Olivaolaj

OlivaOLIVAOLAJ - OLEA EUROPAEA - férfi bőrre

 Antiszeptikus hatású

 Egyedülállóan hatékonyan módon stimulálja a sejtek kötőszöveteit

 Antioxidánsokban és vitaminokban gazdag

 

MI AZ OLIVAOLAJ?

Az olivabogyó kivonat egy antiszeptikus gyógynövény tinktúra, amely rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Élelmiszer kiegészítőként is alkalmazzák, csökkenti a lázat és a magas vérnyomást, intenzívebbé teszi a vesefunkciókat és általános nyugtató hatása van.

 

MIBEN SEGÍT AZ OLIVAOLAJ?

A Secoiridoid oleuropein az olivaolaj legfontosabb hatóanyaga. A kutatások kimutatták, hogy ez a kivonat remekül használható a bőrápolásban. Az olivabogyó kivonat egyedülálló képességekkel rendelkezik a bőr sebek és hegek kezelésére. Flavonoidokat és oleanolsavat tartalmaz, amely stimulálja a kötőszövet sejtjeit és ezáltal javítja a bőr állapotát. Ennek köszönhetően jól használható az arcon található ráncok és finom vonalak csökkentésére. Az olivaolaj különösen alkalmas férfi bőrön használva, mert tele van természetes erős antioxidánsokkal és vitaminokkal.

 

MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT OLIVABOGYÓ KIVONAT?

Saját magunk készítjük olivabogyó kivonatunkat, itt helyben Norvégiában. Ez a kivonat kiváló minőségű Olaszországból származó organikus olivabogyókból készül, amelyeknek köszönhetően kiemelkedően hatékony kivonatot tudunk készíteni.

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben