Norvég organikus natúrkozmetikumok

5+1 dolog, amit tudnod kell az arcápolásról

2020 május 04 – Renata Bercsenyi

Hogy nálunk van-e a bölcsek köve az arcápolás terén? A tökéletesen puha és ápolt bőr eléréséért nincs szükségünk sem arra, sem hangzatos eljárásokra és csupán a beavatottak számára elérhető méregdrága extrém alapanyagokra. Érdemes azonban betartanunk néhány szabályt annak érdekében, hogy az az arc nézzen vissza ránk a tükörből, melyet látni vágyunk.
Mire ügyelj, hogy ne érjenek meglepetések és ne legyen többé kidobott pénz, amit az arcápoló termékekre költöttél? Most megtudhatod!

 

5+1 dolog amit tudnod kell az arcápolásról


1. Az nem segít, ha csak megveszed a kenceficéket


Mi nők rendkívül hajlamosak vagyunk arra, hogy a napi tennivalók között utolsó helyre szorítsuk az énidőt és az önmagunkkal való törődést. Azt még csak-csak belátjuk, hogy a testünk karbantartásához elengedhetetlen néhány bőr- és arcápolótermék beszerzése, olykor le is emelünk valamit a drogériák polcairól, vagy összevásárolunk ezt-azt a neten. De mi jön ezután? Kibontogatjuk, megszaglásszuk, majd elpakoljuk a szerzeményeket és többé feléjük se nézünk. Majd várjuk a csodát.

Ahhoz, hogy az arcápolók valóban kifejtsék áldásos hatásukat, elengedhetetlenül fontos a rendszeres és alapos használat.

Hagyd meg az átlagos termékeket másnak és add meg magadnak, ami jár!

  • Használj reggel és este Sweet & Creamy Oil Cleanser-t az arctisztításhoz és utána bőrtípusodnak megfelelő nappali ápoló olajat!
  • Az érett hölgyeknek a bőrfeszesítő és mélyen hidratáló Amaranth Face Oil,
  • az uraknak a férfiasan gyengéd Active Face Oil,
  • kamaszoknak és zsíros-aknés bőrű nőknek a heghalványító és gyulladáscsökkentő Geranium Face Oil,
  • a kombinált, normál, száraz vagy érzékeny – akár rosaceas vagy ekcémás- arcbőrű vásárlóinknak pedig a bőrkiegyensúlyozó hatású Herbal Face Oil az ideális választás.


2. A hidratálás nemcsak smafu


Unalomig ismételték már neked, hogy napi két liter folyadék a minimum? És, iszol annyit? Hidd el, nem azért emlegeti az összes szakember, kozmetikus, instaceleb és olykor még édesanyád is, mert ez a legújabb őrület! Sokkal inkább azért, mert szervezetünk ideális működésének fenntartásához- különösen a bőr védelmi rendszerének megfelelő állapotához- elengedhetetlenül fontos a külső-belső hidratálás. Ha kevesebb folyadékot fogyasztasz a szükségesnél, eleinte rendszeresen szomjasnak érzed magad, majd a tested megszokja a megvonást és elmúlik a szomjúságérzet. Továbbra is szomjazol, csak már nem érzed. Ez azonban fáradékonysággal, gyengeséggel, kisebb ellenállóképességgel és alacsonyabb teherbírással jár. A bőröd fakó lesz és ráncos. Kell ez neked? Ugye, hogy nem?! Fogyassz elengedő természetes, szénsavmentes ásványvizet és hetente kétszer hidratáld bőrödet a Shea Hydration Mask-kal, melynek valódi gyöngyportartalma és magas hatóanyagkoncentrációjú tápláló olajai segítik bőröd regenerálódását! Nincs kifogás, hidratálj! 😉

3. A szépségért nem kell szenvedni


Évtizedek óta tartja magát a mondás, hogy a szépség nincs ingyen és muszáj érte szenvedni. Mi ebben nem hiszünk, sőt, egyenesen elutasítjuk ezt az álláspontot! A Marina Miracle termékek előállítása és használata során egyaránt az egyik legfontosabb alapelvünk az élni és élni hagyni elv. Ezért csak minősített, legtöbb esetben organikus gazdálkodást folytató termelőktől vásárolunk kizárólag fair trade értékesítési rendszerben. A termékek előállítása során törekszünk a környezetkárosító tevékenységek teljes kizárására, nem végzünk állatkísérleteket és nem használunk mesterséges adalékanyagokat. Számunkra ti, a vásárlóink épp annyira fontosak vagytok, mint a bolygó flórája és faunája.

Ezért van, hogy a Marina Miracle család tagjai egytől egyig cruelty free és mindenmentes termékek, melyek részben újrahasznosított és teljesen újrahasznosítható csomagolásban kerülnek forgalomba. Tagja vagyunk a Green Dot-nak és gondoskodunk róla, hogy az előállításban és értékesítésben részt vevők épp olyan biztonságban legyenek a gyártás során, mint ahogy bőröd Marina csodáinak ápoló kényeztetésében.

Rosehip Peeling Mask Marina Miracle

4. A minőség a menőség


A szépségnek nincs ára, az egészség viszont megfizethetetlen. Teljesen érthető, hogyha a pénztárcádnak és a lehetőségeidnek megfelelően szeretnél arcápolási termékeket választani, hiszen ez a felelősségteljes gondolkodás. Legyél körültekintő és válaszd a legjobbat! Nincs szükséged tizenöt közepesen jó, vagy bőrtípusodnak majdnem megfelelő készítményre, csak két-három olyanra, ami tökéltesen passzol hozzád.

Elkötelezettek vagyunk a nordic beauty trend felé. Őszintén hisszük, hogy szépséged karbantartásához nincs szükség napi 10-15 percnél és három magas minőségű, hatóanyagokban gazdag és tápláló terméknél többre.

Rendeld meg Sweet & Creamy Oil Cleanser arctisztítónkat, válassz mellé bőrtípusodnak megfelelő arcolajat és egy szérumot, s máris kész a szépségpakk. Uraknak a gyengéd, de mégis kíméletlenül frissítő Reload Night Serum-ot, negyven feletti hölgyeknek az Amaranth Night Serum-ot, normál, kombinált és érzékeny bőrű nőknek pedig az Argan Night Serum-ot javasoljuk, melyek hetente kétszer alkalmazva lehetővé teszik, hogy eltűnjenek az elhalt hámsejtek és ne maradjon más, csak a gyönyörű és hidratált bőr.

5. Attól, hogy valami nem használ, még lehet jó a termék


Előfordult már veled, hogy egy terméket sokan ajánlottak, neked mégsem vált be? Könnyen lehet, hogy a háttérben egy roppant egyszerű ok áll: a termék nem neked való! Ha nem a bőrtípusunknak és életmódunknak megfelelő arcápolótermékeket választjuk, könnyen lehet, hogy többet ártunk, mint ha semmit sem használnánk.

Ha ismered az érzést, ami akkor kerít hatalmába, amikor azon dilemmázol, hogy pontosan milyen árnyalatú alapozót, vagy melyik bőrtípusra való ápolóterméket válaszd, ne aggódj! Van megoldás! 😉 Mi a Marina Miracle csapatában nem eladni akarunk neked, hanem sikerre vezetni és boldoggá tenni téged. Mi akkor dolgoztunk jól, ha megfelelő termékeket választottál és tapasztalod magadon azok előnyeit és pozitív hatásait.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy melyik termék a számodra ideális, használd oldalunk Termékkeresőjét vagy élj online tanácsadási lehetőségünkkel!

Írj nekünk a Facebookon vagy Instagramon és segítünk, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb arcápoló olajat és szérumot!


+1. A belső szépség létezik


Közhelynek tűnhet, de semmi sem tehet gyönyörűbbé egy nőt, mint a kiegyensúlyozott boldogság. Ha úgy érzed, valaki vagy valami lehúz, elvesz belőled, bánt vagy korlátok közé szorít, engedd el! Ha a lelked szabadon szárnyal, a szépséged kivirágzik.

Herbal Face Oil Marina Miracle

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!