Norvég organikus natúrkozmetikumokSpirulina

Spirulina

Spirulina - Spirulina Platensis

○ Egyik legtáplálóbb táplálékforrásunk

○ 13 vitamint és 8 ásványi anyagot tartalmaz

○ Növeli a kollagéntermelést és csökkenti a bőrirritációt

 

MI A SPIRULINA?

A spirulina egy alga, egy organizmus, amely édesvízben és sós vízben egyaránt növekszik. Egyfajta cianobaktérium, amely egysejtű mikrobák családja, és a növényekhez hasonlóan a cianobaktériumok is energiát termelhetnek a napfényből.

Azt mondják, hogy a spirulina szinte minden tápanyagot tartalmaz, amelyre az embernek szüksége van az élethez, és ez az egyik legtáplálóbb dolog, amit ehetünk a bolygón. Még maga a NASA is felvetette, hogy az űrhajósoknak előnyös lehet, ha a jó egészség megőrzése érdekében naponta fogyasztanak spirulinát.

MI OLYAN NAGYSZERŰ A SPIRULINÁBAN?

A spirulina rendkívül tápláló, magas B1-, B2- és B3- vitamin tartalommal rendelkezik, és mindhárom nagyon jót tesz a bőrnek. Különösen a B3 (niacinamid) simább bőrtónust eredményez, növeli a rugalmasságot és nedvességgel tölti fel, újjáépíti a bőrt. A B1-vitamin (tiamin) egyedülálló a bőr helyreállításában és a gyulladás csökkentésében. A B2-vitamin (riboflavin) támogatja a kollagéntermelést, öregedésgátló hatású.

A Spirulina 13 vitamint és 8 ásványi anyagot, valamint zsírsavakat tartalmaz, amelyek mindegyike rendkívül egészséges és tápláló a bőr számára.

 

MIÉRT OLYAN KÜLÖNLEGES AZ ÁLTALUNK HASZNÁLT SPIRULINA?

Organikusan tanúsított, nagyon jó minőségű spirulinát használunk, amely olyan tiszta, hogy étrend-kiegészítőként is felhasználható lett volna. 

A spirulina nagyon hatásos, táplálékkal és nedvességgel tölti fel, ragyogást kölcsönöz a bőrnek.

Termékek amelyek tartalmazzák

Hidratáló és feszesítő arcmaszk hialuronsavval - Super Skin Food Mask (Shea Hydration Mask)

Normál ár
14.990 Ft
Akciós ár
14.990 Ft
Normál ár
Egységár
-ként