Norvég organikus natúrkozmetikumok

Megújult Shea Hydration arcmaszkunk

2021 február 27 – Renata Bercsenyi

Reagálunk vásárlóink igényeire és tovább fejlesztjük meglévő termékeinket. Shea Hydration arcmaszkunk rengeteg vásárlónk nagy kedvence volt, most pedig még jobbá tettük! A maszk továbbra is krémes, lágy textúrájú, tápláló és fantasztikus illatú, de most még jobb nedvességet és hidratációt biztosít az arcbőrnek! ⁣

sjekk 100% TERMÉSZETES
sjekk 95% ORGANIKUS ÖSSZETEVŐK
sjekk VEGÁN
sjekk 100% ÉLELMISZER MINŐSÉGŰ
sjekk BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT
sjekk PROBIOTIKUS


3 fantasztikus új összetevő:

Hialuronsav

Kifejlesztettünk egy teljesen egyedülálló hialuronsavat, nem hagyhattuk ki mélyhidratáló arcmaszkunkból sem (ezt a csodálatos hiluronsavat megtalálod Amaranth nappali arckrémünkben is). Hialuronsavunk különlegessége, hogy két különböző molekulaméretet használunk, hogy a bőrt minden szinten, mélyebb rétegeiben is hidratálni tudjuk. Szuper hatású száraz és dehidratált bőrre, érett és repedezett bőrre, valamint a finom vonalak halványítására.

A hialuronsavról itt olvashat bővebben.

 

Spirulina

Most végre elmondhatjuk, hogy a Shea hidratáló maszk VEGÁN! Ez pedig azt jelenti, hogy az összes Marina Miracle termék vegán, az egész termékpaletta teljesen vegán.

Korábban gyöngyport használtunk, hogy fokozott fényt és ásványi anyagokkal töltsük fel a bőr, de ezt most teljesen eltávolítottuk és spirulinával helyettesítettük, ami még a bőr számára is jobb. Nagyon jó minőségű szerves tanúsítvánnyal rendelkező spirulinát használunk, amely teljesen tiszta, élelmiszeripari minőségű és étrend-kiegészítőként használható.

Spirulinánk rendkívül hatásos, táplálja, ragyogó fényt kölcsönöz a bőrnek, nedvességgel tölti fel, így a bőr egészséges és rugalmas lesz.

A spirulináról itt olvashat bővebben.

 

Probiotikusan erjesztett zab

A zabnak csodálatos tulajdonságai vannak a nedvesség megkötésében és a bőr megnyugtatásában.

Az általunk használt zab tanúsítvánnyal rendelkezik és élelmiszeripari minőségű is. A szemeket és a csírákat probiotikusan erjesztjük saját egyedi fermentációs eljárásunkkal, így minden tápanyagot megkapunk, amelyet a zab kínál, minden vitamint, antioxidánst, ásványi anyagot és mikroelemet.

A zabról itt olvashat bővebben.

Kattints a Shea hidratáló maszkhoz.

 

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!