Norvég organikus natúrkozmetikumok

A férfi arcbőr ápolása!

2019 március 05 – Martin Engervik

Marina Miracle termékek férfiaknak is

Olyan vagyok, mint egy átlagos pasi

Nincs türelmem plázázni, ha elkopik a régi farmerem, 10 perc alatt újra megveszem ugyanazt a fazont, ugyanabban az üzletben. Amikor beteg vagyok nem megyek el orvoshoz, mert majd meggyógyulok magamtól és a testápolást letudom egy 2 az 1-ben tusfürdővel, max. ha nyáron megégek a napon, nagy jajgatások közepette magamra kenek valami testápolót. Ilyen voltam, de 4 hónapja valami megváltozott.

A párom ez év (2019) januárjában úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a régi életét és egy saját vállalkozásba kezd. Sokat beszélgettünk már a kapcsolatuk kezdete óta, hogy valamerre váltani szeretne, mert úgy érzi nincs a helyén, nem azt csinálja, amit igazán szeretne.

Volt egy erős, közös becsípődésünk:Norvégia. Ez a csodálatos ország, amit a legtöbben a sarki fénnyel, fjordokkal és azokkal a gyönyörű tiszta és érintetlen tájaival azonosítanak. Gondolkodtunk, hogy milyen kapcsolatot tudunk találni Norvégia és a jövendőbeli vállalkozás között. Vajon mi az a termék, amit hosszútávon igényel a piac? Heuréka! Olyan termékre van szükségünk, amit bizalommal és szívesen ásárol a célközönségünk. Ki legyen a célközönség? Természetesen a hölgyek. Mert úgy gondoltuk, hogy tekintve a páromé a vállalkozás, a nők felé fog tudni leghitelesebben kommunikálni. Hosszas kutakodás, gondolkodás után azt találtuk ki, hogy a jövendőbeli üzletben kombináljuk Norvégiát és a bőrápolást.

A két irányelv mentén Renáta elkezdett keresgélni és ráakadt egy márkára, amellyel első látásra szerelembe esett. Innentől kezdve csak úgy egymásutánjában megtörténtek a dolgok. Kapcsolatba léptünk a gyártóval és elmondtuk, hogy nagyon szeretnénk, ha mi lehetnénk a márka magyarországi forgalmazói. Szimpatikusak voltunk egymásnak, készítettünk egy üzleti tervet és szóbeli megegyezésünk alapján megkaptuk a forgalmazás jogát. Mielőtt elkezdtük a háttéranyagok feldolgozását, volt még egy fontos lépés, amihez jövendőbeli partnereink, Marina és Martin ragaszkodott. Próbáljuk ki a termékeket és csak akkor írjuk alá a szerződést, ha meggyőződünk arról, hogy működnek és hiszünk a márkában. Kaptunk egy szép nagy termékminta csomagot, amely az összes Marina Miracle terméket tartalmazta.

Egyszer csak csengetett a futár

Mondanom sem kell, volt nagy öröm! Amellett, hogy nagyon ízlésesen volt becsomagolva, tartalmazott egy kedves üdvözlő képeslapot is, amelyen egy kézzel írott üzenet állt: Fogadjuk szeretettel és használjuk örömmel a termékeket. Naná, hogy örömmel fogadtuk! Főleg az én kedvesem! A csomagban a legkülönbözőbb bőrtípusokra és problémákra megoldást kínáló termékek sorakoztak. Többek között, az aknés bőr kezelésére ajánlott Geranium olaj, mindennapi használatra szánt Herbal Face Oil, amarántos anti-aging olaj, egy hihetetlenül kellemes gyümölcsös illatú Acai Hydra Cream feliratú krém és egy Sweet & Creamy Oil Cleanser nevű arctisztító, amiről akkor még nem tudtuk mennyire fontos része lesz a napi arcápolási rutinunknak. Igen, jól látod. Többes számban írtam, mert az igazság az, hogy voltak a csomagban férfi termékek is, és ha már ott voltak gondoltam én is kipróbálom őket. Persze szigorúan titokban, a többi férfi ismerősnek nem beszélve róla, mert azért az mégis csak „ciki”, hogy férfiként reggel és este arclemosóval tisztítom az arcomat, majd ezután olajat és krémet kenek magamra. Sőt, hetente egyszer egy spéci éjszakai olajat viszek az arcomra fel elalvás előtt. Apropó, tudod mi a különbség a férfi és a női arcbőr között? A férfi arcbőr vastagabb, ezért olyan összetevőkre is szüksége van a termékekben, amelyek a mélyebb bőrrétegeket is megnyitják. Például az Aloe Vera

Függővé váltam!

Amikor a finom krémes textúrája és isteni kókuszos illatú Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztítóval reggel és este megmosom az arcom igazi Spa élményt kapok. Az arcom könnyű lesz és levegőhöz jut, a bőröm felpuhul. Soha nem gondoltam, hogy 3-4 pötty actisztító ilyen hatásra képes.

Ezután 3 pipetta cseppnyi Active Face Oil olaj következik. Nincs kis arcfelületem, de a Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztító olyan jó alapot ad, hogy egy-egy csepp a két arcomra és  egy a homlokomra bőven elegendő ahhoz, hogy perceken belül babapopsi puhaságú legyen még az én elgyötört férfi arcbőröm is.

A hideg tél végi napokon az Acai Hydra Cream-et is használtam. Imádni való trópusi gyümölcs illata van és érezhetően védi az arcot a hidegtől. Még egy dolgot tapasztaltam az Acai használatakor. Nem tömődtek el a pórusaim és nem maradt ott a bőrömön az a jellegzetes filmréteg, amit más krémek használatakor tapasztaltam. (Na jó... be kell valjam, bár azt állítottam soha nem tettem ilyet, de néha loptam a fürdőszoba szekrény női polcáról amit ott találtam. Te is ezt tesszed férfitársam, vagy nem?😊).

Hetente egyszer egy speciális éjszakai szérumot, a Reload Night Serum-ot is használom. Ezzel a vitaminokban és a bőrnek táplálékot nyújtó egyéb összetevőkben gazdag szérummal óvatosan kell bánni. A bőr legmélyebb rétegeit nyitja meg és tápanyag bombaként hat. Ismerjük a mondást, a jóból is megárt a sok és ahogyan a gyártó is javasolja, ezek az éjszakai szérumok valóbban csak heti 1-2 alkalommal használatra javasoltak, mert ellenkező esetben úgy hatnak a bőrre, mint egy extra hatékony tápoldat a növényekre. Vagy mondhatjuk másképpen is, hogy egy férfi is megértse, olyan ez a szérum, mint a jó Gönci barackpálinka. Kis mennyiségben orvosság, nagy mennyiségben viszont nem kívánt hatást is kiválthat. Túlságosan beindíthatja a sejtek működését, aminek intenzív faggyú termelődés lehet az eredménye. A javasolt mennyiségben használva viszont csodát tesz a bőrrel a Reload Night Serum. Fiatalítja és rugalmassá teszi.

Marina Miracle férfi csomag

Összefoglaló

Az összes termékre igaz, hogy nagyon kis mennyiségben kell őket használni. A nagy kiszerelésű olajak 3 hónapra is elegendőek, és nagyjából ugyanennyi időközönként fogy el egy nagy adag arctisztító és krém is. Tekintve, hogy az éjszakai szérumokat hetente maximum 1-2 alkalommal javasolt használni, akár egy teljes évre elegendő lehet belőlük egy 28ml-es üveg. A termékek árban nem tudnak a drogéria láncok polcain található javarészt szintetikus összetevőket tartalmazó arcápolási cikkekkel versenyezni, de ha figyelembe veszed, hogy mennyire kis mennyiséget kell egy alkalommal használni és elosztod a termékek árát a használati hónapok számával, rájössz hogy körülbelül ugyanennyi pénzt költesz el egy nem organikus és természetes összetevőket tartalmazó termékre is. Sőt, ha már az anyagiakról beszélünk. Be kell hogy valljam, én az utóbbi időben teljesen mellőztem a borotválkozás utáni arcszeszek és balzsamok használatát is. Borotválkozás után megmosom az arcomat 3-4 csepp Sweet & Creamy arctisztítóval és a fertőtlenítést és a krémezést is megoldom egyben. Szóval nyugodtan a képlethez adhatod a negyedéves arcszez adagot árát is.

Azzal kezdtem a bejegyzést, hogy olyan vagyok, mint egy átlagos pasi, de 4 hónappal ezelőtt valami megváltozott. Megtapasztaltam, hogy a jótékony gondoskodás a férfi arcbőrnek is jár és nem mellékesen baromi jól tud esni, amikor egy nő azt mondja neked, hogy letagadhatsz 10 évet és ő is szeretne abból a termékből aminek ilyen hatása van. Megtörtént eset. 😉

Naponta használom a Marina Miracle termékeket, mert látom és érzem a jótékony hatásukat. Tapasztald meg Te is!

Férfi kezdőcsomagunkat itt találod:  https://marinamiracle.hu/collections/all/products/kezdocsomag-ferfiaknak

 

További cikkeket ITT olvashatsz Blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!