Norvég organikus natúrkozmetikumok

3+1 OK, AMIÉRT ARCBŐRÖD FOKOZOTT ÁPOLÁST IGÉNYEL

2020 június 01 – Renata Bercsenyi

Az arcápolás fontosságát a húszas éveinkben hajlamosak vagyunk elbagatellizálni, hogy aztán a bűvös harminc után halálra váltan keressük az életmentő arcápolót. Ha ekkortájt sem kezdünk valóban törődni bőrünkkel, előfordulhat, hogy a „minden az arcunkra van írva” kifejezés szó szerint mélyebb értelmet nyer, mint szeretnénk.

 

Arcápolás Marina Miracle

 

Akkor tudod leghatékonyabban elkerülni az érett bőr problémáit, hogy már ma megkezded az ápolást és nem spórolod meg azt a napi 10 percet, melyet magadra szánva megelőzheted a jövő gondjait. Ügyelj a rendszerességre és tartsd be a mesterhármast: (napi kétszer) TISZTÍTÁS és ÁPOLÁSHÁMLASZTÁS (heti kétszer)!

Van 3+1 jó okunk, ami miatt arcbőröd fokozott ápolást igényel. Szeretnéd tudni, mik azok? Járjunk utána együtt!

 

1) Káros környezeti hatások

A bőr testünk elsődleges védelmi vonala, ezért megóvása és ápolása nemcsak esztétikai, hanem egészségügyi kérdés is. Ezt azonban sokan csak akkor ismerik fel, amikor már kialakult egy figyelmeztető probléma.

Ha nem alszunk eleget, minden nap junk food az ebédünk vagy nem törődünk a hétköznapok arcunkra tapadó porával, az néhány év alatt visszavonhatatlanul nyomot hagy. A szmog, az autók károsanyagkibocsátása, a beton által felerősített napfény, a sok stressz, a nagyanyáink életritmusához képest jelentősen felgyorsult életiram mind- mind hozzájárulnak ahhoz, hogy idő előtt szarkalábak és ráncok alakuljanak ki. 

Nyugalom! Nincs szükséged orvosi beavatkozásra vagy más különleges eszközre. Elég, ha kombinálod az anno nagyid által is használt gyógynövények és természetes összetevők erejét a rendszerességgel már a húszas éveidben! Arctisztítás reggel-este a Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztítóval egyenesen a nedves arcbőrre, semmi fakszni- és arctípusodnak megfelelő arcolaj: kész is vagy! Heti kétszer hámlassz, egyszer tegyél fel Rosehip Peeling vagy Shea Hydration Mask-ot és az idő nem ellenséged többé!

 

2) Intenzív igénybevétel és terhelés

Téli extrém hideg, tavaszi szél és tomboló nyár: mind igénybe veszik az arc érzékeny bőrét. Minden évszakban célszerű megfelelő külső védelmi eszközökről – pl. egy trendi szalmakalap, napszemüveg- gondoskodnod, hiszen mindezek nélkül gyengül a megfelelő arcápolás hatásfoka.

A fényvédelem bármely évszakban szükséges, különösen, ha síelés vagy tengerparti nyaralás miatt sok időt töltesz a napon. Ne feledd! Sugarai nemcsak simogatnak, szárítanak is. A fokozott hidratálás kívülről és belülről egyaránt javasolt, hiszen ezzel zsíros bőr esetén meggátolhatod a faggyúmirigyek tevékenységének fokozódását, illetve elkerülheted a száraz bőr további irritációját. Kármentés helyett érdemes mindenkor a megelőzésre törekedned az arcolaj után alkalmazott feszesítő Amaranth hialuronsavas arckrémmel, vagy az Acai hidratáló arckrémmel.

 

3) Bőrproblémák

Az egészséges arcbőr életkornak, bőrtípusnak és évszaknak megfelelő ápolást kíván, mely bőrproblémák megléte esetén egyenesen kötelező. Az ekcémára hajlamos száraz bőr mélyebb rétegeinek intenzív táplálását segíti a Herbal Face Oil, mely helyreállítja a hámrétegek természetes egyensúlyát. Az organikus és vegán komplex olaj akkor is a barátod, ha zsíros bőrrel küzdesz, hiszen kiegyensúlyozó hatásának köszönhetően optimalizálja a faggyúmirigyek termelését. A rosaceas bőr időben megkezdett célirányos ápolása jelentősen lassítja a betegség lefolyását, így 18 különféle gyógynövényt tartalmazó Herbal Face Oil alaptermékünket ebben az esetben is érdemes rendszeresen alkalmaznod. 

Fontos! Ha rosaceád van, ne használj éjszakai szérumot hámosításra, mert sokkal többet ártasz, mint használsz. Minden más esetedben érdemes a nappali arcolajodat hetente kétszer Argan Night Serum-mal vagy érett bőr esetén Amaranth Night Serum-mal kombinálnod. Így eltávolíthatod bőrödről az elhalt hámsejteket és biztosíthatod az arcápolás maximális hatékonyságát.

 

+1) Amikor extra törődésre van szükséged

Női „betegség”, hogy sosem látjuk magunkat elég szépnek. Sőt! Sokan vannak, akik ritkán nézik meg magukat alaposabban a tükörben, vagy érintik meg arcukat a feltétlenül szükségesnél többször. Nagyon fontos azonban, hogy szeressük azt a lányt, aki visszamosolyog ránk. (Sőt, elsőként arra kell törekednünk, hogy egyáltalán mosolyogjon, még a rosszabb napokon is!)

Minden alkalommal, amikor arclemosást végzel, arcolajat használsz vagy kényeztető arcpakolást viszel fel, megtapasztalhatod az öngondoskodás és a mini énidő csodáját. Minden apró mozdulattal közelebb kerülsz a belső, legteljesebb valódhoz és a szépségápolás hosszabb- rövidebb megállói kibillentenek a rohanásból. Kapsz egy kis időt, önmagaddal. Legtöbbször épp erre van szükségünk ahhoz, hogy új nézőpontból tudjuk szemlélni a nehézségeket, vagy huszárvágással oldjunk meg problémákat.

Ápolás és törődés kívül- belül: találj benne magadra!

 

Arcápolás Marina Miracle

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!