Norvég organikus natúrkozmetikumok

HOGYAN HASZNÁLJAM AZ ARCOLAJOKAT?

2019 április 21 – Marina Miracle Hungary

Az arcolajok népszerűsége egyre növekszik a bőrápoló és hidratáló termékek között. Te próbáltad már valamelyiket? Talán fontolgatod, hogy kipróbálod, de úgy gondolod, hogy egy arcolaj túlságosan "olajos"? A valóság az, hogy egy jó arcolaj gyorsan felszívódik, hidratálja és gyönyörű fényt kölcsönöz az arcbőrnek. Amennyiben jelenleg arckrémet használsz, talán érdemes egy próbát tenned. Egy arcolaj új és kellemes élmény lesz, és biztosak vagyunk benne, hogy nem akarsz utánuk mást használni. :)

 

HOGYAN HASZNÁLD ARCOLAJUNKAT?

arcolaj használata

Az arcolaj használata nagyon egyszerű. Mindössze 3 lépésből áll:

1. Arctisztítás. Nagyon fontos, hogy az arcolaj felvitele előtt tisztítsd meg az arcbőrödet a sminktől és a szennyeződésektől, arctisztítónkkal. Tiszta bőrre van szükség ahhoz, hogy az olaj felszívódhasson és megfelelő hatékonysággal működjön. Amennyiben a bőrödön szennyeződések, vagy smink van, az arcolaj nem jut be a bőrbe. Tehát ne feledd! Fontos, hogy első lépésként mindig tisztítsd meg a bőröd.

2. Rázd össze.  Arcolajaink rengeteg tápláló összetevőt tartalmaznak. Sokféle olajból, gyógynövényből és vitaminokból állnak. Ezeknek az összetevőknek különböző a "fajsúlya", és ezért az üvegben elválnak egymástól. Ezért kell mindig használat előtt összerázni az üveget. Ez a helyes módja annak, hogy minden egyes cseppben, a maximálisan szükséges koncentrációban jelen legyenek az összetevők! 

3. Az olajat az arcodra és a nyakadra vidd fel. 4-5 cseppet cseppents a tenyeredbe, dörzsöld össze, és gyengéd simogatással, körkörös mozdulatokkal masszírozd be a bőrödbe. Érezni fogod, hogy ez egy nagyon hatékony és kellemes módszer. A bőröd hidratált és élettel teli lesz :)

A 28ml-es kiszerelésű arcolajaink a javasolt használat szerint kb. 3 hónapra elegendő mennyiségűek. Az 5ml-es olajok kb. 2-2,5 hétig.

Mi a helyzet, ha nem akarom a krémemet még kicserélni? Természetesen lehetséges megoldás az is, hogy az arcolajat csak szérumként használjuk, az arckrém alatt extra táplálást nyújtva a bőrnek. Fontos, hogy mindig az arcolajat alkalmazzuk először, majd felette a krémet. Ez egy nagyon jó kombináció lehet, különösen szeles vagy hideg helyeken, vagy ha éppen fényvédő hatásra van szüksége arcbőrödnek. Hozzá is adhatsz néhány csepp arcolajat a krémhez, aminek eredményeként arckrémed extrán hatékony lesz.

 

További cikkeket ITT olvashatsz Blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!