Norvég organikus natúrkozmetikumok

ŐSZI-TÉLI ARCÁPOLÁS

2020 október 01 – Renata Bercsenyi

Az időjárás változással párhuzamosan az arcápolási rutinunk is változik. Ahogy a hangulatunkra, életritmusunkra is hatással vannak a rövidebb, sötétebb nappalok, úgy a bőrünk igényei is megváltoznak. A hűvösebb, szelesebb időben hamarabb kiszárad, igényel valami extrát, valami pluszt. Hogyan változtass arcápolási rutinodon úgy, hogy a nyári ragyogó arcbőrödről ne kelljen lemondanod? 😊 

 


Arctisztítás

Ez az arcápolási rutinok alap lépése! Sweet&Creamy OIl Cleanser arctisztítónk segítségével távolítsd el arcbőrödről a szennyeződéseket. Arctisztítónk egyben sminklemosó is, így egy lépésben érheted el a természetes, tiszta arcbőrt. Hogyan használd? Használd úgy, mint egy szappant, hisz ennek a terméknek az a különlegessége, hogy víz hatására krémes állagúvá válik és lágyan tisztít. Vizezd be az arcbőröd, pár pumpányit adagolva a tenyeredbe tisztítsd meg arcbőröd majd öblítsd le. Arctisztítónk helyreállítja bőröd PH egyensúlyát és probiotikumokat is tartalmaz. Erről bővebben ITT olvashatsz.

 Hámlasztás

Évszakváltáskor gyakran előfordul, hogy bőrünk hámlik, fakó lesz, de ezt gyorsan tudjuk orvosolni. Mindenképpen fontos az elhalt hámsejtek eltávolítása, hogy bőrünk fellélegezhessen, visszanyerje egészséges ragyogását. Ilyenkor vesd be Rosehip Peeling hámlasztó arcmaszkunkat heti 1x alkalmazva, mely cukorszemcséket is tartalmaz. Vidd fel a száraz és tiszta arcbőrödre, hagyd hatni 15-30 percig, majd a cukorszemcséket masszírozd el arcbőrödön.

 Olajozz!

Még mindig indokolatlanul sokan tartanak az arcolajok használatától. Pedig ezt nem úgy kell elképzelni, hogy bekened az arcod olajjal és folyni fogsz egész nap. 😊 Neeem!!!

Ősszel a kombináltabb, zsírosabb arcbőr is kiszáradhat, jobban húzódhat. Nem beszélve az ekcémáról, ami éppen ebben az évszakban, ennek az időjárásnak köszönhetően erősödik fel.

Herbal Face Oil arcolajunk egy olyan összetett, gyógynövényeket tartalmazó komplex arcolaj, mely segít az ekcéma elleni küzdelemben. Vásárlóink visszajelzései alapján nagyon hamar enyhíti az irritációt.

Kombinált arcbőr esetében kiegyensúlyozza a száraz és olajosabb részeket, megszünteti a kellemetlen húzódó érzést.

Száraz arcbőrnek visszaadja rugalmasságát, a bőr visszanyeri ragyogását, puha és ragyogó lesz.

Hogyan használd? 4-6 csepp között ajánlott használni, bőrtípustól függően. Cseppents a tenyeredbe pár cseppet, vidd fel az arcodra és nyakadra. Gyorsan beszívódik, smink alá is bátran használhatod!

 Extra hidratálás

A hűvösebb időjárás beköszöntével bőrünk igényelheti az extra hidratálást, extra törődést. Ilyenkor az olajjal együtt ajánlott használni Acai Hydra Cream hidratáló arckrémünket. Ez egy gyümölcsös illatú, könnyed állagú, gyorsan beszívódó arckrém. Használhatod úgy is, hogy először felviszed arcbőrödre az arcolajat és e fölé az arckrémet, de akár úgy is, hogy az arckrémhez keversz arcolajunkból és úgy viszed fel.Éjszakai ápolás

Éjszakai szérumaink nagyon komplex termékek, melyek AHA gyümölcssavat tartalmaznak, ezért csak heti 2-3 alkalommal, minden második este ajánlott alkalmazni. Vásárlóink Argan Night Serumunkat sokszor „Bőrkisimító szérumnak” hívják, hisz az argán olajnak köszönhetően feszesít, az AHA gyümölcssavak pedig lebontják az elhalt hámsejteket, ezzel segítve, hogy a hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is bejuthassanak.

 

Így már nem is olyan nehéz ráhangolódni a hideg időre, igaz? 

 

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

You’re a natural beauty with Marina Miracle!