Norvég organikus natúrkozmetikumok

Marina Miracle Organikus Muszlin arckendő

2021 február 27 – Renata Bercsenyi

Muszlin kendő

Muszlinkendőnket a Leroma Organics készíti Indiában. Minden alkalommal, amikor új terméket dobunk piacra, legyen az kiegészítő vagy krém, gondolkodunk a fenntarthatóságon és gondoskodunk arról, hogy az alapanyagok szállítója etikailag és fenntartható módon működtesse termelését. Ez mind a minőség, mind a lelkiismeret, mind a környezet szempontjából nagyon fontos!

Organikus tanúsítvánnyal rendelkező pamut

Sokáig kerestünk egy kiváló minőségű muszlinszövetet, amely organikusan igazolt pamutból készült. Több forduló után végre megtaláltuk csodálatos beszállítónkat Indiában. Nagyon szeretjük, ahogy üzleti tevékenységet folytatnak, és minden minőségi követelménynek eleget tettek. Gyapottermékeik a Global Organic Textile Standard (GOTS) szerves tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Etikus és fenntartható termelés

A Leroma Organics magasan képzett kézművesek nagy csoportjából, 25 férfiból és 20 nőből áll. Kézműveseiket a termék előállítására való képességük alapján veszik fel fajtól, nemzeti származástól, vallástól, nemtől, szexuális beállítottságtól, politikai hovatartozástól vagy egészségi állapottól függetlenül.
A Leroma Organics-nak még van egy képzőközpontja is, ahol azok, akiknek a munka elvégzéséhez további ismeretekre van szükségük, lehetőséget kapnak ennek megtanulására.

Fenntartható módszereket gyakorolnak termékeik előállításakor. Mindig újra felhasználják, újra feldolgozzák és újrahasznosítják az anyagokat, amikor csak lehetséges.

Nagyon örülünk, hogy most 100% -ban természetes és organikus muszlin kendőt kínálhatunk Nektek.

Miért használj muszlin kendőt?

Ha még nem használtál muszlin kendőt a bőrápolási rutinodban, akkor itt az idő!

A muszlin kendőnk kellemesen puha, de elég durva is ahhoz, hogy enyhe mechanikai hámlasztást érjünk el vele. Próbáld ki Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztítónkkal együtt. Először vidd fel az arctisztítót, nedvesítsd meg a kendőt langyos vízzel, majd körkörös mozdulatokkal enyhén masszírozd a bőrödön. A bőr üde és tiszta lesz, eltávolítja az elhalt hámsejteket és friss bőrt eredményez.

A muszlinkendőt szintén fantasztikus használni, amikor lemosod az arcmaszkod. Nedvesítsd meg a kendőt langyos vízben, csavard ki belőle a felesleges vizet, és tedd az arcodra. Ezután mosd le az arcmaszkot a kendővel, ismételd ezt addig, amíg teljesen le nem mosod. A muszlinkendő használata (ahelyett, hogy a maszkot egy csobbanásnyi vízzel leöblítené) új és pihentető érzetet nyújt Neked. Hihetetlenül kényelmes és rendkívül jó hatással van a bőrre. A kendő minden nap használható.

Mosd ki a muszlinkendőt mosógépben 30-60 fokon. Az első mosás után körülbelül 5% -kal zsugorodik, ami ettől az anyagtól várható. A kendő minőségi anyagokból készült jó kivitelezés, így számtalanszor használhatod újra és újra.
Élvezd a teljesen természetes Marina Miracle muszlinkendődet!

Itt vásárolhatod meg az Organikus muszlin arckendőt.

Muszlin arckendő

 

 

 

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!