Norvég organikus natúrkozmetikumokRicinus

Ricinus

RICINUSOLAJ - RICINUS COMMUNIS - olaj, amely elősegíti a haj növekedését

♦ Gazdag olaj, amely serkenti a haj növekedését

♦ Megakadályozza a hajhullást

♦ Ásványi anyagokban és zsírsavakban gazdag

♦ Antibakteriális

♦ Magas omega-9 tartalmú

 

Ricinusolaj más néven lazacolaj vagy amerikai olaj.  Sokféle módon nevezik, de leginkább ricinusolajként ismert. A ricinus növény magjából származik. Ez egy zsíros, tápanyagban gazdag zsírsavakból álló olaj.


A ricinusolaj ismert tulajdonsága, hogy serkenti a hajnövekedést, mivel számos ásványi anyagot és zsírsavat tartalmaz, amelyek fontosak hogy a haj egészséges és életteli legyen.


Ez az olaj gazdag a 18 szénatomos mono-telítetlen zsírsav egyik ismert forrása. Ezen zsírsavak közül a ricinusolaj kiemelkedik, mivel 12-szénatomos hidroxil funkciós csoportot is tartalmaz. A ricinusolaj nagyon magas ricinusolaj ecetsav tartalommal rendelkezik, amely sav nagyon hatékonyan alkalmazható baktériumok és gombák ellen. Tekintve, hogy az olaj tápanyagban gazdag, segíthet a hajhullás megelőzésében is.


A ricinusolaj omega-9 zsírsavakban gazdag, amelyek a hajszálakat és a hajhagymákat is táplálják. A ricinusolaj egyedülálló módon hatol be a mélyebb rétegekbe, és ezért mélyen táplálja a pórusokat és a szőrtüszőket. Szempillaszérumunk ricinusolajat tartalmaz.

Termékek amelyek tartalmazzák

Szempilla és szemöldök szérum - Eyelash & Brow Serum - 10 ml

Normál ár
16.990 Ft
Akciós ár
16.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként