Norvég organikus natúrkozmetikumok

Egyszerűen tökéletes: a skandináv szépségtrend

2022 április 19 – Orsolya Komáromi-Takács

Az utóbbi években az északi életérzés szép lassan begyűrűzött az élet minden területére. Még az is tudja, mi az a hygge, lagom vagy sisu, aki életében nem járt Ikeában és bármikor szívesebben választaná a Balatont, mint a zord északot. A skandináv szépségtrend mégis itt van és egyre erősödik.

 

A skandináv szépségrend lényege, hogy a kevesebb több

 

Az urbánus harmincas nő élete kész hullámvasút: az egyik felünk pihenni vágyik. Éljen a slow life, slow food mozgalom, kiáltjuk. A másik felünk azonban ki sem látszik a munka-család-gyerek-pasik-buli-utazás tetszőleges kombinációban összeválogatott szentháromságából. Szeretünk élni és még jobban szeretünk jól élni, megállni azonban nem tudunk és nem is akarunk. Az időnk a legdrágább kincsünk.

 

Épp ez az oka annak, hogy a skandináv szépségtrend egyre népszerűbb. Ez az északi szépségdoktrína ugyanis azt tanítja, hogy az élet lehet szép és tökéletes anélkül is, hogy az időd lényegtelen feladatokra és pepecselésre menne el. Nem a mértani tökéletességet keresi, hanem a belülről jövő szépség halk szavát erősíti fel.

 

A skandináv szépségtrend központi gondolata, hogy használjunk kevés terméket az arctisztításra és -ápolásra, azok azonban legyenek egytől egyig kiváló minőségű, tudatosan összeválogatott, felelős termelésből származó, alacsony ökológiai lábnyommal és társadalmi teherrel előállított, lehetőleg organikus, prémium kategóriás kozmetikumok.

 

Skandináv szépségtrend itthon

 

Noha a keleti szépségtrendek hazánkban is rendkívül népszerűek, sok nő a számára a 7-10 lépésből álló, szigorú rendszerként felépülő elfoglaltság egész egyszerűen megvalósíthatatlan. Nem akarunk megállni, vagy lelassulni, de a gyönyörű bőrhöz ragaszkodunk, nem igaz? Ezért keressük azokat a megoldásokat, melyek könnyen, gyorsan és hatékonyan szolgálják szépülésünket.

 

A Marina Miracle minimalista  szépségprogramja valódi és hatékony megoldás minden bőrtípus problémáira! Legyen szó száraz, aknés, rosaceás vagy éppen érett arcbőrről, négy lépésből álló programunk naponta kétszer öt percnél nem igényel többet. Tegyél egy próbát és vedd vissza az irányítást az életed felett!

 


A skandináv szépségtrend “kötelező” lépései a Marina Miracle termékeivel

  1.  lépés: Arctisztítás a dupla hatas arcisztító csomagban található habzó és olajos arctisztító és sminktávolítóval. Habzó arctisztító eltávolítja  a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket egyaránt. Az olajos, krémes, probiotikumot tartalmazó arclemosó sminkeltávolít, hidratál, kiegyensúlyozza a PH-t.
  2. lépés: Hidratálás a Flower Berry Essence hidratáló és feszesítő arcpermettel. Termékünk probiotikumok támogatásával frissítő fel és hidratálja mélyen bőrödet, miközben az aktív összetevők és a hialuron felragyogtatják szépségedet. Ráadásul egész nap magaddal viheted és bármikor használhatod!
  3. lépés: Arctípusodnak megfelelő arcolaj használata reggel és este. Legyen szó száraz-aknés, zsíros-pattanásos, rosaceás, vízhiányos vagy éppen érett bőrről, komplex összetevőkből álló, organikus és probiotikus arcolajaink jelentős változást hoznak életedbe már rövid idő alatt.
  4. lépés: Acai hidratáló vagy Amaranth feszesítő arckrém hialuronnal reggelente a tökéletes fedésért és a gyengéd ápolásért. A vékony rétegben felvitt tápláló reggeli arckrémezés az ötperces szépségszeánsz utolsó- és akár elhagyható- lépése, mely felteszi az i-re a pontot és gondoskodik bőröd szépségéről minden nap.
  5. lépés: hámlasztás az Argan Night vagy az Amaranth Night Serum segítségével hetente kétszer. Gyengéd AHA-gyümölcssavas hámlasztásunk lehetővé teszi, hogy az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, valamint a felesleges faggyút kényelmesen és fájdalom nélkül tüntesd el arcbőrödről. Amíg te alszol, éjszakai szérumaink végzik a dolgukat.
  6. kényeztető lépés azoknak, akik szívesen fordítanak heti egyszer-kétszer további 30 percet arcápolásra: maszkok minden bőrtípusra! A mélyen és intenzíven hidratáló Shea hydration mask , valamint a gyengéden hámlasztó, csipkebogyós   Rosehip peeling mask gondoskodik róla, hogy bőröd makulátlan és egészséges legyen.

     

    A skandináv szépségtrend követőinek nincs szüksége extra fürdőszobaszekrényre és napi egy órára azért, hogy előcsalogassák magukból a természetes szépséget. Legyél önmagad legjobb verziója, mutasd meg, ki vagy- természetesen!

     

    További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!