Norvég organikus natúrkozmetikumokLevendulaolaj

Levendula

LEVENDULAOLAJ-  LAVANDULA ANGUSTIFOLIA - antiszeptikus és kellemes olaj

○ Kellemes illat, amely a testet és a lelket is nyugtatja

○ Antiszeptikum

 Kollagén serkentő

○ Simítja a ráncokat

○ Halványítja a hegeket

 

A levendula illóolaj neve a latin "avare" szóbol származik, aminek a jelentése "mosni". Az elnevezés annak köszönhető, hogy a levendulát a mai napig gyakran használják a Spa világban lélek tisztító és hangulat javító hatása miatt. A levendula linalolt tartalmaz, amelynek bizonyított stressz csökkentő hatása van. Kellemes aromája nyugtatóan hat a testre és a lélekre. A levendula illóolajat sebek fertőtlenítésére, fejfájás kezelésre, felület tisztításra, bőr-, és hajkezelésekre egyaránt szívesen alkalmazzák. A levendulaolaj erős antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkezik, sebekre öntve tisztítja, fertőtleníti azokat, de fokozza a kollagén termelődést is, ezért a sebek gyorsabban gyógyulnak és kevésbé marad utánuk heg.

 

Szeretjük ezt a nagyszerű olajat, mert kezeli a bőrproblémákat, fiatalítja a bőrt és segít, hogy az visszaszerezze annak ragyogását és frissességét.


A levendulaolaj segít az ekcémás, irritált bőrön, mert enyhíti a panaszokat és felgyorsítja a sejtek regenerációját. A levendula enyhíti a viszketést. Segít, hogy fiatalon tartsuk bőrünket, mert olaja fokozza a kollagén termelődést, használatával a bőr rugalmassá válik, és a ráncaink kevésbé lesznek mélyek.

 

Ez a nagyszerű olaj a bőrápoló szerek tartósítószereinek természetes alternatívájaként is használható. Ráadásul az illata is csodálatos! A levendulát több Marina Miracle termékben is megtalálhatod!

Termékek amelyek tartalmazzák

Bőrnyugtató & kiegyensúlyozó Arcolaj - Herbal Face Oil - 5 ml

Normál ár
5.990 Ft
Akciós ár
5.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként 

Bőrnyugtató & kiegyensúlyozó Arcolaj - Herbal Face Oil - 30 ml

Normál ár
19.990 Ft
Akciós ár
19.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként 

Szempilla és szemöldök szérum - Eyelash & Brow Serum - 10 ml

Normál ár
16.990 Ft
Akciós ár
16.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként