Norvég organikus natúrkozmetikumokA Marina Miarcle termékeket tesztelik állatokon?

Marina Miracle is dermatologically tested - not tested on animals

A Marina Miracle termékeket NEM tesztelik állatokon. Ellenezzük az állatkísérleteket.

Szerencsére Norvégiában nem végeznek állatkísérleteket a kozmetikai iparban, de sajnos még mindig vannak olyan országok, ahol ezek a típusú tesztek legálisak. Sok termék van, melyeket állatokon teszteltek, mégis világszerte értékesítik őket. A Marina Miracle határozottan ellenzi ezt!

 

Termékeink nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket, ezért bátran állíthatjuk, hogy kínálatunk vegán és állatkísérletmentes.

Csak önkéntes nőkön és férfiakon tesztelünk.


♦ Alaposan ellenőrizzük minden összetevőnk eredetét és meggyőződünk róla, hogy biztosan nem tesztelték állatokon.

♦ Ellenőrizzük, hogy egyetlen beszállítónk sem vesz részt állatkísérletekben és nincs is más cégük, ami ezt elvégezné nekik.

♦ A Marina Miracle minden folyamatában teljesen mentes az állatkísérletektől.

 

♦ Együttműködünk a Norwegian Animal Welfare Alliance-el, és szerepelünk az állatokon nem tesztelt kozmetikumok zöld listáján.

 

Hogyan teszteljük a termékeket?

Annak érdekében, hogy meggyőződjünk róla, hogy termékeink biztonságosan használhatóak, bőrgyógyászati vizsgálatokat végzünk egy németországi bőrgyógyászati központtal és tesztlaboratóriummal együttműködve. A Derma Consult GmbH különböző korú és különböző bőrtípusú önkéntes nők és férfiak bőrén végzett különböző tesztekre specializálódott.

 

Mi az a bőrgyógyászati vizsgálat?

A bőrgyógyászati vizsgálat azt jelenti és arra utal, hogy a termék bőr tesztelésen esett át a bőrreakciók felderítése miatt. Vizsgálatainkat egy németországi orvosi laboratóriumban végzik bőrgyógyász és gyógyszerész szakemberek. A teszteket 50, 18-68 év közötti önkéntes férfiakon és nőkön végzik. A kísérleti alanyok különböző bőrtípussal és bőrproblémával rendelkeznek; normál, ekcémás, allergiás és érzékeny bőrrel.

A teszteket a COLIPA / COSMETICS EUROPE irányelvei szerint végezzük. Minden tesztet úgy hajtanak végre, hogy megfeleljenek a Helsinki Nyilatkozat (1964) és az azt követő felülvizsgálatok követelményeinek az érintett személyek védelme érdekében. A tesztidőszak alatt az alanyok tartózkodnak más termékek használatától a tesztterületeken.

Termékeink egészen addig nem kerülnek piacra, amíg nem teljesítenek tökéletesen ezeken a teszteken. A termékek visszatérnek a fejlesztési szakaszba, ha bármelyik jelöltnél bőrirritációt okoznak.

Olvass tovább fejlett formulázási folyamatainkról.