Kosár

Bezárás

Hialuronsav

víz

Hialuronsav - (C14H21NO11)n

○ Egy gramm hialuronsav akár egy liter vizet is képes megkötni!

○ Csökkkenti a ráncokat és a finom vonalakat

○ Stabilizálja a kollagén és az elasztin szintjét a bőrben

 

Mi az a hialuronsav?

A hialuronsav a bőr természetes alkotóeleme, amely csodálatos módon a saját tömegének ezerszeres mennyiségű vizet képes megkötni.

A hialuronsav valójában nem egy sav, hanem egy olyan cukor glikozaminoglikán, ami megköti a vizet és géles állagúvá alakítja azt. Ez a gél kenőanyagként működik a bőrben található rugalmas rostok között. Védi a kötőszövetet a károsító anyagoktól és a rossz baktériumoktól. A hialuronsav az izületi folyadékban, a szemüreg folyadékban, és a petesejtek külső rétegén is megtalálható.

A hialuronsav legfontosabb feladata, hogy a bőrt megóvja, kollagén és elasztin stabillá , kiegyensúlyozottá és folyamatosan megújulni képessé tegye.

 

Miért használunk hialuronsavat a bőrápolásban?

Tökéletes alapanyag a száraz és dehidratált bőr számára.

A hialuronsav fokozza a bőr víztartalmát, lágyabbá, simábbá és teltebbé teszi. Csökkenti a száraz és dehitratált bőr ráncosságát és a barázdákat. A ráncok eltűnnek, amennyiben a bőr megfelelően hidratált.

 

Mitől különleges az általunk használt hialuronsav?

Kétfajta különböző, magas minőségű hialuronsavat használunk, amelyek mindegyike organikus, EcoCert és COSMOS minősített, vegán és glükózból, szójapeptinből és élesztőkivonatból származik. A hialuronsavat biotechnológiai úton állítjuk elő mikrobális erjesztéssel, élesztőkivonat, peptinek és szérumok segítségével.

1. Az SLMW (super low-molecular-weight) hialuronsav formula enzimálisan lebomló, nagy molekulasúlyú hialuronsav. Molekula tömege 8-15kDa.

2. A magas cukor molekulás hialuronsav a tömegének 500 szorosának megfelelő vizet képes megkötni. Molekula tömege 800-1200kDa.

Amikor az alacsony és a magas molekulás hialuronsavat együtt használjuk, a bőr minden rétegét kezelni tudjuk, ami főképpen a száraz és dehitratált bőrre van pozitív hatását. A hialuronsav fokkozza a bőr víztartalmát, lágyabbá és simábbá teszi. A vonalak és a ráncok hatékányan csökkenthetők, mert a hialuronsav nedvességgel tölti fel a bőrt és hatásának köszönhetően a ráncok kisimulnak.

A hialuronsavak egyedi keverékének köszönhetően, a bőr könnyedén beszívja ezt a csodálatos hidratáló összetevőt.

Termékek amelyekben - Hialuronsav - összetevőt találsz

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS