Kosár

Bezárás

MSM

MSM

MSM - METHYLSULFONYLMETHANE / DIMETHYLSULFONE (DMSO) - A legjobb szépségásvány a bőrnek

○ Növeli a bőr rugalmasságát és kollagén szintjét

○ Leghatékonyabb "szépség ásvány"

○ Segít más hatóanyagoknak a bőr mélyebb rétegeibe hatolni

 

MI AZ MSM?

Az MSM egy olyan kénfajta, amely megtalálható minden növényben és szövetben (a bőrön). Az emberi testben "ragasztóként" működik, amely az aminosavláncokat tartja össze - a bőr építőkövei.

Az MSM a természet legfontosabb kozmetikai ásványi anyaga, mivel egyedülálló módon képes helyreállítani a kollagént és a keratint a bőrben, amely az egészséges bőr alapja.

Ezt az ásványi anyagot gyakran fájdalomcsillapításra, ízületi gyulladás, íngyulladás, izomgörcsök és hegszövet kezelésére is használják.

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ MSM A BŐRÁPOLÁSBAN?

Nagyszerű funkciója ennek a csodálatos ásványnak a felszívódást segítő képessége. Az MSM kiválóan képes növelni más tápláló, aktív összetevők felszívódását a bőrbe, ami nagyon előnyös egy öregedésgátló krémben. Más szavakkal, a bőrápoló termék sokkal jobban fog működni, ha MSM van benne.

Az MSM segít a szabad gyökökkel szemben, mivel javítja a test antioxidánsok használatának képességét.

Az MSM magas kéntartalma miatt pattanások és bőrgyulladások esetén is segíthet.

Az MSM ennél is több, mint a ráncok kiegyenlítése és a pattanások leküzdése. Ezenkívül megnyugtatja az irritált bőrt, hidratálja a száraz bőrt, halványítja a hegeket, javítja a sebgyógyulást és megnyugtatja a bőrpírt (rosacea).

 

MI A KÜLÖNLEGES AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT MSM-BEN?

Olyan élelmiszer-minőségű MSM-et használunk, amely ehető és magas minőségű. Az általunk használt MSM aktívan és hatékonyan javítja a bőrt.

Termékek amelyekben - MSM - összetevőt találsz

Szia!

Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj elsőként újdonságainkról és exkluzív ajánlatainkról!

A "Küldés" gombra kattintva nyilatkozol, hogy elolvastad és elfogadod az "Adatkezelési tájékoztatónkban" található adatkezelési irányelveket.

KERESÉS AZ ÜZLETBEN