás 28 nemzetközi díjat és 12 jelölést eredményezett! 2019, 2021 és 2022-ben nyertünk a „Legjobb természetes/organikus bőrápoló márka – Skandinávia” díjat a Beauty Shortlist Awards-on, amely egyben a világ legismertebb díjátadó ünnepsége is! Ezen az eseményen a következőket mondták rólunk:

"A Marina Miracle tiszta, vegán termékeiben a hatékonyság, a finom textúra és a mennyei illatok találkoznak a természetes norvég összetevőkkel. Élvezet volt felfedezni a kínálatot és óriási örömet okoz a kozmetikumok használata."

-The Beauty Shortlist

Mit mond alapítónk, Marina Engervik?

„Tudom, milyen érzés, ha problémás a bőröd, ugyanis atópiás ekcémám és nagyon érzékeny bőröm van, amelyen könnyen kijönnek a pattanások. Korábban ki voltam téve a hagyományos bőrápoló termékekben lévő szintetikus vegyszerek okozta kellemetlen mellékhatásoknak és sokat szenvedtem miattuk. Szerencsére, azonban a természetes összetevőkben megtaláltam a megoldást és az emberek kíváncsivá váltak a „csodaolajaim” iránt…”'

Ha szeretnél Marináról még többet olvasni, itt teheted meg.