Norvég organikus natúrkozmetikumok

Így lehet üdítő felfrissülés a nyaralás bőröd számára is!

2022 június 27 – Orsolya Komáromi-Takács

Végre eljött az évnek az a várva-várt időszaka, amikor valószínűleg már Te is izgatott pillantásokat vetsz a bőröndöd felé, hiszen tudod: Hamarosan útra kelsz! De mely kozmetikumok azok, amelyeknek muszáj helyet szorítanod a szandálok és a lenge ruhák mellett? Cikkünkben most eláruljuk Neked!

 

A nyaralás és a bőröd bonyolult kapcsolata

Lehet, hogy a szíved különleges vidékekre húz, de a bőröd nem feltétlenül örül ennek. Ugyanis, az éghajlati változások komoly hatással vannak erre a „szervedre”. Például, ha a kiválasztott országban sokkal melegebb van, mint a lakhelyeden, akkor a bőröd jobban fog izzadni és több faggyút fog termelni. Ennek pedig óhatatlanul meglesznek a következményei: pattanások, mitesszerek fognak felbukkanni az arcodon és egészen más lesz a bőrképed. Fordított esetben pedig, ha épp menekülnél a forróság elől, akkor a hideg hatására az erek összeszűkülnek, emiatt pedig romlik a bőr vérkeringése és anyagcseréje, ami – a téli időszakokból ismerős – szárazsághoz vezethet!

 

De aggodalomra semmi okod nincsen! Egy kis odafigyeléssel elérheted, hogy a bőröd jól viselje a változásokat, Te pedig felhőtlenül élvezhesd a vakációt és mindenki csodálattal adózzon a természetes ragyogásodnak!

 

Mit tudsz még tenni utazás előtt?

Mindig a megelőzés a legjobb taktika, ezért – habár a cikk későbbi részeiben ajánlott termékeknek fantasztikus hatásuk van – azt javasoljuk, hogy gondolkodj előre! Néhány héttel az utazás előtt, mindenképp kezdj el extra törődést nyújtani a bőrödnek.

 

  • Hámlassz, tisztíts és töltsd fel a bőrödet értékes hatóanyagokkal!

 

Ha sok nap éri az arcodat, akkor nem ajánljuk a hámlasztást és a mélytisztítást, azonban nyaralás előtt érdemes beiktatnod ezeket feladatokat! Így eltávolíthatod az elhalt hámsejteket, aminek hála, a bőröd szinte újjá fog éledni! Friss és üdébb lesz, továbbá elkerülheted, hogy a mitesszerek begyulladjanak és maradandó hegek keletkezzenek a helyükön!

 

Egy dolog, amiről sohase feledkezz meg: Hidratálj!

 

Előző cikkünkben már írtunk arról, hogy a víz egyszerűen a lételemünk. Rendkívül magas százalékban található meg a bőrünkben, ezért a hiánya azonnal meglátszódik. Ráadásul, a nem megfelelő nedvességtartalom miatt, a védekezőképesség is romlik: így a hétköznapok is sokkal jobban megviselik a bőrödet, egy nyaralás pedig egészen drasztikus hatásokkal is járhat ilyen esetben! Ezért nem tudjuk kiemelni elégszer, mennyire fontos a vízháztartás szinten tartása.

 

Szervezetedet folyadékbevitellel és a megfelelő kozmetikumok használatával támogathatod! Naponta 2-2,5 liter víz elfogyasztása mindenképp ajánlott, de ha tengerpartra vagy más trópusi helyre utazol, ennél többre is szüksége lehet a szervezetednek!


Elengedhetetlen darabok az utazó nesszeszeredbe!  

És végül elérkeztünk a legfőbb kérdéshez: Milyen termékek nélkül TILOS elindulnod?


Bármilyen jó is lenne, sajnos nem viheted magaddal az egész fürdőszobádat, ezért kizárólag a leglényegesebb, leghatásosabb és legpraktikusabb kozmetikumokat tedd el, amik még éppen beférnek a bikinik mellé! Erre pedig tökéletes megoldást nyújtunk, hiszen a skandináv szépségtrend lényege alapvetően is az, hogy a kevesebb több. Ezt a szellemiséget követve a sarki fény és a fjordok országából származó, organikus termékeink komplex ápolást nyújtanak a nyaralás alatt is!

 

 5 ml-es arcolajok

Kínálatunkban több, probiotikumban gazdag, 100%-ig természetes arcolaj és szérum közül válogathatsz, amelyek elképesztő hatóanyag-tartalommal rendelkeznek! Ezek a termékek elérhetőek kisebb kiszerelésekben is, amik tökéletes választásnak bizonyulnak az útra: Alig foglalnak helyet, mégis fantasztikus táplálást biztosítanak!

 

Bármilyen bőrtípussal is rendelkezel, nálunk garantáltaltan megtalálod azt a szérumot, ami kiteljesíti szépségedet:

 

Habzó arctisztító & sminkeltávolító - Fresh & Silky Foaming Cleanser 

Azért, hogy a vakáció napjain is tökéletesen bársonyos tapintású legyen az arcod, muszáj kiemelt figyelmet szentelned a gyengéd tisztításnak. Ebben pedig a leghűbb társad lesz habzó termékünk, amely segít egyensúlyban tartani a mikrobiomodat, támogatja a barrier réteg funkcióit és emellett gondoskodik a bőröd természetes puhaságáról!

 

Azonban, ha az olajos összetételt jobban kedveled, akkor ajánljuk figyelmedbe az Arctisztító & sminkeltávolító - Sweet & Creamy Oil Cleanser-t. Ez a csodás termék praktikus, 50 ml-es kiszerelésben is megrendelhető, így a táskádba is könnyen beteheted.

 

Körömápoló olaj - Essential Nail Elixir

 Habár idáig az arcbőrön volt a hangsúly, nem szabad megfeledkezned a kezeidről sem, amelyek szintén ki vannak téve a viszontagságoknak! Olajunk, azonban nemcsak kisimítja, valamit megerősíti a körmeid, hanem kényezteti az extrém száraz bőrödet is, mindezt úgy, hogy nem hagy zsíros érzetet! Extra tipp hozzá, hogy a nap által kiszárított hajvégeddel is képes csodát tenni!

 
További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!