Norvég organikus natúrkozmetikumok

N, mint Szépség

2020 április 27 – Renata Bercsenyi

Nem tévesztettük el az ábécét, dehogy is! Kicsivel több, mint egy éve ébredtünk rá arra, hogy eddig rossz helyen kerestük a természetes szépség titkát. Északon kellett volna kezdenünk! A nordic beauty trend felrúgja az összes szabályt, amit korábban ismertünk. Használatával olyan alapbölcsességek vesztik érvényüket, mint hogy „A szépségért meg kell szenvedni.” vagy hogy „A szépséghez sok idő kell. És sok pénz.”

 

N-beauty Marina Miracle


Amikor a kevesebb tényleg több


Az utóbbi években nagy népszerűségre tettek szert J- és K- beauty irányzatok. Az egymásra rétegződő kenceficékkel és negyvenperces esti nagyrutinnal szemben azonban egyre erősebb társadalmi igény mutatkozott valamire, ami más. Valamire, ami ugyanilyen hatékony- ha nem hatékonyabb- ugyanakkor élhetően illeszkedik a modern, többféle szerepben sikeres, sokszor urbánus nő életritmusába. Valamire, ami biztosítja a puha és makulátlan arcbőr üde ragyogását, ugyanakkor figyelembe veszi a természetvédelmi, gazdaságossági és időmenedzsment szempontokat. Ez a nordic beauty. Ez a Marina Miracle!


Szépség- kívül belül


Tudod, miért van Norvégia évről évre a legboldogabb országok között? Mert az életszemlélet alapja az egész-ség és a mindenkori egyensúlyra való törekvés. A norvégok nem akarják megmondani egymásnak, mit tegyenek, a gondolatok szabadsága pedig teremtő erővel bír. Számukra a lényeg a balansz. A gyerekeket minden körülmények között arra biztatják, hogy valósítsák meg az álmaikat! A rosszidő, a hideg vagy éppen a 0-24 világosság nem állítja meg a hétköznapokat, legfeljebb átkeretezi őket.


A norvégok mindennapi életének része az egészséges hozzávalókban gazdag étkezés, a sport és mozgás, a mentális wellness- fitnesz és a minket körülölelő világgal való egy-ség. Őszintén hiszik, hogy a szépség belülről fakad és tudják, hogy az erdők zúgásához képest az emberi létezés pillanatnyi villanás csupán.


Minimalizmus a szépségápolásban


Az északi szépségtrend alappillérei a természetes összetevők, a komplexitás és az ember maga. Senki nem várja tőled, hogy reggel ébredj óraműpontosan, hogy munka előtt még tölts értékes félórákat a fürdőben. Nem kell este holt fáradtan tízlépéses szeánszot tartanod. Elég, ha reggel-este használod a Sweet & Creamy Oil Cleanser-t, melynek fermentált összetevői és bőröd puhaságát biztosító olajai felfrissítik arcbőrödet. Nincs sminkelmosónk, tonikunk, hatféle arctejünk. „Csak” egy, ami mindent visz. A tisztítást követően bőrtípusodnak megfelelő arcolaj használatával reggel segíted, hogy arcod bőre felkészüljön a nap során őt érő környezeti hatásokra és stresszre. Az esti arcolaj vagy szérum az éjszakai megújulást, vagy a hatékonyságot növelő hámlasztást szolgálja.


Melyiket válaszd?


Férfiaknak ajánljuk az Active Face Oil-t, mely egyszerre ápolja az arcbőrt és a szakállat, valamint a Reload Night Serum-ot, mellyel a férfiszépség éjszaka is kiteljesülhet. Hölgyeknek életkortól és bőrtípustól függetlenül jó választás a Herbal Face Oil, mely 18 gyógy- és fűszernövényből álló bőrkiegyensúlyozó készítmény. Pont ott és pont úgy hat, ahol és ahogyan kell! Zsírosodásra hajlamos, kombinált bőr esetén helyreállítja a faggyúmirigyek termelését és megszüntetni az olajos tapintást.

Rosaceas és ekcémás bőrre is biztonsággal használható, hiszen gyengéd és mindenmentes ápolást biztosít.


Aknés- zsíros bőrre a heghalványító és a bőr olajosságának mértékét szabályozó Geranium Face Oil a legütősebb fegyverünk, míg az érett és a vízhiányos bőrrel szemben az Amaranth Face Oil-lal veheted fel a harcot. Argan Night Serum-unk megfelelő hámlasztást biztosít zsíros, kombinált és érzékeny bőrű vásárlóinknak egyaránt, míg idősebbeknek az Amaranth Night Serum jelent hosszútávú megoldást. Nappali krémeink közül válassz bőrtípusodtól függően! Az Acai Hydra Cream és Amaranth Day Cream a hatóanyagok komplexitásának köszönhetően leheletfinom rétegben alkalmazva is kifejti bőrtápláló hatását. A teljes nordic beauty élményért alkalmazz hetente kétszer maszkot, melyhez a Rosehip Peeling Mask- ot és a Shea Hydration Mask-ot ajánljuk.


FONTOS! A Marina Miracle termékek vegán, natúr, organikus, állatkísérlet- és tartósítószermentes termékek újrahasznosítható csomagolásban. A szépség fontos. Akárcsak a bolygó.

 

N-beauty Marina Miracle

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!