Norvég organikus natúrkozmetikumokSarkvidéki áfonya

Sarkvidéki áfonya

SARKVIDÉKI ÁFONYA - ARTIC OXYCOCCUS PALUSTRIS - C-vitamin és antioxidánsok

○ C-vitaminban gazdag

○ Antioxidánsokban gazdag, ezért hatékonyan küzd a szabad gyökök ellen 

○ Fantasztikus anti-aging alapanyag!

 

MI AZ ÁFONYA?

Sokféle áfonya létezik. Az általunk használt áfonyát, gyakran nevezik északi-áfonyának. Észak-Európában terem a fajta. Az áfonya friss, savanyú ízű és szervezetünk és bőrünk számára is rendkívül egészséges.

Az áfonya antioxidánsokban és C-vitaminban gazdag. Gyakori étrendkiegészítő-, és gyógyszer összetevő. Hatékonyan alkalmazható vesekő, húgyúti fertőzések ellen és erősíti az immunrendszert.

 

MIÉRT KELL AZ ÁFONYA?

A sarkvidéki áfonya különlegesen gazdag antioxidánsokban, amelyek feltétlenül szükségesek a szabad gyökök legyőzéséhez. Az antioxidánsok lassítják az öregedési folyamatot és fiatalabbá teszik a bőrt. 

Az áfonyák tökéletes hordozó anyagot jelentenek az omega-3 és omega-6 zsírsavak számára. Ennek hatására könnyebben felszívódnak a bőrbe és áfonya erős antioxidánsai, illetve az E és C vitaminok is.

 

MIÉRT KÜLÖNLEGES AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT ÁFONYA?

Észak-Finnországból származó sarkvidéki áfonyát használunk. Az áfonyából széndioxid felhasználásával készítünk kivonatot, amely a kivonat készítés leghatékonyabb és legtisztább módja. Ilyen módon elkerülhető az oldószerek és a magas hőmérsékletű technológiák alkalmazása. Így tudunk teljesen tiszta és nehézfém mentes kivonatot készíteni. Ez azt is jelenti, hogy a kivonat tápanyagban gazdag és tartós.

Termékek amelyek tartalmazzák

Feszesítő luxus arcolaj - Amaranth Face Oil - 5 ml

Normál ár
7.990 Ft
Akciós ár
7.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként 

Feszesítő luxus arcolaj - Amaranth Face Oil - 30 ml

Normál ár
34.990 Ft
Akciós ár
34.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként 

Feszesítő arckrém Hialuronsavval - Amaranth Day Cream

Normál ár
35.990 Ft
Akciós ár
35.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként