Norvég organikus natúrkozmetikumokTERMÉKKERESŐ

TERMÉKKERESŐ

 

Az alábbi útmutató segítségével megtudhatod, melyik termékünk felel meg legjobban a bőrtípusodnak. Tekintsd ezt egy általános ajánlásnak, és bátran vedd fel velünk a kapcsolatot, ha közvetlen ajánlást szeretnél kapni.

Válaszd ki a nemed…

A Te bőrtípusod…

Finom vonalak és ráncok jelentkeznek a bőrön, amely sok tápanyagot és hidratálást igényel.

A bőr száraz vagy dehidratált. Feszülő érzés, esetleg hámlás vagy egyenetlen bőrfelszín jellemzi.

A bőr egyszerre száraz és zsíros, az arc egyes részei zsírosak, míg más részei szárazak. Mitesszerek és egyenetlen bőrfelszín is jelen lehet.

A bőr zsíros és fénylik. Eltömődött vagy tág pórusok, szennyeződések és pattanások jellemezhetik. A zsíros bőrtípúsu arcon is lehetnek száraz vagy dehidratált területek.

A bőr enyhén vörös és irritált. Allergia, száraz bőr, rosacea, atópiás ekcéma vagy hasonló bőrbetegségek által érintett lehet.

Nincsenek nagyobb problémák. Normál bőrtípus, amelynek ápolásához csak tisztításra és napi hidratálásra van szüksége.

Amit szeretnél…

Az alap arcápolási rutin azok számára ajánlott választás, akik gyorsan és egyszerűen szeretnék elvégezni a szükséges arcápolási rutinokat.

A közepes arcápolási rutin azoknak készült, akik komolyabban foglalkoznak az arcbőrükkel, és szeretnének egy kis extra gondoskodást ajándékozni maguknak.

Teljes arcápolási rutin azok számára, akik mindent meg szeretnének adni bőrüknek. Ezzel az arcápolási rutinnal minden szükséges gondoskodást megadsz a bőrödnek, amire csak szüksége van.