Norvég organikus natúrkozmetikumokMiért válaszd a természetes bőrápolást?

Ami természetes, azt minden nap biztonsággal használhatjuk a bőrünkre.

Természetes bőrápolás Természetes bőrápolás Natúr kozmetikumok

A hagyományos kozmetikai ipar keveri az összetevőket. Ezek között sok egészséges, de sok olyan összetevő is lehet, ami az egészségre veszélyes.

A bőrünk a legnagyobb testrészünk. A testünkre kent anyagok több, mint 60%-a bőrön át a véráramba kerül és ezért közvetlen hatással van az egészségre.

A legtöbb ismert márkanév, nem tud természetes és tiszta termékeket előállítani. Ennek a leginkább az az oka, hogy törekednek rá, hogy a termékek eltarthatósági ideje legalább 3 év legyen. Gyakran 2 év is eltelik, ameddig a termékek a gyártósorról az üzletek polcaira kerülnek. Ezért, a lejárati idő növelése érdekében különböző vegyi anyagokat adnak a termékekhez.

Mi folyamatosan gyártjuk termékeinket. A termékeink eltarthatósági ideje, minimum 1 év, amennyiben szobahőmérsékletlen tároljuk és nem tesszük ki a napfény közvetlen hatásának.  

A Marina Miracle termékek biztonságosak és jótékony hatással vannak a bőrödre. Teljesen természetesek. Nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, csak természetes és tiszta összetevőket, amelyek kiegyensúlyozzák a bőröd állapotát és megfelelő nedvesség tartalmat biztosítanak számára.