Norvég organikus natúrkozmetikumok

Regeneráló skandináv csodaolaj

2020 február 26 – Martin Engervik

Tudtad, hogy a Marina Miracle megálmodóját a saját problémái ihlették arra, hogy megalkossa a termékeit, különösen a Herbal Face Oil arcolajat és végre más is fel tudja venni a harcot az olyan makacs problémákkal, mint az ekcéma, rosacea, szeborreás dermatitisz, kombinált bőr és társai?

Herbal Face Oil


A fent említett bőrproblémák nagyon sok esetben borsot törnek képzett orvosok orra alá is. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az orvosok nem tesznek meg mindent az ügy érdekében, egyszerűen ezek a problémák, mint a rosacea vagy szeborreás termatitisz is olyan szisztematikus problémák, amik belénk vannak kódolva, és az esetek 99%-ban valamilyen külső inger fokozza kiújulásukat.
Ront a helyzeten, hogy a legtöbb agresszív gyógyszeres kezelést sok páciens szervezete, bőre nem bírja.  Sokszor megesik, hogy sajnos hosszú kezelések után sem érjük el a kívánt eredményt, ami annál bosszantóbb, mert az arcunkat érintő problémákat nem lehet örökké takargatni, ez által romolhat az életminőség.
 
Az ilyen makacs bőrproblémáknál a fő szempont valójában az, hogy megnyugtasd a bőröd. Ez tényleg elengedhetetlen, mert a folyamatos gyulladás, pirosság, irritációval egybekötött szárazság mellett nem tud normálisan működni, a legtöbb gyógyszeres kezelés pedig erre nem gondol.

A Herbal Face Oil pont az ilyen esetekre lett kifejlesztve. Lehet, hogy kipróbáltál már mindent, és nem voltál elégedett az eredménnyel, lehet, hogy még az elején jársz a makacs problémának, de szeretnél valamit, ami talán agresszív hatóanyagok nélkül hoz enyhülést.

Ez a termék 18 skandináv gyógynövény természetes erejét használva nyugtatja és regenerálja az igénybe vett területet, legyen az gyulladás, irritáció száraz vagy kombinált bőr esetében is.

 

Herbal Face Oil cseppek

Jojoba olajra épülve póruseltömítés nélkül nyugtat minden bőrtípust, az avokádóolaj pedig fantasztikus a száraz bőrre, mert mélyen hidratál, dús E-vitamin tartalma pedig gyógyítja a szenvedő bőrt.
Aloe vera tartalma 20 ásvánnyal, 12 vitaminnal, 18 aminosavval és 200 buzgó enzimmel dolgozik azon, hogy háttérbe szorítsa a gyulladást, valamint az általános pirosságot is nyugtatja, ami rosacea esetében folyton jelen van, emellett antiallergén, így segít kivédeni a további irritációkat.
A málnaolaj antioxidánsként is hat, csökkenti a bőrt érő stresszfaktorok hatását, hisz van elég problémád enélkül is.
A termék tartalmaz még fenyőtömjént, ami terpén és terpenol tartalmának köszönhetően kiváló antibakteriális hatással rendelkezik.

Az összes összetevő, a gyógynövényekkel és minden további kiegyensúlyozó és nyugtató kiegészítővel egy olyan olajkompozíciót hozott létre, ami nem irritálja a szenvedő, gyulladt területet, hanem ellenkezőleg, megnyugtatja azt és regenerációra buzdítja.

 

További cikkeket ITT olvashatsz blogunkon!

 

YOU’RE A NATURAL BEAUTY WITH MARINA MIRACLE!