Teafa

TeafaTEAFA - MELALEUCA ALTERNIFOLIA - A bőrt kiegyensúlyozó olaj

♦ Hatékony aknés és szennyezett bőr ellen

♦ Antiszeptikus

♦ Gyógyítja a hegeket és a sebeket


A teafaolaj hatékony fegyver az aknés és mitesszeres bőr ellen. Ezt az olajat sokáig csak az orvostudomány használta. A teafaolaj Ausztráliából származik, ahol az őslakosok az olajat fertőtlenítőszerként használták vágott sebek és égések kezelésekor. Később, a 20. század elején a legtöbb ausztrál orvos dolgozott vele, kihasználva antiszeptikus tulajdonságait.


A teafaolaj ma is népszerű. Az olaj sokoldalú felhasználhatósága antimikrobális tulajdonságainak köszönhető. A teafaolaj fertőtlenítőszer. Megöli a mikroorganizmusokat, amelyek betegségeket okozhatnak. Hasznos az akne, égési sérülések, hideg sebek, gombás fertőzések, rovarcsípések, gyulladások kezelésére.


A teafaolaj több, mint 98 fajta összetevőt tartalmaz. Ezek közé tartozik a terpin-4-kemotípus is. Ennek a hatóanyagnak köszönhető legfőképpen a teafaolaj antimikrobális és gyulladásgátló tulajdonsága.


A teafaolaj az akne természetes ellenszere. Egyedülálló fertőtlenítő és nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik és a többi akne kezelő szerrel szemben a teafaolaj, nem távolítja el a bőr természetes olajait. Ez az olaj a bőr kiszárítása nélkül védi a bőrt az aknét és bőrszennyeződéseket okozó baktériumokkal szemben.

Keresed a bőrtípusodnak megfelelő terméket?

Termékkereső

Bőrgyógyászatilag tesztelt
Bővebben

Elismeréseink

Nézd meg díjainkat

Állatkísérlet-mentes

Bővebben