Norvég organikus natúrkozmetikumok

3+1 karácsonyi ajándékötlet

2019 december 12 – Martin Engervik

Vannak, akik már szeptemberben letudják a karácsonyi ajándékokat és vannak, akik az utolsó pillanatban szereznek be mindent. Attól még, hogy te is azok közé tartozol, akik most gondolkoznak az ajándékokon, még szerezhetsz igazi örömet, lehet az eredmény egy figyelmes, személyre szóló meglepetés, amiből az ajándékozott tudni fogja, hogy gondoltál rá.

A natúrkozmetikum csomagok mai napig népszerű ajándéknak számítanak, főleg, ha nem valami unalmas előre csomagolt tömegcuccal lepjük meg, amit ő is megvehetne magának, hanem valami különlegességgel. :)

Ha még mindig hadilábon állsz, hogy mit vegyél a barátnődnek, lánytesódnak, anyukádnak vagy apukádnak, akkor adunk néhány tippet.

Ajándékozz szépséget

 

1) Lánytestvérnek, barátnőnek:

Kezdőcsomagjaink között egy igazi kis csoda csomagot találsz, ami a legtöbb bőrtípusnak garantáltan szuper ragyogást biztosít. Három utazó méretű terméket tartalmaz és kifejezetten örülni fog neki, akinek kombinált, érzékeny, ekcémás vagy rosaceás a bőrre.

Bőrnyugtató kezdcsomag

2) Édesanyádnak, nagymamádnak:

Érett bőrre kifejlesztett, feszesítő hatású termékeink elérhetőek kis kiszerelésben is. 40 feletti hölgyeknek az amarántot tartalmazó termékeinket ajánljuk. Ez a legtöbb szkvalént tartalmazó növény, amely rendkívül hatékonyan lassítja a bőr öregedését és ráncok kialakulását.

Feszesítő kezdőcsomag

Igazi ínyenc ajándék legújabb Amaranth Day Cream arckérmünk, amely hialuronsavat és MSM-et is tartalmaz. Igazi bomba az érett és száraz arcbőrnek.

Hialuronos arckrém

3) Férfiaknak:

Talán a legnagyobb fejtörést az okozza, hogy mit vegyél életed párjának, édesapádnak vagy akár fiú testvérednek. Ezt maximálisan megértjük, hisz a férfiaknak nem könnyű ajándékot venni. :)

Ajándékszettünkkel nem tudsz mellé lőni, hiszen a férfiak foglalkoznak arcápolással, még ha nem is ismerik be. Vagy borotválkoznak vagy pont nem, de az arcukat és a meghagyott arcszőrzetet mindenképpen ápolniuk kell. Férfiaknak készült kezdőcsomagunk ideális borotválkozás utáni arcápolóként, vagy az olajok akár a szakállápolás mellett.

Kezdőcsomag férfiaknak

+ 1) Magadnak:

Karácsonykor is jár az énidő, töltődj fel az új évre, lepd meg magad egy igazi kis norvég csodával. Elindulhatsz a természetes arcápolási kaland útján a bőrtípusodnak megfelelő Kezdőcsomagunk egyikével. Milyen kezdőcsomagok közül választhatsz?

Választhatod nagy kiszerelésű arcolajainkat, amelyek több hónapig elegendő kiszerelések. Sweet&Creamy Oil Cleanser arctisztítónkkal kombinálva segítenek elérni és megtartani egészséges és ragyogó arcbőröd.

Ugye nem is olyan nehéz már? :)

 

További cikkeket ITT olvashatsz Blogunkon!

 

You’re a natural beauty with Marina Miracle!