Norvég organikus natúrkozmetikumok

5 OLAJ A HOSSZÚ SZEMPILLÁKÉRT

2019 július 29 – Martin Engervik

Marina Miracle szempilla és szemöldök szérum

Bizonyára te is sokat hallottál már, akár médiából a szintetikus vegyi anyagokkal rendelkező szérumokról, amelyeknek rossz mellékhatásai lehetnek. Tudtad, hogy létezik természetes szempilla és szemöldök szérum, és hogy nagyszerű eredményeket tudsz elérni természetesen, káros összetevők nélkül?

Számos olyan hatékony olaj létezik, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, zsírsavat és antioxidánsokat tartalmaznak, elősegítve, hogy a szempilláid növekedjenek, szemöldököd dúsuljon és egészséges maradjon. Most 5 olyan olajról és azok előnyeiről fogunk írni, amelyekkel maximalizálhatjuk a szőrszálak növekedését.

 

1. Ricinusolaj

A ricinusolaj segít a hosszabb szempillák és szemöldök elérésében. Zsírsavakban és antioxidánsokban gazdag, táplálékot nyújt, serkenti a szőrszálak növekedését és természetes módon erősíti a szempillákat és a szemöldököt. A ricinusolaj serkenti a bőr vérkeringését, stimulálja a hajhagymákat, így a haj gyorsabban nő. Ez a közkedvelt olaj segít, hogy hajunk, szempilláink és szemöldökünk olyan hosszúra nőjön amennyire csak lehetséges.

További információ a ricinusolajról

 

2. Makadámiaolaj

A makadámia olaj tökéletesen alkalmas hajra, mert olyan filmréteget képez, amely megvédi a hajszálakat és megakadályozza a hajhullást. Növeli  a rugalmasságot és erősíti a hajszálakat, mivel fehérjékben és zsírsavakban gazdag.

További információ a makadámiaolajról

 

3. Mandulaolaj

A mandulaolaj egy könnyed olaj, mely vitaminokban gazdag. Vitaminok és nedvesség nélkül viszont nehezen válnak a szempillák hosszabbá és erősebbé. A mandulaolaj E-vitamint, kalciumot és magnéziumot tartalmaz, hidratálja a szempillákat. Használatával rövid idő alatt egészségesebb szempillákat és szemöldököt kaphatunk.

További információ az mandulaolajról

 

4. Avokádóolaj

Az avokádóolaj számos egészségügyi előnyéről ismert. Az olaj gazdag zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, ami szintén rétegeket képez a szempillákon, megakadályozza a szőrszálak és a szempillák kihullását.

További információ az avokádóolajról

 

5. Argánolaj

Az argánolaj egy jól ismert olaj, rengeteg jótékony hatással bőrünkre és hajunkra. Az argán olajnak kötelezően szerepelnie kell a szempilla rutinodban. 😊 Ez azért van, mert az olaj nagy mennyiségű A-vitamint, antioxidánsokat és zsírsavat tartalmaz, csodákra képes ha naponta használjuk a szempillákon és a szemöldökön.

További információ az argánolajról

 

Ha 100% természetes, hosszú szempillákat és dús szemöldököt szeretnél, amely ezeket a fantasztikus olajokat tartalmazza, a Marina Miracle szempilla szérum tökéletes választás a számodra.

Marina Miracle szempilla és szemöldök szérum

Írta: Hanne Garnvik / Marina Miracle Hollandia

 

További cikkeket ITT olvashatsz Blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!