Norvég organikus natúrkozmetikumokMarina Miracle Pro Green Maszk

 

Pro Green Maszk - természetes kémiai hámlasztás 7 sav erejével

 • 100 %- ban természetes
 • 95 %- ban organikus
 • probiotikus
 • vegán
 • 5 %-os természetes erejű BHA- és AHA-sav tartalom
 • C-vitamin
 • Bioretinol
 • Hialuronsav
 • Francia zöld agyag

 

Miben rejlik a Pro Green Maszk ereje?

 

A Pro Green Maszk olyan kifejezetten szépségápolási szakemberek számára kifejlesztett professzionális bőrtisztító maszk, melynek lágy zöld színe, citrusos illatai és 7 sav erejét egyesítő csodája egyaránt a vendégek kedvence lesz. Kétféle BHA- és öt különböző AHA-sav találkozik ebben a C-vitaminnal, hialuronsavval és MSM-mel gazdagított különleges formulában, mely segít megtartani a bőr természetes nedvességtartalmát, valamint serkenti a keratin- és kollagéntermelést. Emelett támogatja a bőr egységes bőrképének kialakítását, halványítja a korábban kialakult hegesedést és foltokat.

 

A csipkebogyó, a homoktövis és a körömvirág olajai, valamint  fermentált brokkolihajtások, a gotu kola és a rizs közös erővel dolgoznak azért, hogy az elhalt hámsejtek és más szennyeződések eltávolítása gyengéden, mégis kíméletlenül történjék. Az általunk kifejlesztett kémiai hámlasztási eljárás nem szárítja a bőrt, nincsenek káros hatásai vagy veszélyei. A Pro Green Maszk használatával a bőr megtelik élettel és nedvességgel, természetesen ragyogóvá és puhává válik, hegek és pigmentfoltok nélkül.

 

Tudomány és intelligencia a bőrápolásban

 

Legújabb kabin kiszerelésű, professzionális felhasználási célú termékünkben kihasználjuk az innováció kínálta lehetőségeket. A Pro Green maszkban található savak, a probiotikumok és a C-vitamin egyaránt zsírsavmolekulákba “kapszulázva” várják, hogy optimális pH-értéken dolgozva csodálatossá varázsolják a bőrt.

 

A zsírsavmolekulák beépítésének legfontosabb előnye, hogy a vendégnél a Pro Green használatát követő időszakban sem lép fel bőrszárazság vagy más kellemetlen bőrtünet, hiszen a gondos tervezésnek köszönhetően a hatékony hámlasztást elősegítő hét savból álló komponens mellé hidratáló-ápoló összetevők is kerülnek. A kezelést követő egy hétben ezzel együtt is elengedhetetlen a fényvédők használata, az első három napban pedig javasoljuk a Shea Hydration Maszk éjszakai alkalmazását a tökéletes hatás érdekében.

 

Kiknek ajánljuk?

 

Köszönhetően az intelligens formuláknak és a gondos kivitelezésnek, a Pro Green Maszk nagy sikerrel alkalmazható bármely életkorban és bőrtípusra, beleértve az extrém érzékeny vagy problémás bőrtípusokat is.

 

Csodát tesz, legyen szó:

 • petyhüdt, fakó, rugalmatlan arcbőrről,
 • érett és/ vagy fáradt arcbőrről,
 • pattanásos-heges, tág pórusú bőrről,
 • erősen pigmentált, foltokkal tarkított, egységes bőrképet nem mutató arcról,
 • érdes tapintású, egyenetlen arcbőrről,
 • a kombinált bőr kezelése során felmerülő problémákról vagy
 • száraz és dehidratált bőrről.

 

Hogyan használja a Pro Green Maszkot?

 

A Pro Green hámlasztó arcmaszk bármely bőrtípusra nagy sikerrel alkalmazható. Ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a terméket nedves bőrre vigyük fel, hiszen a benne található savak és a C-vitamin és a probiotikumok csak így tudnak működésbe lépni és kiváltani a kívánt hatást.

 

A Pro Green Maszk használatának lépései:

 1. Elsőként hidratálja a bőrt Flower Berry Essence-szel, majd ecsettel vigye fel a Pro Green Maszkot. Mindeközben gondosan kerülje a szem környékét!
 2. Ezután nedvesítse meg ujjbegyeit, majd legalább 3 percig masszírozza a maszkot az arcbőrbe.
 3. A 10-15 perces hatóidő alatt mindvégig tartsa nedvesen az arcbőrt a Flower Berry Essence arcpermet segítségével.
 4. A hatóidő lejártát követően távolítsa el a Pro Green Maszkot maradéktalanul egy nedves kendővel, majd vigyen fel mélyen hidratáló Shea Hydration Maszkot és emlékeztesse vendégét a kezelést követő tennivalókra!
 5. Hívja fel kliense figyelmét a fényvédők használatának fontosságára, mely kiemelten ajánlott a kezelést követő egy hétben, és arra is, hogy a Pro Green Maszk hatékonyságát a kezelés négy hetenkénti ismétlése jelentősen növeli.

 

Kíváncsi rá, hogyan használhatja a Pro Green Maszkot más termékeinkkel együtt? Nézze meg oktatóvideónkat és tudjon meg még többet!

 

Természetes savak

 

A Pro Green Maszk hét különféle savat tartalmaz, melyek mindegyike fermentációs folyamat részeként, természetes módon jön létre és hámlasztja, megújítja és fiatalítja a bőrt.

 

BHA-savak

 

 • szalicilsav
 • almasav, mely a Pro Green Maszkban BHA-sav ként funkcionál

 

AHA-savak

 • glikolsav
 • tejsav
 • aszkorbinsav (magas AHA-sav tartalmú C-vitamin)
 • borkősav
 • citromsav

 

Bioretinol

 

A bioretinol olyan varázsszer a bőröregedéssel szemben, mely nagy mennyiségben megtalálható a Pro Green Maszkban. Forrása a csipkebogyó- és homoktövis kivonat, melyet gondos válogatás után, laboratóriumi körülmények között állítunk elő a növények legjavából.

 

Ezek a kivonatok gazdagok karotinoidokban, melyek a bőrrel érintkezve tápláló A-vitaminná alakulnak, így biztosítva a leghatékonyabb és legmélyebb felszívódást. Ez a természetes A-vitamin és karotin nemcsak segíti a bőr finom vonalainak halványítását, hanem jelentősen lassítja a bőröregedés folyamatát is.

 

Montmorrilonit- a francia zöld agyag csodája

 

A Pro Green Maszk védjegyéül szolgáló, különleges zöld szín alapját egy ritka és értékes összetevő, a montmororrilonit, azaz a francia zöld agyag adja. Ezt a különleges matériát vulkáni kőzetekből és hamuból nyerik ki Szardínia partjainál. Termékünkben a legmagasabb tisztítottságú, élelmiszerbiztos minőséget használjuk fel, hiszen páratlan hatékonysággal távolítja el a szennyeződéseket és méreganyagokat a bőrből. Mindemellett kiemelkedően gazdag tápanyagokban és ásványi anyagokban, így kettős hatásával aktívan szolgálja az arcbőr épségét és szépségét.

 

Rombolhatja-e a kémiai hámlasztás a bőr barrier rétegét?

 

Bár a kémiai hámlasztás kifejezés sokakban kelt kellemetlen érzéseket, a Pro Green Maszk 100 %-ban természetes megoldást jelent a bőrhámlasztás problémáira. A benne található hét különféle természetes BHA- és AHA-savat fermentációs eljárás során hozzuk létre és gondosan készítjük elő. Ennek eredménye a Pro Green Maszk 5.5%-os savtartalma, mely a probiotikumok fejlődéséhez és hatékonyságához optimális 3.2- 4.5 pH-értéket tartja fenn a teljes használat során.

 

Emellett a maszkban található probiotikumok saját fejlődésük és fermentációjuk során is savakat állítanak elő, pl. tejsavat vagy almasavat. Ez az oka annak, hogy a Pro Green Maszk nem rombolja, hanem kifejezetten erősíti a bőr barrier rétegét.

 

Oktatóvideó a Pro Green Maszk helyes használatáról

 

Kérjük, tekintse meg oktatóvideónkat és ismerje meg a Pro Green Maszk professzionális felhasználásának helyes módját! A magyar feliratozás a jobb alsó sarokban lévő CC gomb megnyomásával választható ki.