Norvég organikus natúrkozmetikumok

Szépségpiramis Marina módra

2020 július 09 – Renata Bercsenyi

Noha hajlamos vagy megfeledkezni róla, a bőrödnek vannak szükségletei, melyeket nem muszáj ugyan kielégítened, de káros mellékhatásokkal jár, ha nem teszed. 

Vannak olyan cselekvések, melyekre minden nap érdemes ügyelned, ha egészséges és szép bőrt szeretnél repedések és aknék nélkül. Az első és legfontosabb, hogy mindig fogyassz elegendő vizet és amennyiben lehet, táplálkozz egészségesen. No meg felejtsd el a dohányzást!

Ez persze nem azt jelenti, hogy mondj le örökre a cukorról és a finom falatokról, vagy más “bűnös” élvezetekről. De igyekezz megtalálni a mértéket mindenben. Kivéve a fényvédő használatában. Az kell! Tényleg. Mindig.

 

Lépésről lépésre a szép bőr felé

Nem tudjuk elégszer mondani, hogy a bőrápolás kulcsa a rendszeresség. Fontos, hogy minden nap kétszer - reggel és este- alkalmazd a Sweet&Creamy Oil Cleanser-t, mely segít eltávolítani arcbőrödről a rátapadt szennyeződéseket, a port és akár az erős sminket is. Nappalra ezután a bőrtípusodnak megfelelő arcolaj használatát javasoljuk, mely könnyen felszívódva erős védőréteget képez és mélyrehatóan táplálja a bőrt. A harmadik lépés a nappali arcápolásban a hidratálás, melyet az Acai és az Amaranth nappali krémekkel érhetsz el.

Az esti szépségrutint sem érdemes megspórolnod, hiszen alig öt perces ráfordítással sokat tehetsz azért, hogy bőröd sokáig fiatalosan rugalmas és egészséges maradjon. Ilyenkor se feledkezz meg a bőrhöz gyengéd, a szennyeződésekkel könyörtelen Sweet&Creamy Oil Cleanser használatáról, hiszen arctisztítás hiányában az eltömődött pórusok képtelenek lesznek felvenni a tápláló olajokat. A megtisztított száraz arcbőrre heti négy-öt alkalommal, a reggeli szépségkörrel azonos módon, vigyél fel arcolajat, a maradék két-három alkalommal pedig kényeztesd magad a hámlasztó hatású éjszakai szérumok valamelyikével. Férfiaknak a Reload Night Serum, érett és extrém száraz bőrrel rendelkezőknek az Amaranth Night Serum, míg aknés-zsíros, illetve kombinált, valamint érzékeny bőrűeknek az Argan Night Serum az ideális választás.

 

Heti kettő

Az öngondoskodás és az énidő olyan alábecsült dolgok, amelyekre ideje végre figyelmet fordítani. Használj hetente kétszer Rosehip Peeling Maszkot és radírozd le a szürke hétköznapok nyomát! A gazdag és illatos maszk egyszerre kényezteti érzékeidet: lágy és simogató, illatosan ölelő, ugyanakkor könyörtelenül leszámol az elhalt hámsejtekkel. Eltávolítása után nem marad más vissza, csak a pihe-puha gyönyörű bőr.

Télen- nyáron kiválóan ellensúlyozhatod a környezeti hatások keltette extrém igénybevételt, ha hetente kétszer Shea Hydration Maszkkal feltöltöd bőröd üzemanyagraktárait. 15 perc alatt szinte újjászületsz!

 

Szépségblog Marina

 

Beauty trip havonta egyszer

Az otthoni szépségápolás mellé érdemes havonta egyszer felkeresned egy professzionálisan képzett, a higiéniára kiemelt figyelmet fordító kozmetikust, aki ért bőröd nyelvén. A megfelelő szakember képes arra, hogy segítse arcbőröd megújulását és kiteljesítse szépségét.

 

Doktor Szépség

Mikor jártál utoljára bőrgyógyásznál? Évente egyszer érdemes akkor is felkeresni a szakorvost, ha amúgy nincs semmilyen problémád. Ezek a találkozások alkalmasak arra, hogy a szakember kiszúrjon esetleges anomáliákat, amiket te még nem vettél észre. Emellett célszerű minden évben megnézetni az anyajegyeidet is. Az időben elkapott elváltozások ugyanis jól gyógyíthatók és komolyabb fennakadások nélkül kezelhetők. 

A legfontosabb, hogy törődj magaddal és ne gondold, hogy utolsó vagy a sorban. Igyál eleget, egyél finomakat és fordítsd időt magadra rendszeresen. A test és a lélek is meghálálják majd a gondoskodást.

 

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!