Norvég organikus natúrkozmetikumok

Hidratálás: a ragyogó, fiatalos arcbőr alfája és omegája!

2022 május 27 – Orsolya Komáromi-Takács

Köztudott, hogy a hidratálás a bőrápolás alapja, nem véletlenül meghatározó része a skandináv szépségtrendnek is. Ennek a procedúrának kétségbevonhatatlan a szükségessége, de ahhoz, hogy igazán hatékonyan tudd végezni, érdemes néhány dologgal tisztában lenned!

 

Miért olyan fontos valójában?

Minden bizonnyal a Te álmaid között is ott szerepel, hogy bőröd hibátlan legyen, szépségedet mindenki megdicsérje és hogy a kisugárzásod az idő múlásával se veszítsen ragyogásából. Azonban ahhoz, hogy mindez valóra váljon, elengedhetetlen a megfelelő hidratálás, aminek a fő feladata a vízháztartás szinten tartása. Ez azért fontos, mert a fiatalos, puha és bársonyos bőrfelszín kulcsa a megfelelő nedvességtartalom!

De mégis mi köze van egymáshoz a víznek és a szépségnek?

A válasz egyszerű: A bőr nagyjából 64%-át ez az elem alkotja!

A víz, az élet forrása! Valószínűleg számodra is ismerős ez a gyakran hangoztatott mondat, ami akármennyire is elcsépelt, teljes mértékben igaz, hiszen a víz a sejtek egyik fő alkotója! Nagy jelentősége van a bőr felső rétegének egészséges működésében, hozzájárul a kollagéntermeléshez és segíti a feszesség, a rugalmasság, valamint az üdeség megőrzését. Mindemellett pedig szigetelőként működik, szabályozza a test belső hőmérsékletét, elengedhetetlen a szarurétegben található sejtek éréséhez és a természetes hámlás folyamatához is. 

Viszont, míg a test többi részén, mint például a combokon vagy a felkaron természetes zsírpárnácskák segítik a nedvesség megtartását, addig az arcon nincsenek ilyen lerakódások. Ezért, ezen a területen vehetőek észre először a vízvesztés és az öregedés jelei.

Hogyan ismerd fel, ha bőröd extra gondoskodást igényel?

Egy valamit tisztáznunk kell: a dehidratáltság nem egy bőrtípus, hanem egy olyan probléma, amely bárkinél kialakulhat! Tehát, a vízhiány nem összekeverendő a bőrszárazsággal - akkor is küzdhetsz ezzel a kellemetlenséggel, ha alapvetően zsíros, aknéra hajlamos bőröd van!

A nedvességtartalom csökkenésének a következő szembetűnő jelei vannak:

  • Elmélyülő vonások és apró ráncok keletkezése!
  • Zsírosan fénylő, mégis száraz tapintású bőr!
  • Folyamatos viszketés, hámló területek!
  • Színtelen, fakó bőrkép!
  • Feszülő, húzódó érzet!

De nem kell kétségbeesned, ha bármelyiket is észreveszed magadon! A megoldás itt van előtted. Pusztán el kell kezdened megfelelően gondoskodni a bőrödről, hogy az újra teljes pompájában tündökölhessen!

 

 

Hidratálás a természettel összhangban

Sok termék ígér tökéletes ápolást, azonban rengetegszer előfordul, hogy nem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. Sőt, akár még ronthatnak is a bőr állapotán!

Ennek oka a szintetikus összetevőkben keresendő, amik ahelyett, hogy pozitív hatást gyakorolnának, felborítják a bőr működését. Ráadásul, mivel a felső hámrétegre kent anyagok több mint 60%-a bejut a véráramba, ezzel gyulladásokat okozhatnak, és közvetlen hatással lehetnek az egészségedre!

Ezért a fjordok és az északi fény országából származó, probiotikumokban, valamint egzotikus összetevőkben gazdag natúrkozmetikumainkat a hidratáláshoz is bátran ajánljuk!

A kétes összetételű készítményekkel szemben, a mi termékeink teljesen biztonságosak! Nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, csak természetes és ellenőrzött minőségű hatóanyagokat.

Az arcápolás új dimenziója, a luxus, skandináv minimalizmussal kombinálva, kiegyensúlyozottá teszi a bőröd működését, megfelelő nedvességtartalmat biztosít, nem okoz semmilyen kellemetlen mellékhatást és felszínre hozza a benned rejlő, páratlan szépséget!

 ✔100% TERMÉSZETES ✔ORGANIKUS  ✔VEGÁN   ✔PROBIOTIKUS
✔ÁLLATKÍSÉRLET-MENTES   ✔BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

 

Válassz tudatosan és a bőröd garantáltan meghálálja a döntésed! 


Milyen termékeket ajánlunk a mélyen ható ápoláshoz?

Arctisztító & sminkeltávolító - Sweet & Creamy Oil Cleanser

Tisztítónk méltán az egyik legnépszerűbb és legtöbb díjat elnyert termékünk. Maradéktalanul eltávolítja a sminket és más szennyeződéseket, miközben mélyen tisztít és hidratál, probiotikum tartalma pedig helyreállítja és fenntartja a bőr optimális pH- értékét!

 

 

Hidratáló és feszesítő arcpermet hialuronsavval - Flower Berry Essence 

Gyümölcsös, 3:1-ben arcpermetünk egyszerre hidratál, tonizál és segíti az arcolajok, valamint a szérumok felszívódását! A benne található két különböző méretű hialuron molekulának és a probiotikumoknak köszönhetően egyetlen lépésben segít megújítani az igénybevett bőrfelszínt és megőrizni a mélyebb rétegek fiatalságát.

 

 

Acai Hidratáló arckrém 

Légiesen könnyed, nyárillatú nappali hidratáló arckrémünk lesz az igazi titkos fegyvered! Egészséges ragyogást kölcsönöz és visszaállítja a bőr nedvességtartalmát, így bársonyossá varázsolva azt! A benne található csodás, 100%-ig természetes hatóanyagok egységessé és üdévé teszik a megjelenésed. Könnyed formulája pedig nem tömíti el a pórusokat, ezért minden bőrtípus számára ajánljuk!


További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!