Norvég organikus natúrkozmetikumok

Kozmetikai csoda Norvégiából!

2019 június 07 – Marina Miracle Hungary

Olvassátok szeretettel a Goodstuff Magazin beszámolóját termékeinkről, összetevőkről, használatukról. 

Külön köszönet a Trükkösen szép a Nő blog szerzőjének, Kingának, hogy kipróbálta és megosztotta Veletek/Velünk tapasztalatait. 💚

"Idén tavasszal új kozmetikai márka tarolt  a magyar piacon, amely egyenesen Norvégiából érkezett hozzánk, hogy gondosan megválogatott alapanyagaival és nagy szakértelemmel megalkotott termékeivel megváltást nyújtson problémás bőrünknek. 

Marina Miracle naturkozmetikumok

Az északi népek mindig értettek ahhoz,hogyan találjanak rá a természet legértékesebb kincseire, és hogy hasznosítsák azokat a bőrápolás során. Elég csak a híres dermokozmetikai márkákra gondolni, amiket minden kemény télen előveszünk, ha már az összes többi kézkrém és testápoló feladta a harcot a száraz kezek hidratálásával kapcsolatban.

Személy szerint én mindig hiányoltam ezeknél a márkáknál a kidolgozott és választékban gazdag arcápolási vonalat, mert hiába vitathatatlan egy-egy testápoló minősége, ha egyszer nálam az arc a gyenge pont és sajnos ezen a kényes területen fellépő problémákra kell folyamatosan megoldást keresnem.

Marina Miracle naturkozmetikum

A Marina Miracle nem csupán azért lóg ki a sorból, mert eleget tesz a fenti kérésemnek,  hanem  mert – bár nagyon is illik rá a letisztult északi dizájn – messze túlmutat a drogériás szinten.

Azért a külcsínnél maradva, mindenképp meg kell említenem, hogy csodálatos az erős, zöld üveg, amelybe  a krémeket bújtatták és még nagyszerűbb, hogy ez a megjelenés végigkíséri az egész termékpalettát – az ember valóan úgy érzi, magas minőséget tart a kezében.

Maguk a készítmények természetesen organikus és natúr összetevőkből állnak, gyakran felfedezhetjük az összetevők közt az acai bogyót, a sarkvidéki áfonyát, az aloe verát és különféle növényi – és gyümölcs olajakat, viszont semmi olyat nem találunk, ami vegyszernek minősülne és többet árthatna, mint használna.

A kínálatban találunk nappali, éjszakai és kifejezetten férfiaknak szánt krémeket is, én most három különböző terméket teszteltem nektek, amiből felépíthető akár egy gyors minirutin is, hiszen remekül kiegészítik egymást:

Sweet&Creamy Oil Cleanser 

Marina Miracle Sweet&Creamy Oil Cleanser arctisztító

Egy ideje már nagy divat az olajos lemosók használata és nagyon jól teszitek, ha ti is kipróbáljátok, mert ezzel a termékkel meg lehet spórolni a micellás víz/ vagy az egyéb sminklemosó használatát, ugyanis az olaj gyönyörűen oldja a sminket.  Vattapamacs vagy kendő nélkül, vizes bőrre vigyetek fel néhány pumpányi adagot, ami lágy krémmé változik a bőrön, majd könnyedén mossátok le. Fontos, hogy utána már ne használjatok más sminklemosót, különben felborul a pH-egyensúly. Nem is kíván utána már extra tisztítást az arc, a kombinált bőr is kellően felfrissül, inkább vegyétek elő a soron következőt, egy jó szérumot.

Herbal Face Oil  

Marina Miracle Herbal Face Oil arcolaj ekcémás, kombinált, érzékeny arcbőrre

Gyakorlatilag ezzel az arcolajjal született meg a márka, amely annyira gazdag jótékony összetevőkben, hogy nem igényel maga mellé más hidratálókrémet, de természetesen keverhetitek a kedvencetekkel, ha jól esik ez a megoldás.

Használat előtt mindig rázzátok fel, ugyanis a komponensek hajlamosak szétválni, majd a megtisztított arcotokra (vagy nyakatokra, dekoltázsotokra akár) masszírozzatok 3-4 cseppet és hagyjátok dolgozni egész éjszaka, de a nappali rutinba is jól illeszkedik, ha nem akartok estig várni a felkenésével. Mindig mondom, hogy nem kell félni az arcra való olajoktól, ebben az esetben is igaz, hogy nem tömítik el a pórusokat és nem zsírosítják a bőrt, sőt, az egészséges egyensúlyhoz kellenek a jó olajok kombinált bőrre is, és hát a ránckezelésben sem elhanyagolható a szerepük – a nyugtató levendulaillatnál pedig nincs jobb altató.

Argan Night Serum

Marina Miracle Argan Night Serum éjszakai szérum

Tökéletes éjszakai szérum, ha hámlasztásra és egyben mélyhidratálásra  vágyik az ember. Én hetente kb. kétszer használom, hiszen nyáron nem szükséges minden nap kémiai hámlasztót alkalmazni, de a gyümölcssavaknak köszönhetően így is eredményesen dolgozik, reggelre mindig sokkal simább, egyenletesebb lesz a bőröm. A sárgabarack és a mandulaolaj személyes kedvenceim, így nagyon örülök, hogy ez a szérum is nagy százalékban tartalmazza őket. 

Összegezve, rendkívül kellemes tapasztalatokkal gazdagodtam, ami a Marina Miracle koncepcióját és termékeit illeti:  kombinált bőrre is nagyon hatásosnak bizonyult mid az olajos lemosó, mind az arcolajok, az évszakváltás miatt hisztériázó bőröm sokkal kiegyensúlyozottabbá, egységesebbé vált, és a gonosz kis buckók is tünedezőben vannak.

Emellett nagyon gazdaságos mindhárom kozmetikum, hiszen a lemosónak hála spórolok a sminkeltávolítókkal, az olajok pedig tényleg annyira gazdagok, hogy ha akarnék, sem tudnák pár cseppnél többet felvinni belőlük, így ezek az üvegcsék is sokáig ki fognak tartani.

A cikkben szereplő termékeket meg tudjátok vásárolni szettben, kezdőcsomagként is, de ha több dolgot is szeretnétek kipróbálni a kínálatból, arra is van lehetőségetek, ugyanis az olajok elérhetőek mini, 5 ml-es kiszerelésben is, kedvező áron.

Szemezgessetek ti is a Marina Miracle webáruházában!"

 

További cikkeket ITT olvashatsz Blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!