Norvég organikus natúrkozmetikumok

MINDENT AZ AKNE STOP PROGRAMRÓL

2020 november 02 – Renata Bercsenyi

A Marina Miracle újdonsága, a komplex AKNE STOP PROGRAM a hazai fogyasztói igényeknek megfelelve, a vásárlói szokások ismeretében jött létre, így végre mindenkinek- neked, nekem, nekünk, nektek- elérhető közelségbe került az egészséges, természetesen ragyogó, aknementes arcbőr és a mindennapok magabiztossága.


A kezdetek

Másfél éves fennállásunk alatt gyakran tapasztaltuk, hogy vásárlóink- életkortól és nemtől függetlenül- elsősorban a pattanásos arcbőr kezelésére kifejlesztett bőrkiegyensúlyozó és gyulladáscsökkentő arcolajainkat részesítik előnyben. Kaptunk már kétségbeesett levelet extrém mértékben gyulladt arcbőrű tini édesanyjától éppúgy, mint harmincas szinglitől vagy elkeseredett pasitól, akikben egy valami volt a közös: szenvedtek a tünetektől. A megfelelő termékek kiválasztását követően azonban a Marina Miracle arcápolók rendszeres használatával jelentős változást értek el.

Ezért határoztuk el, hogy kidolgozunk egy olyan, jelenleg csak hazánkban elérhető, speciális termékcsomagot, mely segít, hogy három hónap, azaz három teljes sejtregenerációs ciklus alatt bőröd újraprogramozza önmagát. Pattanásos, olajosan fénylő, húzódó bőr? Gyulladások, hegek és feszítő fájdalom?
Ne törődj bele! Törődj vele! Ez az AKNE STOP PROGRAM.


AKNE STOP Program pattanások ellen


A megoldás- kétszer

Ideje leszámolni a pattanásokkal, mitesszerekkel, gyulladt göbökkel és a többi kellemetlen tünettel! A helyenként zsíros-olajos, másutt normál vagy akár száraz bőr, azaz kombinált bőrtípus kezeléséhez speciális tudású kozmetikumokra van szükség. A mi hatásos és mindenmentes válaszunk a homlok, orr és orrnyereg, illetve az áll tájékán található zavaró pattikra az AKNE STOP PROGRAM Kombinált bőrre csomag, mely tartalmazza a norvég vegán és probiotikus arcápolók legjavát: 

Azoknak, akik teljes arcfelületükön tapasztalják a zsíros-olajos, aknés bőr okozta kellemetlenségeket, webshopunkban már elérhető az AKNE STOP PROGRAM Zsíros bőrre kialakított egyedi kiadása, mely figyelembe veszi a gyulladt bőr sajátosságait és javítja annak általános állapotát.


A makulátlan arcbőr 3 alapszabálya

A legkiválóbb termékek sem érnek semmit, ha nem rendszeresen és a használati utasításoknak megfelelően alkalmazod őket. Ezért arra kérünk, hogy az AKNE STOP PROGRAM megvásárlása után szánj naponta 10 percet önmagadra és bőröd „átprogramozására”, mintegy 90 napon át. Ints búcsút örökre a pattanásoknak és aknéknak három egyszerű szabály betartásával!

  1. Használd termékeinket rendszeresen, minden nap!
  2. Tartsd be a termékek mellet található használati utasításokat!
  3. Pihenj, fogyassz elegendő folyadékot és tanulmányozd ingyenes e-book kiadványunkat!

Tudj meg többet a programról itt!
Megvásárolnád? Klikk ide.


 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!