Norvég organikus natúrkozmetikumok

Vidd magaddal nyaralásra - MARINA TRAVEL SIZE

2020 június 15 – Renata Bercsenyi

Végre feloldották a korlátozásokat, szabad a szombat a Balaton parton, beindulnak a bulihelyek és egyre több teraszon poharazgathatunk a barátainkkal. Míg néhány hete azt sem lehetett biztosan tudni, zárt ajtók mögött, otthon töltjük-e a nyarat, addig mostanra nyitva állnak a határok és a lehetőségek. Indulhatunk- bárhová!

 

Marina Miracle utazó termékek

 

A környező országok már hatósági karantén nélkül látogathatók, így a horvát vagy a szlovén tengerpart, az Alpok domborulatai vagy akár Bécs sokszínűsége is csak rád vár. Mi mégis arra bíztatunk, hogy #utazitthon és #nyaraljitthon, támogatva ezzel a magyar vállalkozókat és újra felfedezve hazánk rejtett szépségeit.

 

5 dolog, amit semmiképp ne hagyj otthon

  1. Bárhova mész is nyaralni, néhány alapvető dologra szükséged lesz. Azt hinnéd, ma már elegendő egy bankkártya és tiéd a világ, de nemcsak távoli országokban, hanem itthon is szükséged lehet készpénz Kisebb településeken, kézműves üzletekben vagy piacokon bizony könnyen előfordulhat, hogy a kártyás fizetésre esélyed sincsen.
  2. Elengedhetetlen, hogy még városi kiruccanás során is legyen nálad legalább egy kényelmes, bejáratott és strapabíró cipő, melyben fájdalmak nélkül járhatod végig a múzeumokat és utcácskákat, vagy meghódíthatod a környékbeli dombokat.
  3. Mindenképp gondoskodj fényvédelemről, külön az arcra és a tested többi részére is! A nap erős sugaraitól nemcsak a hagyományosan pihenőidőnek tartott tizenegytől háromig időszakban éghetsz le, hanem akár a reggeli vagy esti órákban is. Az arc érzékeny, vékony bőre pedig különös gondoskodást igényel- hacsak nem zavarnak az idejekorán megjelenő ráncok és a veszély, melynek kiteszed magad.
  4. SOHA ne feledkezz meg a vízről! Minél nagyobb a meleg és minél több terhelésnek teszed ki a tested, annál több folyadékra van szükséged. A kávé, a cukros üdítőitalok- mert bizony a limonádé és a mojito is ide számítanak! - finomak ugyan, de nem hidratálásra valók. Márpedig a vízháztartás egyensúlyának fenntartása elengedhetetlen a jólléthez. Ne kalkulálj arra, hogy „majd veszünk valahol”, hiszen egyrészt nem biztos, hogy belefutsz egy alkalmas boltocskába, másrészt egy könnyű és sokszor felhasználható alumínium- vagy üvegkulaccsal bármikor stílusos és környezetbarát lehetsz.
  5. Vidd magaddal a Marina Miracle travel size termékcsomagját és ápold arcod bőrét rendszeresen a nyaralás alatt is! Nem tudjuk elégszer mondani, hogy a bőr egészségének kialakításához és megőrzéséhez a legfontosabb a minden körülmények közötti rendszeres bőrápolás, melyet a kisméretű utazópakkal kényelmesen és helytakarékosan biztosíthatsz. Kínálatunkban bőrtípustól függetlenül találsz olyan kezdő/utazó csomagokat, melyek a legkisebb hátizsákban, vagy akár retikülben elférnek. Ne hagyd otthon, hisz a nyaralás csak neked pihenés, a bőrödnek fokozott terhelést jelent!

    Marina Miracle utazó méretek

     

    Mi van a travel size csomagokban?

    A kisebb kiszerelésű termékeket tartalmazó kezdő vagy utazó csomagokban megtalálod a bőrtípusodnak megfelelő komplex ápoláshoz szükséges alaptermékeket. Minden szett tartalmaz egy 50 ml Sweet & Creamy Oil Cleanser-t, mellyel reggel és este tisztítsd meg bőrödet, eltávolítva ezzel a fényvédő maradványait, valamint az arcodra tapadt szennyeződéseket. Ezután a nappali ápoláshoz alkalmazd a bőrtípusodnak megfelelő nappali olajat! A Herbal, a Geranium, az Amaranth és az Active Face Oil-ból egyaránt hozzáférhető az 5 ml-es utazóméret, így sem a hétköznapok tápláló luxusáról, sem a bőröndben örökké szűkös helyről nem kell lemondanod. A fokozott terhelés következtében megnő az éjszakai hámlasztás fontossága is, így az Argan, Amaranth vagy Reload Night Serum-okra is szükséged lehet bőrtípusodtól függően.

    A kisméretű termékeket megvásárolhatod külön-külön és az egyedi rendeléseknél kedvezőbb árú csomagajánlatban is. A barátságos kiszerelés lehetővé teszi, hogy utazó méretű összeállításaink kedves ajándékként szolgáljanak barátod, barátnőid számára vagy biztonságosan tehess egy próbát termékeinkkel anélkül, hogy túl hosszú időre köteleznéd el magad. (Bár szerencsére az a tapasztalatunk, hogy aki egyszer próbajelleggel megrendelte kezdőcsomagjaink valamelyikét, végül visszatér és része lesz a Marina termékhasználók egyre népesebb családjának. 

     

    Jó itthon, Veled!

    A belföldi nyaralásnak megvan az az előnye, hogy – néhány koktél után talán kevésbé 😉 , de – magabiztosan beszéled a nyelvet, ismered az árakat, bármikor tudsz útbaigazítást kérni és pillanatokon belül találsz ismerős helyeket, ha szeretnél. Ugyanakkor elbújhatsz és kis ékszerdobozokra akadhatsz akár olyan helyeken is, ahol amúgy naponta vezet el az utad. Hosszabb-rövidebb kirándulásokhoz remek ötleteket találhatsz Kisgyörgy Éva Travellina blogján, aki „normál esetben” világutazó, a vírusra való tekintettel azonban idén elsősorban Magyarországot barangolja be. Elhagyatott kastélyok, apró manufaktúrák, régi mesék nyomában járhatsz, ha követed egy-egy gondosan kivitelezett itthoni túráját. Úti leírásai nyomán pedig lélekben utazhatsz bármerre a világban, amíg újra biztonságos lesz minden. Nekünk a norvég útinapló a kedvencünk. Vajon miért?!

     

    Marina Miracle utazó méretek

     

     

    További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

     

    YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!