Norvég organikus natúrkozmetikumok

Global Makeup Awards 2020

2021 január 08 – Renata Bercsenyi

Megtiszteltetés és hatalmas öröm, hogy a szakmai zsűri 7 díjjal jutalmazta márkánkat Skandinávia egyik neves kozmetikumokat rangsoroló megmérettetésén, a Global Makeup Awards 2020 Skandinavia-n! 

A Global Makeup Awards a szépség- és kozmetikai termékek legjobbjait ünnepli Norvégiában, Svédországban, Izlandon, Dániában és Finnországban. Globálisan a nők olyan skandináv szépség márkákat, csúcskategóriás szépségápolási termékeket keresnek, amelyeket gondosan válogatott összetevőkből készítenek, kiemelt figyelmet fordítva a környezetvédelemre.

A Global Makeup Awards ezt a weboldalán írja a díjakról:

„Ismét egy nagyszerű évet tudhatunk magunk mögött. Ismét több száz Skandináv jelölt érkezett, az előző évhez képest megduplázódott a számuk.

Az idei év az innovatív arcápolásról szól. Az S-beauty (Scandi-Beauty) végig söpört a világon, pont akkor, amikor az otthoni arcápolás a legfontosabbá vált. A Scandi-Beauty termékek titka a magas minőségű, több feladatot ellátó összetevőkben rejlik. Több multi-felhasználású luxus márkát láthatsz az idei beauty awards díjazottak között.” 
 

Itt olvashatsz bővebben a kapott díjakról és a bírák kedves megjegyzéseiről:
 

Eyelash Serum Award

Best Eye Product - GOLD Winner

Eyelash & Brow Serum

„Egy 100%-ban természetes, 97%-ban minősített organikus és vegán összetevőket tartalmazó termék. Áttetsző fehér színű és smink alatt is viselhető. A szőrszálak növekedésének stimulálására tervezték, aminek hatására a szempillák természetes módon válnak hosszabbá és dúsabbá. 2 hét használat után, azt tapasztalták a szakmai zsűri tagjai, hogy a szempillájuk hosszabbnak tűnik és a szérum új szálak növekedését stimulálta. Egy megérdemelt Arany érmet érdemel, mert valóban kondicionálja és táplálja a szempillát.”

 

Marina Miracle Eyelash Serum

Best Makeup Tool - SILVER Winner

Eyelash & Brow Serum

''Egy újabb győzelem a Marina Eyelash and Brow szérumnak. A zsűritagok a Legjobb Smink Termék kategória ezüst díját szavazták meg neki, mint a sminktáska kihagyhatatlan termékének. Minden smink jobban fest, ha ebből a szérumból felviszünk alá egy réteget. Ráadásként, ha tartósan használod a terméket, természetes módon lesz hosszabb és egészségesebb a szempillád, a kondicionáló hatásnak köszönhetően.''

 

Sweet&Creamy Oil Cleanser

Best Cleanser - GOLD Winner

Sweet & Creamy Oil Cleanser

''Amikor a Skandináv Szépségápolásról, vagy másnéven S-Beautyról beszélünk, az első dolog, ami az eszünkbe jut, az a termékek magas minősége, amelyek ráadásként több problémára nyújtanak megoldást. Ez azt jelenti, hogy minimalista megközelítéssel érhetünk el maximális eredményt. A Marina Miracle 4-az-1-ben arctisztítója a Scandi-Beauty tökéletes iskolapéldája. Arctisztító, smink eltávolító, PH kiegyenlítő, és támogatja a bőr egészséges mikrobiomját. Igazi, minden az egyben termék. Használata után bőrünket selymesnek és tápláltnak éreztük.''

 

Flower Berry Essence

Best Toner - SILVER Winner

Flower Berry Essence

''A Marina Miracle márka természetes és organikus összetevőket használ. A zsűri tagjaink beleszerettek abba, ahogy ez a könnyű permet frissességet és ragyogást ad a bőrnek. A Flower Berry Essence egyszerre toner, permet és esszencia – egy multifunkcionális 3-az-1-ben hidratáló, amit az igényeidnek megfelelően használhatsz. Az összetevők teszik a terméket igazán speciálissá. Tápláló kivonatok, az uborka, geránium, bodzavirág, napraforgó, áfonya és eper gyümölcslevek kisimítják, hidratálják és friss ragyogást kölcsönöznek a bőrnek. Ez az enyhén savas pH, amire bőrünk és a bőr mikro-flórája a legjobban reagál. Miért ne próbálnád ki egy hidratáló alatt, a legjobb eredmény elérése érdekében?”

 

Amaranth Night Serum

Best Night Cream - BRONZE Winner

Amaranth Night Serum

''Azonnal álomba szenderültünk ennek a gazdagon tápláló éjszakai szérumnak a friss narancs és a virág illatától. A szérum amarántot, argánt, chia magot és természetes gyümölcssavakat tartalmaz, amelyek arra stimulálják a bőrt, hogy egészséges új sejteket hozzon létre. Vidd fel lefekvés előtt és biztos lehetsz benne, hogy finom, puha és megújult bőrrel ébredsz fel."

 

Shea Hydration Mask Marina Miracle

Best Design and Packaging - BRONZE Winner

Shea Hydration Mask

''A Marina Miracle 2018 óta a Green Dot tagja. Minden általuk használt papír csomagolóanyag újrahasznosított papírból készül. Egy másik környezettudatos lépésük, hogy 2016-tól minden szükségtelen kiegészítőt eltávolítottak a dobozokból. A vizualitás oldaláról nézve, imádjuk a Shea Hydration Mask csomagolását. Csinos, minimalista és illeszkedik a cég környezetbarát gondolkodásához."

 

Marina Miracle

Best Luxury Skincare Brand - BRONZE Winner

Marina Miracle

''Ebben a márkában minden benne van, ami Norvégia. 100% természetes bőrápolás, olyan termékekkel, amelyekről bizonyítottan tudjuk, hogy mélyen táplálják és hidratálják a bőrt. EcoCert és Debio által minősített organikus összetevőket használnak a termékeikben. Egy valódi luxusmárka, minden aspektusában, a csodálatos zöld csomagolástól a termékekig, amelyek használatával valóban csoda eredmények érhetők el. Amikor azt látjuk, hogy a márka számos termékében probiotikumokat használ, érezzük a mögöttük rejlő tudományos háttértudást is.''

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!