Norvég organikus natúrkozmetikumok

Melyik terméket válasszam?

2019 május 10 – Marina Miracle Hungary

Melyik a bőrtípusomnak megfelelő Marina Miracle termék?

Mi a különbség az arcolajok között? Nehéz eldönteni, hogy melyik terméket válaszd?

Minden arcolajunk 100% természetes, minősített organikus összetevőkből áll, vegán és állatkísérlet-mentes. Gyorsan beszívódnak és nem tömítik el a pórusokat. Kiváló minőségű növényi olajok, gyógynövények és növényi gyümölcslevek, amelyek kiegyensúlyozzák és hidratálják a bőrt. 

Minden arcolajunk reggel és este is használható. Az Acai Hydra Cream, hidratáló arckrémünkkel kombinálhatóak, de ne feledd, hogy először mindig az arcolajat használd, majd utána a krémet. 

EMLÉKEZTETŐ! Az arcolajokat használat előtt mindig össze kell rázni. Minden arcolajunkat megtalálod utazó méretben, mely ideális utazáshoz és azok számára akik szeretnék tesztelni a terméket mielőtt nagyobb méretben megrendelik. A 28ml-es nappali arcolajok az előírt használati útmutató alapján kb. 3 hónapig elegendőek, az 5ml-es kiszerelés 2 - 2,5 hétig. Éjszakai szérumainkat minden második este, heti max. 3 alkalommal ajánlott használni, így kiszerelésük sokkal gazdaságosabb.

 

Marina Miracle Sweet&Creamy Oil Cleanser krémes arctisztító

A Sweet & Creamy Oil Cleanser egy 4 in1 arctisztító. Miközben kiválóan tisztítja arcbőröd, mélyen hidratál is, sminkeltávolító, PH-kiegyensúlyozó és általunk kifejlesztett probiotikus törzseket tartalmaz, melyről ITT olvashatsz. Ahhoz, hogy az arcolajok megfelelő hatékonysággal működjenek, szükség van az arcbőr tisztítására. Arctisztítónk kiegyensúlyozza a bőr PH értékét, arcolajaink mellé határozottan ajánlott a használata, minden bőrtípusra.

 

Herbal Face Oil Marina Miracle

A Herbal Face Oil egy sokoldalú arcolaj, amely a legtöbb bőrtípusra alkalmas. Tiszta, természetes összetevőket tartalmaz, amelyek fényt és nedvességet biztosítanak a száraz bőrnek, megnyugtatják az érzékeny / irritált bőrt, és kiegyensúlyozzák a kombinált bőrt, kiegyensúlyozzák a zsírosodásra hajlamos bőrt és segít az ekcéma, rosacea kezelésében. Ezt az arcolajat gyakran csodaolajnak nevezik, mert az arc legtöbb bőrproblémáját megoldja.

 

Geranium Face Oil, akne elleni arcolaj, Marina Miracle

A Geranium Face Oil egy arcolaj és szérum egy üvegben. Kifejezetten az olajos bőrre, pattanásokra, aknéra fejlesztettük ki. Az összetevőket gondosan válogattuk hozzá, amelyek bizonyítottan hatnak a pattanásokra és az aknéra. Az arcolaj kiegyensúlyozza a bőrt, használatával elmúlik a zsíros érzet, a bőr tiszta és puha lesz.

 

Argan Night Serum Marina Miracle

Az Argan Night Serum AHA gyümölcssavakkal és argánolaj segítségével hámlasztja és ugyanakkor mélyen hidratálja, tonizálja arcbőröd. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezzel segítve, hogy az arcolajban megtalálható tápanyagok a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtsék hatásukat. Új ragyogást biztosít a fáradt és fakó arcbőrnek. Rosaceára hajlamos bőrtípus kivételével minden bőrtípusra használható.

 


 

 Amaranth Face Oil anti-aging arcolaj Marina Miracle

Az Amaranth Face Oil természetes és szerves luxus anti-aging arcolajunk. Ez az olaj érett és száraz bőrre alkalmas. 40 éves kor felett ajánlott a használata vagy nagyon száraz arcbőr esetén korábban is. Magas szkvalén tartalmának köszönhetően mélyen hidratál.

Marina Miracle Amaranth Night Serum anti-aging éjszakai szérum

Az Amaranth Night Serum az Amaranth Face Oil nappali arcolajunkkal alkot egy párt. Luxus anti-aging éjszakai szérumunk megújítja, megfiatalítja és tonizálja a bőrödet miközben alszol. Érett és száraz bőrre ajánlott.

 Acai Hydra Cream hidratáló arckrém

Az Acai Hydra Cream hidratáló arckrémünk önmagában is használható normál és száraz arcbőrön, illetve minden arcolajunkkal, kiegészítve az arcolaj fölött használva az extra nedvesség és tápláltság érdekében. Helyreállítja a bőr egyensúlyát és nedvességtartalmát. Használatával bőröd puha és egészséges marad. 

Rosehip Peeling Mask méregtelenítő agyagmaszk

Rosehip Peeling Mask egy méregtelenítő agyagmaszk hámlasztóval. Kombinált, olajos, aknés bőr kezelésére de a normál arcbőrre is kiválóan alkalmas. Az arcmaszkban található enzimek és az organikus nyerscukorból származó cukor feloldódik és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Használata után bőröd puha, sima és egészséges lesz. 

Marina Miracle Shea Hydration hidratáló arcmaszk

A Shea Hydration Mask mélyen hidratálja a száraz arcbőrt, nyugtatja az érzékeny, irritált, ekcémás és rosaceás bőrt. Az arcmaszk almasavat tartalmaz, amely segíti, hogy a shea vaj és a többi olaj behatoljon a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal puhává, hidratálttá és egészségesen ragyogóvá varázsolja arcbőröd.

 

További cikkeket ITT olvashatsz Blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!