Norvég organikus natúrkozmetikumok

BEHIND THE SCENE: BŐRGYÓGYÁSZATILAG TESZTELT

2020 május 11 – Renata Bercsenyi

Megnyugtat, ha látod egy termék ismertetőjében vagy reklámjában a bőrgyógyászatilag tesztelt kifejezést? A kifejezés ugyanis önmagában csak azt jelenti, hogy a krémet, testápolót, sminkterméket valamiféle tesztelésnek vetették alá, de az nem derül ki belőle, hogy mekkora mintán, milyen eredménnyel és esetleges mellékhatásokkal. 

Bőrgyógyászati teszt Marina Miracle


Bizalomfaktor

A bőrgyógyászati és termékelőállítási tesztek kérdésköre sok kozmetikai cégnél kényes kérdés, hiszen, ha ezekről beszélünk, elkerülhetetlenül beszélnünk kell az állatkísérletekről vagy az embereken folytatott kísérletek részleteiről is. 

Tudtad, hogy ha a termékben előforduló összes összetevő szerepel az engedélyezett összetevők listáján, a kence minden különösebb ellenőrzés nélkül polcokra kerülhet - függetlenül a tényleges hatásmechanizmusától?
És azt, hogy sok termék esetében a gyártókat semmi sem kötelezi a tesztek elvégzésére? 

A Marina Miracle termékek minden esetben állatkísérlet mentesek és soha nem használunk állatokon tesztelt összetevőket.  

A Dyrevernet (Norvég Állatvédelmi Hatóság) hivatalos Zöld listáján is szerepelünk.
 

INCI

A Kozmetikai Összetevők Nemzetközi Névjegyzéke egy olyan összetevőgyűjtemény, melyben megtalálható minden a szépségápolásban és kozmetikai termékekben engedélyezett összetevő és adalékanyag. Kevesen tudják, de a termékeken szereplő összetétel nemcsak azt jelöli, mi van a termékben, hanem a felsorolásnak megfelelően az egyes anyagok mennyiségének arányát is. Önmagában azonban az összetevők listája egy laikusnak- azaz gyakorlatilag bármely átlagos vásárlónak- nem túl informatív, hiszen nem tudjuk, hogy mennyiségileg miből mennyi van, csak az összetevők egymáshoz való viszonyát ismerjük.

Kizárólag olyan alapanyag beszállítókkal dolgozunk, akik tiszteletben tartják és óvják a környezetet, az élő állatokat és embereket. Arra kötelezzük beszállítóinkat, hogy csak tisztességes gazdálkodóktól / gyártóktól származó alapanyagokat szállítsanak részünkre.

Csak a SOIL Association, EcoCert, USDA Organic, COSMOS-standard és a DEBIO által hitelesített alapanyag beszállítókkal dolgozunk.


Marina Miracle és a terméktesztek

Szenvedélyünk a szépségápolás és elkötelezettek vagyunk a biztonság, valamint a minőség irányába. A mindenkori termékfejlesztések a legnagyobb gondosság és odafigyelés mellett, önkéntesek bevonásával történnek.  

Az elkészült termékeket minden esetben külső szakértők bevonásával hitelesítettjük, a tesztelési eljárásban a német Derma Consult GmbH van segítségünkre. A komoly szakmai felkészültséggel rendelkező orvosi laboratóriumban cégünktől független bőrgyógyászok és gyógyszerészek ellenőrzik termékeinket.

Az elvégzett vizsgálatok minden esetben megfelelnek az 1964-es Helsinki Nyilatkozatban az Orvosi Világszövetség által meghatározott embereken végzett orvosi kutatások alapelveinek, valamint a Colipa -The Europian Cosmetic and Parfumery Association, azaz az Európai Kozmetikai és Parfümgyártók Szövetsége- irányelveinek.

A Herbal Face Oil-t vizsgáló klinikai tesztekben ötven, 18-68 éves korú önkéntesek - férfiak és nők vegyesen- vettek részt, akik vállalták, hogy a vizsgálati időszakban semmilyen más terméket nem használnak a vizsgált területeken. Az alanyok között a különféle termékek kiosztása random módon történt. 

Büszkék vagyunk rá, hogy a 100%-ban természetes és minősített organikus alapanyagokból készült, többszörösen díjazott, vegán arcápoló olajunk a klinikai teszteken is hiba nélkül, 0 % irritációt okozva ment át.

Szeretnél többet megtudni termékeink tesztjeiről? Kérdeznél?
Írj nekünk: info@marinamiracle.hu

 

Herbal Face Oil bőrgyógyászati teszt

Herbal Face Oil bőrgyógyászati teszt

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!