Norvég organikus natúrkozmetikumok

A férfinak elég , ha egy fokkal szebb az ördögnél?

2020 június 08 – Renata Bercsenyi

Milyen az ideális férfi? Magas vagy alacsony, humoros vagy szelíd, szenvedélyes vagy megbízható. Olyan, akivel fülledtek az éjszakák és összebújósak a mozik, akit szívesen mutatsz be a barátnőidnek-és a szüleidnek is. Valójában mindegy milyen, csak legyen pont az, akire vártál. A pasik azt hiszik, sok pénz kell egy nő meghódításához, vagy menő munkahely, puccos rokonok, jó duma, esetleg extrém testi adottságok, de lássuk be, tévednek. Mi nők, sokfélék vagyunk és az ízlésünk is ezer. Van azonban egy kritérium, ami minden esetben alapelvárás, ez pedig nem más, mint az ápoltság.

 

Férfi arcápolás Marina Miracle

 

Kevés olyan pasi van, aki rendszeresen kozmetikushoz jár és aki sok időt akarna arra fordítani, hogy mind jobban nézzen ki. Többen vagytok, akiknek az összes piperecucca kimerül egy sampon és tusfürdő, egy borotvahab és egy dezodor kombinációban. Ha te olyan férfi vagy, aki ennél többre vágyik- vagy olyan nő, aki megajándékozná a kedvesét egy kis extra kényeztetéssel 😉 -, itt az ideje, hogy kipróbáld a norvég minimalista férfiszépség trendet!

 

Szépségrutin pasiknak is!

Mindegy, hogy épp most léptél ki a 90-es évek jellegzetes lovas-cowboy-os naptárjaiból vagy a csajod is piperkőcnek gondol egy kicsit, az ápolt arcbőr legfontosabb lépése az arctisztítás, melyre reggel- este szükséged van. Használd az uniszex, zöld csomagolású Sweet & Creamy Oil Cleanser-t naponta kétszer és teremts férfias alapokat a bőrápoláshoz!

Az arctisztítást követően a teljeskörű ápolás érdekében alkalmazd a kifejezetten férfiak számára kifejlesztett Active Face Oil-t, mely olíva- és jojobaolajjal kényezteti bőrödet, miközben a teafaolaj fertőtleníti azt. A benne található avokádóolaj elsimítja az apróbb ráncokat és szarkalábakat. Ráadásul nincs többé borotválkozás utáni irritáció és kellemetlen kipattogzás, ha az arcszőrzet megregulázása után afther shave helyett az Active arcolajat használod!

Feleslegesnek tűnhet, de hidd el, a férfiak számára is elengedhetetlen a rendszeres feltöltődés és éjszakai hámlasztás, melyet a Reload Night Serum segítségével te is könnyedén megtehetsz. Az AHA gyümölcssavak gyengéd határozottsággal távolítják el a bőr elhalt hámsejtjeit és mélyreható, gondos ápolást nyújtanak a megfáradt férfiarcnak.

35 alatti maximalista vásárlóinknak ajánljuk az Acai hidratáló krémet, mely diszkrét illatával vékonyan fedő, könnyed védőréteget képez az arcon, táplálva és ellenállóbbá téve azt. A sármos férfiak legjobb választása az Amaranth Day Cream, mely az érett férfi legjobb barátja. Tudja a titkaid, de nem mondja el senkinek. 😉

 

A férfilélek titkai

Ahogy a nőknek, úgy a pasiknak is van szükségük énidőre. Bármennyire nagy a hajtás, bármennyire sok a feladat, hiába torlódnak a szerepek, néha tedd magad töltőre! Hogy ez egy szabad szombat a haverokkal, vagy épp egy forró fürdő tápláló Shea Hydration Mask-kal az arcodon, csak a te döntésed. (És csak rád tartozik. 😉 ) A pasik is sírnak, a pasiknak is lehet nehéz napja, fájhat a feje… És a törődés a pasiknak is jár!

 

Férfi arcápolás Marina Miracle Active Face Oil

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!